Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlamaya bir yaris arabasi ve TTM harfleriyle Ay-Yildiz bayragimizin simgesi, benim bayag hosuma gitti. Sonucta bu Logo araclarimizda kucuk bir amblem olarak bulunacak ve Forza MotorSport III'te Kulup destegi varsa, kapisinada onu boyariz en nihayet

Mehmet,
    Tabii ki Motion kokpitler cok cok pahali su an icin...gelecek 10 yil icinde normal fiyatlara duseceginden eminim

Bu arada Fanatec direksyon sistemi ve Fanatec RennSport kokpitten birkac resim ve ClubSport Pedallarin videolu aciklamasi
    Özellikle ClubSport Pedallarinda ayarlanamayan, yapilamayan hicbirsey yok...her turlu ayar ve secenek mevcuttur. Bu arada sadece bu pedalin fiyati G25'in tum set fiyatina esittir ama bir G25 sahibi olarak...ClubSport Pedal sistemini tek gecerim, su videoyu izleyinanlarsiniz

Direksyona gelince, Logitech...Fanatec'e dogru bayag bir bakmis cunku yeni cikartacaklari G27 direksyonunun boyutu Fanatec'in Porsche 911 direksyon simiti gibi buyutulup-genisletilmistir...malesef baska dogru duzgun bir yenilik yoktur.

Benim Fanatec elime gectigi an bayag genis bir inceleme yazip ve resim/videolar ekleyecem

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Bu resme dikkatlice bakarsaniz, yaris koltugun kenarinda yangin söndurmesi bile var
     TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Porsche direksyonundaki guzelim Xbox-Logosu
     TTM Klan Kulubu

Alper,
    Aynen...kesin son fotolariydi adamlarin, elektrik fisine baksana nerede yuzuyor

• elegan abi sistemler çok süper videoda birde emniyet kemeri bağlatıyorlar
  • Bu aksamki muhabbetler, yarislar ve Gearslar icin tesekkurler arkadaslar, ihtiyacim vardi böyle eglenmeye

Mehmet,
    Emniyet kemerini takmasalar kesin bir yerlerini sakatlarlar...zaten bu yuzden daha evvel yazmistim...Forza MotorSport III'te yollarin gercekciligine cok buyuk önem verdiklerini kac defa söylediler Turn10,...gercekcilikle dedikleri, yollardaki cukurlar, yariklar, inisler-cikislar, puruzleri. Benim gördugum kadariyla Forza MotorSport III, 2'ye nazaran en az 2-3 misli daha gercekci ve zor olacaktir, benim gibi hardcore yaris hastalari icin super

Hepinize iyi geceler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 4 Temmuz 2009; 0:49:20 >
  • Bugun 4 temmuz, bizim icin bu tarihin önemi olmasa bile Amerikalilarin ID gunudur...hepimiz olmasada cogumuz ID4 filmini seyretmisizdir diye dusunuyorum

Onlar icin böyle buyuk bir gunde ve de ustune ustluk haftasonu oldugu halde Turn10 bizlere Forza MotorSport III'u en mukemmel bir sekilde cikarmak icin aileleriyle, arkadaslariyla eglenceklerine Studyoda toplanmislar ve oyunumuz uzerinde calisiyorlar...Helal olsun adamlarin araba yarislarina ve fanlarina karsi olan sevgilerine

Bugun bile fanlarini unutmayip bizlere birkac resim eklemislerdir
    Resimler icin Tikla

-1'ci resim ya Suzuka ve De La Fotoreal resimler

-2'ci resim Tsukuba ama bayag bir degistirmisler, fotografta gösterilen yolun karakterine bakin, inis-cikis, yolun egilimi degismis

-3'cu resim ise Tsukuba ve fotorealistik grafikteki Mazda

-4'cu resimdeki pist uzerinde tam emin degilim fakat Motegi olabilir, arabalarda fena degil yani

Ve de Fanatec direksyonumuz...simit boyutu gercek Porsche 911 direksyon boyutunda ve kalinliginda, ayni deriden dikilmis vs. vs. anlatmakla bitmez
     TTM Klan Kulubu

Safak 110 baska yok

• Direksiyon Özellik Açısından 10 Numara Cidden Ama Bence Tek Kötü Yanı Porsche Markasını Kullanması.

Eğer Birebir Boyutlarda Ve Modelde Bi Direksiyon Yapıcaksan Değişik Markaların Çok Daha Güzel Direksiyon Modelleri Var.

