Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi dün aksam alper dediki, logonun illaki harflerden olusmasi sart degil. bizi temsilen bir resim koyup altina TTM yazariz dedi. bende ozaman ya hindi kafasi koyalim yada güresen 2 kirkpinar pehlivani

35 milyon xboxmu? ee tabi kardesim ne bekliyodun? herkes senin gibi beser altisar alirsa olacagi buydu
  • Burak,
    Hindi - Mindi istemem ben yaw, baska hayvanmi kalmadi...istersen birde Essek kafasi koyalim tam olsun

Arabalarin kenarlarini Klan-Logosu olarak suslemesi icin Aykut'un son calismasi hosuma gitmisti...renk olarak kirmizi ve beyaz ve de TTM harfleri, sadece su TTM harfleri uzerinde oynamak gerekir biraz, her ne kadar vites kolu modeli degisik olsada, Logo kucuk birsey olacagindan onada kasmaya gerek yok, gölgeli ve/ya 3 boyutlu TTM harfleri gayet guzel olur.

Calistiginiz programlar nedir? Tavsiyem 3D Max'la birde deneyin!
  •  TTM Klan Kulubu
  • Burak,
    Bu son yaptigin bayag iyi, özellikle harfler tam olmus
    Buna ne dersiniz beyler?
  • guzel olmus Burak

ama forza3'un resim editor ozellikleri hakkında birsey bilmiyoruz, eger eskisi gibi olurda yani Photoshop'taki ''drop shadow'' + bazı kullanisli efekt
    olanaklari eklemezlerse, o TTM yazisi uzerindeki efektler cok kastirir.
    Arti harflerin sade olmasi bence daha iyi olur bence.
  • alper bu akşamgiriyormusunuz?
    elegan abini verdiği video daki koltuk ne dehşettir yaw.onu tasarlamak yapmak lazım
  • Sayfa Başındaki Resim MotorSporlarından Çıkmış. Ufak Bi Anlam Kayması Sonucu Spor Yapan Motorlar Olmuş.

Burağın verdiği logoyu biraz editledim kendi çapımda. Ay Yıldız olmazsa olmaz...

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Temmuz 2009; 15:39:44 >
  • mehmet, su an hava acaip sicak ve rutubetli, eger aksam da bunaltıcı sicak yaparsa oynamayi dusunmuyorum.
    LCD+XBOX ufak odada pisiriyor adami

Hangi video o baktim goremedim
  • Babur bravo ozellikle ay yildiz cuk oturmus

Biraz daha ttm calismasi ile olay bitiyor gibi geldi
    tebrikler
  • http://forzamotorsport.net/en-us/media/videos/default.htm#/video/781/ alper bu video da ki fuara getirdikleri koltuk
  • Teşekkür Ederim. Fontla Oynadım Böle Bişey Oldu....

TTM Klan Kulubu

Eğer Font'u Beğenmezsenizhttp://www.dafont.com/ Sitesinden Ortak Bi Font Seçelim. Onu Eğip Büküp Koyarız Bi Şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Temmuz 2009; 15:58:09 >
  • abi benim yaptigimi zaten düzeltiriz diye koydum ama bence ay yildiz tekerlekte olamis. onu kirmizi beyaz renkte baska birsekilde koyabiliriz. alper harfleri degistirebiliriz sorun degil ama forza 2 de yapilabiliyorsa forza 3 ün editörüyle cok daha kolay yapilir diye düsünüyorum. adamlar michael jacksonu yapiyor. biz harfimi yapamayacagiz?

alper sen kücükkende motorsporlarina düskünmüssün he?

TTM Klan Kulubu
  • BBR,
    Daha fazla duzelmez diye dusunmustum ama yapmissin vallaha
    Turk Bayragimiz olmadan olmaz dogru ...TTM harflerine gelince bekleyelim biraz isterseniz Forza MotorSport III'teki Livery Editör hakkinda bilgi edinene kadar, cunku Buragin Gölgeli harfleri cok daha hosuma gitti...sizlerin dusunceleriniz nedir bu konuda?

Bir resim daha buldum,...This Is Forzaaaaaaaaaa diyorum, gel 114 gun gel

http://www.forzacentral.com/gallery/showimage.php?i=20083&c=143

Mehmet,
    Alalim sana onu...3 buyuk ekran, direksyon seti ve tum yaris kokpit seti = 60.000 dolarcik

Gelecek yila guzel bir surpriz geliyor...Fanatec, Xbox360'a uyumlu olacak Motion Kokpit uzerinde calisiyor su an, fiyati 60.000 dolardan cok cok daha dusuk olacak...yani sonucta ekonomi durumu biraz iyi olan alabilecektir

Bende Fanatec direksyonumu bekliyorum...son cikan Simracing2Night'in videosunu izledim, adamlar Fanatec diyor, baska birsey demiyorlar yaw. Elimde G25 var vallaha zevk almaz oldum iyimi, zaten serefsizin maliyla Forza'da surulmuyor

Bu arada super bir direksyon seti dusunuyorsaniz, Fanatec'in 329 euroluk paketini tavsiye ederim...resmi olarak Turkiye'yede gönderiyorlar, tek problem bence gumruge takilmasi olabilir!

Tikla

• Aslinda bence yanlis yapiyoruz, sunu yap, bunu yapla olmuyor malesef.

