Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babür resimler süper eline sağlık çıksada oynasak artık
  • Elegan abi, kusura bakma dün biyere gideceğimi unuttum. Telefon gelince aklıma geldi, mecbur çıkmak zorunda kaldım. Forza 3 fotoğrafları süper bir an önce şu demosu çıksada deneyebilsek. İnşallah şu modu koyacağız bu modu koyacağız diye hardcorecuları üzmezler.
  • Buda emektar Forza 2 den en sondan bir evvel yaptigim Ferrari

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Alltaki de tamamlanmamis olan E92

TTM Klan Kulubu

• Alper abi BMW'den 1 tane isterim süper olmuş helal olsun
  • oldu bil Kenancim

Bu gece saat 12den sonra Livedayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 11 Temmuz 2009; 18:04:57 >
  • Süper Olmuş Arabalar... M3 Bitmemiş Haliyle Bile Süper Duruyor Walla...

Buda Güzel Bi Video Adam Subaruyla Yanı Verince Kız Elden Ayakdan Kesilio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Temmuz 2009; 18:31:35 >

• kız resmen altına ...ıçtı
  • ferraride bmw ' de çok güzel olmuş.videodaki kız yerinde bende olsam bende korkardım
  • Dunku Battlefieldler icin tesekkurler, super eglendim
    Battlefielddeki ustamiz Fikret'in oldugu birkac mac sonra belli oldu zaten. Her macta ya takim 1'cisi, yada takim 2'cisi...

Biliyorsunuz Xbox360 ile Ps3 sahipleri arasinda ufak bir yarisma var Battlefield1943'te, ilk hangi takim 4'cu haritayi acacak diye ve su an durumlar su sekilde!
    Toplam killz sonuclari...

Xbox60 : 15841541 (15 milyon kusur)
    Ps3 : 8899208 (8 milyon kusur)

Kactim Battlefield'de

Kenan,
    No Problem, dunde ben gelemedim
    Bugun Halo Wars'da 1 bölum gecelim

Bu arada bana Gears2'de Insande co-op kasacak, RE5'de Pro'da co-op kasacak adam lazim. Achievment Avcilari sizlere sesleniyorum

Alper,
    Ferrari'yi tam görememistim, super olmus...BMW'de cok dehset duruyor. Dizaynci arkadaslar harbiden cok kabiliyetlisiniz...Forza MotorSport III'e dehset dizaynlarimiz olacak sayenizde

Babur,
    O videoyu bende izledim dun, kiz daha ilk virajda aglamaya basliyor...

Son cikan resimler Alpha builttendir ve birkac hafta evvel cekilmislerdir, yani grafik yönunden Forza MOtorSport III dahada gelisecek

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Dunku Battlefieldler icin tesekkurler, super eglendim
    Battlefielddeki ustamiz Fikret'in oldugu birkac mac sonra belli oldu zaten. Her macta ya takim 1'cisi, yada takim 2'cisi...

Biliyorsunuz Xbox360 ile Ps3 sahipleri arasinda ufak bir yarisma var Battlefield1943'te, ilk hangi takim 4'cu haritayi acacak diye ve su an durumlar su sekilde!
    Toplam killz sonuclari...

Xbox60 : 15841541 (15 milyon kusur)
    Ps3 : 8899208 (8 milyon kusur)

Kactim Battlefield'de

Kenan,
    No Problem, dunde ben gelemedim
    Bugun Halo Wars'da 1 bölum gecelim

Bu arada bana Gears2'de Insande co-op kasacak, RE5'de Pro'da co-op kasacak adam lazim. Achievment Avcilari sizlere sesleniyorum

Alper,
    Ferrari'yi tam görememistim, super olmus...BMW'de cok dehset duruyor. Dizaynci arkadaslar harbiden cok kabiliyetlisiniz...Forza MotorSport III'e dehset dizaynlarimiz olacak sayenizde

Babur,
    O videoyu bende izledim dun, kiz daha ilk virajda aglamaya basliyor...

Son cikan resimler Alpha builttendir ve birkac hafta evvel cekilmislerdir, yani grafik yönunden Forza MOtorSport III dahada gelisecek

elegan abi dün biz bitirdik insane'de sonunda,senlede yapalım bitirelim ilk fırsatta.4-5 gün sonra tamamen topluyorum evi.

•  TTM Klan Kulubu
  • alper abi süper yapmışsın ellerine sağlık.ama gerçekten muhabet çok sağlam , herkes kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 12 Temmuz 2009; 12:43:10 >
  • Cok sagol, dogru söylüyorsun Mehmet
    MASALLAH!!!

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetius

alper abi süper yapmışsın ellerine sağlık.ama gerçekten muhabet çok sağlam , herkes kaliteli ,adam gibi adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 12 Temmuz 2009; 12:39:45 >
  • Alper cok güzel olmus
  • Sagol Musa, birazdan giriyorum Live'a ordaysan gorusuruz
  • Alper abi, 10 numara olmus ellerine sağlık.
  • ellerine sağlık alper abi on numero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 12 Temmuz 2009; 13:25:26 >
  • Alper Abi Super Olmus. Aslinda Bunu Theme Yapip Xboxa Atabilseydik.

Yada Hic Yoktan Ps3'deki Gibi Wallpaper Olayi Olsaydi.

Dashboardun Arka Planda Super Dururdu...
  • Kenan, Mert, Babur tesekkurler beyler

Babur, hay aklinla bin yasa Oluyor o yaw, xbox uzerinde resime bakarken seçenklerde arkaplan yapma
    vardi, eminim. bu resim 800x600, uyguladigimizda cozunurluk kotu olabilir diye bi tane de buyuk
    kaydedeyim bari
    Isteyen resmi farkli kaydedip denesin, ben ancak gece deneyebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Alper Abi Super Olmus. Aslinda Bunu Theme Yapip Xboxa Atabilseydik.

Yada Hic Yoktan Ps3'deki Gibi Wallpaper Olayi Olsaydi.

Dashboardun Arka Planda Super Dururdu...

• Nası Xboxa Resim Atılıo Ben Bilmiyorum. Söylerseniz Bende Denerim Akşama...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.