Mesela ;

Lamborghini Gallardo

TTM Klan Kulubu

BMW M6

TTM Klan Kulubu

Audi R8

TTM Klan Kulubu

Audi S5

TTM Klan Kulubu

Bunlardan Birini Kullansaymış Bence Çok Daha İyi Olurmuş... Özellikle Gallardo Direksiyonun Fiziği Feci Hoşuma Gidiyor Benim...

Bunuda Kullanabilirlermiş Aslında

FANATEC Tofasche Schaheen Streering Wheel

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Temmuz 2009; 16:44:40 >

• Fanatacteki Thomas bana komaz diyerek, diger alman markalarini hic takmadan sadece porsche demis, belki porsche fanidir

FANATEC Tofasche Schaheen Streering Wheel hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 4 Temmuz 2009; 17:18:18 >
  • Bu kadar fiyat farkına değermi acaba, önemli olan bu bence 478€ gibi bir fiyat herşeyiyle, inanılmaz yüksek bir rakam. Şu Logitech firması G25 i bir aparat yaparak X360 da çalışır duruma getirmiyorya direksiyonunu yazık ediyor ya Mail falan atmak lazım ilgili yerlere...
  • G25'de Eskidi...

G27 Çıkıyor Ama Malesef Onunda Xbox Destegi Yok...

TTM Klan Kulubu

Fanatec Gibi Olmaz Ama G25 den Daha İyidir. Hem G25 Fiyatlarida Ucuzlar.

Fakat Dedigim Gibi Suan İcin Xbox Destegi Soz Konusu Degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Temmuz 2009; 18:37:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atila

Bu kadar fiyat farkına değermi acaba, önemli olan bu bence 478� gibi bir fiyat herşeyiyle, inanılmaz yüksek bir rakam. Şu Logitech firması G25 i bir aparat yaparak X360 da çalışır duruma getirmiyorya direksiyonunu yazık ediyor ya Mail falan atmak lazım ilgili yerlere...

logitech microsofta sormadan biraz zor g25 yada g27 i xbox a uyumlu hale getirebilir. malesef microsoftta böyle. adamlar diyorki, kendi istediginiz degil bizim istedigimiz direksiyonu alacaksiniz.
  • Beyler,
    Bu jenerasyonda Xbox360'da Logitech'in G-serisi direksyon setlerini göremeyecez. Logitech'i secebilecegim tek sebep tamamen ekonomik durum olurdu. G25 guzel bir direksyon seti fakat birkac eksigi var...direksyon simiti cok kucuk ve ince, pedal seti standart ve hicbir sekilde ayarlama destegi yok (Fren pedalini Logitech'e ait olmayan baska aksesuarlarla pedal setini acarak biraz sertlestirebilirsin, bu defada garantisi gider), 6+1 vites kolunda guc yok, yani ufak parmaginla bile zorlanmadan vites degistirebilirsin (bu da modlanabilir ve garantisi gider).

Eger bu jenerasyonda tek bir direksyon seti alacaksaniz Fanatec'den baskasina bakmayin derim. Evet, arada 200 dolar kadar fiyat farki G25'le fakat buna degiyor...ayni direksyonun sadece Ps3+Pc ile calisani var ve onlar Fanatec direksyonlarini almislar ve incelemeleri var. Kullananlarin hepsinde G25 varmis ve hepsi Fanatec direksyon seti sahibi olduktan sonra G25'lerini satmis

Yukarida video tutorialini verdim ClubSport Pedal setinin, sadece pedal setindeki ayarlara bakmaniz, Fanatec'in ne denli gercekci bir araba yaris direksyon seti cikaracagini anlarsiniz

Fanatec'in...digerlerine nazaran, buna G25 ve G27'de dahildir farklari:

- 3 tane piyasadaki en guclu FFB motorlariyla donatilmistir (digerlerinde bu rakam hem daha dusuktur - hemde daha gucsuz motor kullaniliyor, MS Wireles 1 motor, G25 2 motor, G27 2 motor)

- Pedal seti tamamen aluminyumdan yapilma ve her turlu ayar cekilebilir (digerleri yanindan bile gecemez bu konuda)

- Direksyon simiti gercek Porsche 911 GT3 simiti buyuklugunde ve genisliginde

- Direksyon simitinin arkasindaki F1 vites padlari aluminyumdandir. Dugme veya plastik degildir

- Vites kolunu degisik viteslere gecirebilmek icin guc kullanman sart.

