Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vulakil

gercekten yarislar superdi, mert dokturmussun

burak, valla uyku filan kalmadi sayende bu ne yaw

ve tabiki babür'e cok tesekkur, SUPERRRR OLMUSS
    oyundaki yeni editor insallah daha pratiktir, metal efekti vereyim derken kafayi yemeyelim
    Ellerine saglik

babur grafik olayi halloduguna gore sende katik bu aksamki yarislara.
    Beyler aksam lutfen bulusalim, kalabalik cok daha zevkli yaw

bende geleyim o zaman bari akşama yarışalım. haftasonu giremedim pek.

• mehmetius,
    Aykut'un yazdigi gibi 1200 MS Puani

Alper,
    Dun superdi, heleki bir arkadas Buragin Speciale adamindan bahsedince

Ben tatilim zaten, birazdan cikarim Live'a
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

gercekten yarislar superdi, mert dokturmussun

burak, valla uyku filan kalmadi sayende bu ne yaw

ve tabiki babür'e cok tesekkur, SUPERRRR OLMUSS
    oyundaki yeni editor insallah daha pratiktir, metal efekti vereyim derken kafayi yemeyelim
    Ellerine saglik

babur grafik olayi halloduguna gore sende katik bu aksamki yarislara.
    Beyler aksam lutfen bulusalim, kalabalik cok daha zevkli yaw

akşam kaçta giriyorsunuz alper?dün erken kaçmak zorunda kaldım .zaten yurt dışındakiler 1 saat fark olduğundan onlar rahat oluyor işe kalmak için biz daha erken kaçmak zorunda oluyoruz

• Mehmet,
    Eskiden Osmanlilar uyku nedir bilmezlermis....Eeeee, bizlerde Osmanli Torunlariyiz degilmi
    Simdi sana durumu iyicene acikladiktan sonra, yarin sabah Live kahvaltisina kadar gideriz artik
  • abi anladim! burak'in kankasi

Aykut gel yaw sensiz olurmu, uff dunku ne yaristi vallaha

Mehmet 21:30da girerim Live'a
  • elegan abi beklerim kahvaltıya abi gelde sana yöresel kahvaltı çeşitlerimizden yedireyim (hatay).akşama live deyim.hazır dolar düşmüşken birde puanmı alsak ne yapsak
  • Teşekkür Ederim Beğendiğinize Sevindim. Bikaç Rütuşla Daha İyi Bi Hal Alabilir Dediğim Gibi.

Atila Yuvarlak Bağrağı Denedim Poketopu Gibi Oldu Üçgen Beşgen Ne Bulursdam Denedim Fakat Logo Bütünlüğüne Bu Uydu Bitek..

Bu Battlefield 1943 İçin Bende Live Point Alıyım Bugün. Worms 2 Armagedonuda Almam Lazım

Ben Büyük İhtimal Forza Oynarken Yetşimemem Ama Forzayı Bitirip PGR Cat&Mouse'a Yada Başka Bi Oyuna Geçerseniz 12-1 Gibi Ona Yetişebilirm Size....

Ben Biraz Logo Üstünde Çalışyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Temmuz 2009; 14:54:43 >

• Ben direksiyon aldımda. Pille çalıştırınca sadece biraz titriyo direksiyon.Sertleşme filan yok. Tek elle bile kullanılıyo. Adaptör var yanında ama İngilterenin priziyle uyumlu. Bugün çevirici alıcam. Adaptörle takınca ne fark oluyor? Oynayamıyorum çünkü
  •  TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu
  • bbr çok güzel çizmişsin
  • @elegan abi
    suprayla en son free run da daha ilk turda düşün daha düzlükte hızlanmamışım burak abinin rekorunu 10 sn. ye geçiyordum 2. turu sen düşün.ama dediğin gibi 2. turdan sonra burak abi beni mutlaka geçer çünki 200 le patinaj çekmekten 2. tura lastikler bitmiş olur.o zaman benim pitstop stratejisi uygulamam lazım ama ondanda önemlisi egerki tampon veya arka kanat hasar alırsa ben direk anahtarı burak abiye teslim ederim o araba kanatsız yolda kesinlikte durmuyor

@bbr
    en son verdiğin resimlerden 2. resim derim
  • Demin AH'den Aldığım Bi Araba Phoenix Diyaznlı. Biraz Kazık ve Dizayn Kilitli Ama Çok Sevdim Dayanamadım Aldım

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Temmuz 2009; 17:51:26 >

• Tam köşeyi dönüyorum,

KÜÜÜTTT !!!
    Ve Mert seslenir: Benim benim,devam et ..