Grafik reklam isindekiler daha iyi bilir. Once musteri ile biraraya gelip bilgi alınır, mesela firma logosu uzerinden konusursak, frmanın uzmanlık alani, kac ortaktan olustugu, ne ile anilmak istedigi(guven vs. sifatlar), bu tip bilgiler verilirse grafigi hazirlayacak arkadas icin illa TTM harfi yapma sinirlamasi ortadan kalkar, clipart agirlikli, fazla kafa bulandırmayan, niyetini, kimligini iyi belli eden karakterli birseyler ortaya cikar.
    Sahsi fikrim bu, siz ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Mehmet,
    Alalim sana onu...3 buyuk ekran, direksyon seti ve tum yaris kokpit seti = 60.000 dolarcik

abi okadar para verene kadar gerçeğini alır yarışlara katılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Aslinda bence yanlis yapiyoruz, sunu yap, bunu yapla olmuyor malesef.

Grafik reklam isindekiler daha iyi bilir. Once musteri ile biraraya gelip bilgi alınır, mesela firma logosu uzerinden konusursak, frmanın uzmanlık alani, kac ortaktan olustugu, ne ile anilmak istedigi(guven vs. sifatlar), bu tip bilgiler verilirse grafigi hazirlayacak arkadas icin illa TTM harfi yapma sinirlamasi ortadan kalkar, clipart agirlikli, fazla kafa bulandırmayan, niyetini, kimligini iyi belli eden karakterli birseyler ortaya cikar.

abi olay niyet, kimlik vs. ise ozaman en iyi logo bu olur bizi temsil etmesi acisindan
     TTM Klan Kulubu

• quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Aslinda bence yanlis yapiyoruz, sunu yap, bunu yapla olmuyor malesef.

Katılıyorum Önce Logoyı Oluşturmak İçin 3 Kademe Biliyorum Ben Zamanında Böyle Çalışyordum...

1. Logonun Bakanda İzlenim Bırakıcağı Ana Başlıklar Belirlenir. Bizimki Yarış, Türkiye, TTM Vs Olmalı.

2. Sonra Logonun Temelde Kullanılıcağı Yer, Hedef Kitlesi Ve Kitleye En İyi Şekilde Hitap Etmesi, Anlaşılabilirliği Vs Gibi Ana Temaya Yardımcı Öğeler Belirlenir.

3. Tüm Bunlar Belirlendikden Sonra Bu Başıklar Arasında En Önemli Olarak Vurgulanmak İstenen Logonun Temelini Oluşturacak Tek Bir Ana Başlık Ve Bu Temaya Yardımcı Olucak Diğer Yardımcı Başlıklar Seçildikden Sonra Tasarımcıya Bildirilir. Tasarımcıda Bu Kurallar Çerçevesinde İlk Önce Siyah-Beyaz Sonra Renkli Kabartma Efekti,Gölgeli Vs. (İsteğe Bağlı Daha JanJanlı 3D) 3-5 Tane Farklı Logo Varyasyonları Yapar. Beğenilirse Biri Seçilip Kullanılır.

Örnek Olarakda Yukardaki Logonun Ana Teması Yarış, Yardımcı Başlıklarda TTM ve Türkiye ;)

Normal Bi Logo Tasarım İşi Bu 3 Basamakdan Oluşuyor. Bizim Sorunumuz 2. ve 3. Basamaklarda. Bu Basamakları Herkesin Fikri İle Er Yada Geç Bi Açıklığa Kavulturursak Daha Sağlam Sonuçlar Çıkar Ortaya...

Forza 3'in Çıkmasına 3 Ay Var Sallayalım Sonra Yaparız Demek Yanlış Olur. Bi Zurnanın Zırt Dediği Yerde Tam Yeni Oyunun Başına Oturmuş Career Yarışlarının Keyfini Çıkarırken Logo'ya Tartışıp Karar Vermek Online'a Logosuz Girmek Var Bide Önceden Logoyu Hazırlayıp. Forza 2'de Deneyip Sonuçları Görüp, Forza 3 Çıkınca Direk Logoyu Arabaların Üstüne Yapıp Yarışlara Katılmak Var ;) Yani Logo İşinin Şöyle Ele Gelir Kaliteli Bi Logo Olmasını İstiyorsak Ben Şu Sıralar Kararlaştırılıp Yapılması Taraftarıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Temmuz 2009; 18:18:47 >

• haklisin babür. cok vaktini harcama diye daha vakit var dedim. simdi kararlastirip yapsak tabi daha güzel olur. ama hani cizgi film kahramanlari birseyi cok begendiginde yada aklina bir fikir geldiginde böyle ping diye bi ses cikip bir ampül yaniyorya iste bu diyor. öyle biseyi bekliyoruz. emin ol bulacagiz az kaldi. öylesine bi logo yapacaksin yada yapacagiz ve o ampulü yakacagiz

buda benim degistirdigim hali
     TTM Klan Kulubu

yaw su araba niye audi? e92 m3 gtr olsaydiya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 3 Temmuz 2009; 18:26:46 >

• elegan abi yine havuzda yakmis mangali

TTM Klan Kulubu
  • bu adamlarin son fotosudur herhalde, yuh yaw
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.