- Orijinal Porsche Lisansi (Her ne kadar olmasaydi benim icin pek birsey fark etmezdi ama olmasida yarisci gönlumu oksuyor)

- Fanatec'in en guzel özelliklerinden biri ise, multiplatform olmasidir, bu yetmezmis gibi tamamen wirelesdir birde. Bu direksyonu sadece tek bir oyunu gözönunde bulundurarak siparis ettim...o da Forza MotorSport III icin. Sagolsun Turn10, bizleri yillarca bekletmeyip...ustune ustluk her yönuyle piyasadaki en gercekci, en iyi yaris simulasyonunu cikariyor...hemde 110 gun sonra. Ben mutlu olmayayimda kim olsun

Beyler,
    Fanatec'in 329 euroluk direksyon seti (asagida resimde) tam tekmil gelmektedir, daha pahali versiyonla aradaki tek fark, bu direksyon setiyle Porschenin orijinal pedal setiyle gelmesidir, ilerde isteginize bagli olarak ClubSport pedal setiyle butunlestirebilirsiniz

Surecegimiz direksyon seti su arabada kullanilmaktadir...
     TTM Klan Kulubu

In-car view...
     TTM Klan Kulubu

Bu da Fanatec'in Porsche pedal seti...
     TTM Klan Kulubu

Birazdan Live'dayim

• bunu arabalarin üzerine simdiden cizmeye baslayin anca biter

TTM Klan Kulubu
  • Bu aksamki muhabbetler ve yarislar icin tesekkurler beyler, super eglendik

Burak,
    Son Logon guzel ama dedigin gibi bunu Kulup kapisina hallederiz

Yeni bir video beyler...MS, yatirim yaptigi bir oyunu pazarlamasini cok cok iyi biliyor. Dan Greenwald ise harbiden isini cok iyi biliyor, 6:30 dakikada Tire Flexi ve Lastik simulasyonun önemini cok guzel bir sekilde acikliyor
    Iyi seyirler,

http://www.jeuxactu.com/article-38388-forza-3-reportage-au-24h-du-mans.html

• Elegan Abi Bugün Davetinize Karşılık Veremedim Kusura Bakma Msj Atmıştım Ev Kalabalık Diye

Uni'denMezun Olup Şehir Dışından Gelen Arkadaşlarıma Forza 2'yi Gösterdim. Yeni Bitti Kendi Çapımdaki Forza 2 Presentation'ım Kendileri Malum Oyunun Fanı Olurlar. En Ufak Laf Söylettirmezlerdi.

Forzada Upgrade Tuning Kısmını, AH'yi, Paint Editorü Ve O Editörle Yapılmış Arabaları, Online Kısmını Görünce Bi Çöküntü Gördüm Gözlerinde.

AH'yi Gezerken Herkez Gibi Onlarda Paint Editorle Yapılmış Arabların Üstündeki Resimlerin PC'den Direk Arabanın Üstüne Yapıştırıldığını Zannediyorlardı. Bunları Kendin Yapıosun Gamepadde Deyip Editörü Gösterdiğimde Koca AH'yi Bi Daha "Vay Anasını!! Nası Yapıolar Bunları Ya??? Vardır Bunun Bi Kolay Yolu, Böyle Yapılmaz Bunlar." Sözleri Arasında Tekrar Baştan Gezmek Zorunda Kaldık.

Gamepadi Eline Alıp Yarışdıklarında Akabinde de Forza 3 SS'lerini Gösterdiğimde Yüzlerindeki İfadeyi Çekip Buraya Koymak İsterdim O İfadeden Daha İyi Bi Klüp Logosu Düşünemiyorum

Dünya Çapındaki Forza Ailesine 2 Transferde Benden Olsun :)

Ayrıca Bişey Dikkatimi Çekti Bende KadirAli Gibi Kuzenimi Alttan Yetiştiriyorum :) O Yaşda Araba Yarışı Oynayanlar Garaj Demio Bagaj Diyo. Benim Kuzende Bagajındaki Arabaları Açsana Falan Diyordu KadirAli Gibi.