• bbr araban çok güzelmiş hayırlı olsun
  • yaw kardesim suna burakin kankasi falan demeyin. gicik oluyom zaten adama. elegan abininde yakinda kankasi olacak. bundan baya ses cikacak kesin.

@bbr: abi 2. logoda güzel ama 1. ci daha janjanli. ortadaki sekilde iyi bence. ama su sagda bide solda duran pistonlari 3erli yapamazmisin. 6 li daha iyi olur. ama ozamanda resim cok kapanir dimi. olsun böylede iyi.

haa unutmadan ekleyeyim. yaw elegan abi cok saglam küfür ediyon valla helal olsun allahtan microsoft rtük gibi odalari dinlemiyor. valla ozaman bizimki bi kapanir bida acilmazdi. aksam 2 kelime söylüyom. elegan abi basliyor; yaw bosver burak ben biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip (30 sn. valla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 6 Temmuz 2009; 18:17:57 >

• SerhanXbox360,
    MS'in direksyonunu pille calistirmayacaksin, direk elektrige tak farkini göreceksin.

Babur,
    Arabanin dizayni cok guzel, yandanda arabanin alti ates icindeymis gibi gözukuyor
    Halen ustteki Logo benim hosuma gitti. Cok guzel bence.

Erhan,
    +1

Burak21242,
    Ne zaman geleceksin Forza2'ye...cok uzak kaldin

Burak,
    Zaten bir daha sagdan-soldan konu acarsan seni mutelayacam
    Konumuz her zamanki gibi..., Live'da beraberce guzel oyunlari oynayarak-eglenmek

Bu arada Hakan'la görustum, herkeze selami var...1 haftaya geliyorum dedi

• abi makine atikten alınmayı bekliyo ama ilgilenemiyorum veritabanı programcılıgı kursuna gidiyorum günde 8 saat vallahi hiç zamanım yok bi şekilde izin alıp makineyi almaya gitmem lazım ......
  • Bu aksamki yarislar ve muhabbetler icin tesekkurler arkadaslar
    Cok iyi yarislar cikardik, yalniz son yarisimizda fena ezdiniz bizleri, bir dahakine gruplari degistiriyoruz..böyle olmayacak
    Bu aksam Burak yoktu... Hakan senide bayag bir andik bu gece, kulaklarin bayag cinlamistir

quote:

Orjinalden alıntı: burak21242

abi makine atikten alınmayı bekliyo ama ilgilenemiyorum veritabanı programcılıgı kursuna gidiyorum günde 8 saat vallahi hiç zamanım yok bi şekilde izin alıp makineyi almaya gitmem lazım ......

Anladim Burak, zamanin oldugunda ayarlarsin...dersler herseyden önce gelir...Evet, Xbox360'tan bile

Yeni video beyler, Forza MotorSport III cok saglam geliyor, adam yardimlari kullandigi halde cok zorlaniyor...Fizik Motoru superötesi gözukuyor
    http://www.gamersyde.com/stream_forza_motorsport_3_idef_2009__gameplay_60_fps-11929_en.html

TTM Klan Kulubu

Safak 107, baska yok

• elegan abi video çok güzelmiş.dün kusura bakmayın benim yüzümden yenildiniz.yüzüme vurmadınız ama ben biliyorum farkındayım
  • aman be Mehmet samatasina oynuyoruz

Bu arada ''the last man standing'' yani sizin Alper modu dediginiz PGR modunun yenisini teklif ediyorum. ''the Amrican Physco''
    Bunda tüm grup mini cooper aliyor, yanliz bir tanesi üst classtan siyah camli, siyah bir kamyonet aliyor ve digerlerinin pesine dusuyor,
    Filmlerdeki gibi tam bir otoban sapigi

Bu aksam gec girerim Live'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 7 Temmuz 2009; 11:24:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.