Buda Arkadaşlara AH'yi Gösterirken Ayak Üstü Bikaç Bid İle 22.000 Cr'ye Düşürdüğüm Numburgring Arabam. Buyout'u 750.000'di. Hemide Dizan Kilitsiz :)

TTM Klan Kulubu

Ayrıca Bid'le Araba Düşürmenin Achivementı Varmış Onuda Açmış Oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 5 Temmuz 2009; 2:44:45 >

• Fanatec direksiyon setinin özellikleri kağıt üzerinde çok iyi ama süper demek için kullanıp test etmek lazım diyorum. Mutlakaki G25 göre üstünlükleri vardır ama bu kadar fiyat farkına değecek özelliklermi acaba...
  • bugün biraz bu arabayla ugrastim. baya güzelmis.

TTM Klan Kulubu

elegan abi bu kirmizi arabayi nasil bilirsin

TTM Klan Kulubu

• alper bak sana bahsettigim ferrari 2. videoda. vaktin olursa seyret.

auto motor und sport TV - Zu Gast bei Edeltuner Mansory

• Babur,
    Mesajini aldim
    Dun bizlerde Forza 2'nin diger yaris simulasyonlarina göre arasindaki farki konusuyorduk...buna Pc'deki yaris simulasyonlarida dahil. Turn10, Forza MotorSport 2'yle yaris simulasyonlarinda yepyeni bir cag acti, adamlar ilk evvela bir yaris simulasyonunda en önemli unsur olan fizik motorunu yapiyorlar, bununla kalmayip dunyanin gercek hayattaki uppgradelerini sunuyorlar ve arabalara takilan her uppgrade surus fizigini degistiriyor, sonrada cok genis Tuning destegiyle ufak bir degisiklik yapiyorsun ve bu farki surus fizik motorunda hissediyorsun. Forza2'ye yeni olan dehsetötesi FFB eklendi, sadece direksyonla degil, joypadle bile surdugunde arabanin durumunu sana hissettiriyor.

Temel kurulmustur...gelelim araba sevgisine, bu tur araba ve araba yarislari sevgileri degisik sekilde olabilir. Araba surmeyi seviyorsun fakat Uppgrade veya Tuningden anlamiyorsun. Simdiye kadar hicbir yaris oyunu (buna Pc yaris simulasyonlarida dahil), Forza MotorSport 2'deki kadar arabana yaptigin Uppgrade ve Tuningin surus fizigine olan farkini yaratamamistir, veya icinde araba sevgisi var ve dehset resim/dizayn yapma kabiliyetin var.
    Bu durumda yarattigin resim/dizayn ...Uppgrade/Tuningi arkadaslarinla tek tusla paylasmak kadar tatmin edici ve guzel ne olabilir

Ilk Forza MotorSport 1'le görduk bunlari ve eminim bircok baska oyun yapimcilari Forza2'de ilerletilmis bu secenekleri kopyalayacaklardir kendi oyunlarina

AH, ilk Forza MotorSport 1'de görduk ve 2'cisinde bayag ilerlettiler...artik yarattigin resmi/dizayni/Uppgrade/Tuning'i sadece arkadaslarinla degil, tum dunyaylada paylasabiliyorsun

Turnuvalar...
    Forza MotorSport 2'de her hafta yeni Turnuvalar duzenleniyor, zamanli veya full yaris olarak. Sagolsun Turn10 Studyosu neredeyse her hafta bir Unicorn araba ödullu Turnuvalar yapiyorlar. Bunun haricinde Turn10'un Resmi sitesi vardir, forumlari var ve fanlarina her turlu ilgi ve alakayi gösteriyorlar
    Turn10, bizlere bu ilgiyi göstermese buyuk ihtimalle yine severek oynardik oyunlarini fakat bizlere zamanlarini ayirip, ilgi göstermeleri onlara karsi ve oyunlarina insan biraz daha bir özenle saygi duyuyor. En azindan oyuncu kitlelerini hice saymiyorlar sagolsunlar

Online destegi...
    Bu konuda fazla yazmayacam cunku sayfalar yetmez...tek cumleyle "Simdiye kadar hicbir yaris oyunu, (her turlu platform dahil buna), Forza MotorSport 2'deki Online desteginin yanina yaklasamamistir ve yaklasmasi imkansizdir". Ve Forza MotorSport III'te bu Online destegi birkac kat dahada artacaktir
    Not: Neden baska bir yaris simulasyonunun bir Forza2 ayari Online destegi imkansizdir onuda yazayim...sebebi MS'in kurnazligidir, adamlar Online/Live ile ilgili herseyi patentlemisler ve son noktayi koymuslardir.

Forza TV, Hasar, 3'lu ekran destegi, Telemetrisiyle, degisik Leaderboards, cektigin resimleri Forza'nin resmi sitesine aktarip, dunyayla paylasma imkani vs. vs. gibi fonksiyonlarla Forza MotorSport II ayarinda ayni genislikte baska bir yaris simulasyonu yoktur piyasada!

Simdiye kadar baska yaris simulasyonlarda surup kendini hardcorecu sananlar Forza2'ye gectiklerinde daha ilk virajda yoldan cikmayani bilmem/tanimam. Hepsi sudan cikmis baliga dönusurler...Hardcorecuyum diye gecinip, arabayi dis kamera acisindan kullananlar, yardimlar acik olarak yarisanlar cok gördum
    Arabayi dis kameradan kullanmak, yardimlari acik olarak yarismak sorun degil...fakat bari Hardcorecuyum diye gecinmesinler o zaman, bunlardan biride Isvecli genc bir arkadasim...birgun tanistiririm sizleri, Forza2'yle tanistigi ilk gunu anlatsin

Babur,
    Yegenini simdiden alistirman super, dun KadirAli & Co ile yaristik ve bayag matrak gecti, yarislarda gecemeyince Burak abisini, onun hizi 998'de ondan degilmi diyor, arabanin Pi'sini hiz saniyor
    Önune biraz geciyorum, hirs yapiyor ve bana carpiyor..."KadirAli bana carptin" diyorum, yaw yanlislikla oldu diyip basiyor gaza
    Kariyerinde simdiden Lvl 17'ye cikmis ve A-B klasdaki arabalari fena kullanmiyor, ustune ustluk direksyonla suruyor...direksyonla surmek hakikatten kolay degil heleki o yasta. Dun, ona rank cikarttirdik...adam Rank 0'dan 16'yami ne cikti...bayag bir sevindi

Atila,
    Fanatec direksyon seti, su an konsolarda calisan piyasadaki en iyi direksyon seti. Fiyat farkina degermi...benim icin deger, baskasi icin degmeyebilir...dedigim gibi orasi ekonomik duruma bakar. Fakat Fanatec'in ustunlugu sadece kagit uzerinde degil, oynayip-deneyenler var ve adamlar Fanatec'den sonra G20 kusurun yuzune bakmiyorlar

Tabii ki, benim Fanatec geldikten sonra kendi incelememide yazacam, cunku Fanatec iyi cikmazsa...o zaman 2 hafta icinde direksyonu Fanatec'e geri gönderip-parami geri alabilme özgurlugum var. En kötu ihtimalle MS direksyonuna geri dönerim
    Yani,...500 kusur euro ödedim diye illede begendim, super yaw diye yazmam, iyi degilse parami geri alirim!

Burak,
    O siyah araba guzel,...ney o Nissanmi yoksa Mercedesmi? Cantlari ve ön tarafi Mercedes, arka Nissan diye bagriyor
    Forda GT'yi severim ama sen bana o arabayi sevmemde Buyuk Engel teskil ediyorsun bilesin...en azindan direksyonum gelene kadar

Videolarida seyrettim...Iranlida kafa var, kabiliyette var ve akillida serefsiz...Ferrariyi cocgua denemelik veriyor ama Bugattiye kendi oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 5 Temmuz 2009; 15:11:06 >

• abi o araba kariyerde veya arcade de bedavaya kazanilan arabalardan biri. toyota supra veilside F03 bende o araba öyle duruyodu. dün dikkatlice baktim tii hosuma gitti. biraz upgrade tunung falan yaptim, yoksa sürülecek gibi degil. sonra baya güzel oldu.

cocuk ferrariyle kafenin önüne cekince dikkat ettinmi kafedekilere.
  • He he he he, cika cika Toyotami cikti
    Ne bicim cekmissin resmi sende kardesim...Yanilmiyorsam, diger Burak bu arabanin ustasi gibi birsey, özellikle Ring'de

Suprayi muhakkak direksyonla sur, dehset bir yaris hissi yasatacaktir

Sen o kafede olsan ne yapardin, ben olsaydim oglana bir Osmanli Schlapp sonrada GTA'lari oynardim Ferrari'yle

Safak 109

• Babur,
    Bahsettigim direksyon, iyi seyirler

Diger hardcorecularin kullandiklari... ECCI, VPP ve FREX'in Motion Kokpiti. Gelecek yil Fanatec'de Motion Kokpitlere adimini atiyor ve isin guzel yani, Fanatec'inki Xbox360'ada uyumlu olacak dedi Thomas (Fanatec'in sahibi)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.