Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet o resimdeki benim. buda forumdaki vulakil (alper) ile birlikte gittigimiz bi geziden, alperin benim karsi cikmama ragmen israrla cektirmek istedigi hatira fotografi.

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 2 Temmuz 2009; 15:35:19 >

• süper bu yaaaa
  • Estimated Forza3 sales 7,8 lifetime
  • iste buda elegan abimiz. biz ona nedense abi diyoruz...

TTM Klan Kulubu
  • Golgede 36 derecede kalin giyenecek halimiz yok ya, bak ne guzel pufur pufur havadar bir outfit direksiyon basinda da super rahat oluyor
    ama bazen araya kaciyor Limited edition forza 3 alinca üzeri forza3 logolu tuy dökucu vericeklermis, onu bekliyim bari

Ha hatirladim o sirada elegan abide karsidaki internet cafede pitpass raporunu indiriyordu
  • Beyler,
    Dün aksamki muhabbetler icin tesekkurler,

bende elegan abiye özendim
  • eyvallah mehmet muhabbet guzeldi, bu arada elegan abiye ozeneceksin tabi bana ozenecek degilsin ya

dun cok guzel ''lag'' taklidi yaptin, superdi
  • evet mehmetin lag taklidi süperdi. 200 le duvara dogru

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 2 Temmuz 2009; 16:33:41 >
  • Large Collection of Stupid Animated GIF's

http://www.creepygif.com/top.php

çok abuk subuk şeyler var yaaa
  • evet süper di lag taklidim
  • elegan abi su sakalliya söylede bu arabayida koysunlar forza 3 e

TTM Klan Kulubu
  • yanda da AC Schnitzer yaziyo yaw
  • ee jantlari schnitzerya ondan.
  • Öyle gözukuyorki, en yakin takilacagimiz oyun Battlefield 1943,...haftaya cikiyor ve 1200 MS puani, takriben 12-13 dolar, ondan sonrada NFS Shift ile ColinMcRae2...buyuk ihtimalle Colini alirim, NFS Shiftten gördugum son in-game videolar bayag Arcade gözukuyordu.

Serious Sam HD, alinmasi sart bir oyun...Lost Planet II, Splinter Cell Conviction, Halo 3: ODST, Mass Effect II, Forza MotorSport III ve COD6...simdilik bunlar yeter beyler, bakalim hangisine zaman ayirabilecez

Simdiden para biriktirmeye baslayin

Bu aksam yokum, belki yarinda calisirim...sonrada tatilim zaten, o zaman görusuruz

• quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

INTRUDER ALERT....INTRUDER ALERT

Bulasmayin beyler...yeni bir baslik actik kurtuluruz diye halen gelip cevap yazmalar anlamis degilim
    Baktik halen devam ediyorlar, hep beraber sikayet ederiz...yeter artik. Böylelerinden kurtulmak icin 1 yillik basligimizi biraktik, halen buraya gelip yaziliyor

Ozgur,
    Yazdiklarimi okuyorsan..., GTTR basliginiz var, bu yetmezmis gibi GT5 basliginiz var, buraya bulasma...ne iyi niyetle-ne de baska bir niyetle!
    Forza3'e ilginmi var, resmi basligi vardir...Uzun lafin kisasi, bu yeni basligimizi cok görme bize ve uzaklas buradan, tesekkurler.

•  TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

bu aksam cektigim resimlerden birkaci tekteker alper

bunlarda bahsettigim logolar. benim hosuma gidiyor. eger birazdaha photoshopta kenarlari düzeltilirse daha iyi plur

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

ve bendende cuma günü icin forza 3 SS. yeni pitstop
     TTM Klan Kulubu

• Gunaydinlar beyler,
    Resimler super Burak, kim-kim yaristiniz dun

Heleki ekledigin pittstop resmindeki calisan bayan Forza MotorSport III'te olsa, hic pitten cikmazdim
     TTM Klan Kulubu

Forza MotorSport III'e yeni videoyla beraber 2 yeni resim daha eklenmistir
    http://forzamotorsport.net/en-us/media/videos/default.htm#/video/781/

Resimler icin Tikla

Anlasilan, Forza MotorSport III hakkinda hergun yeni birseyler gösterecekler

Safagi unuttuk yaw, Safak 114 galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 3 Temmuz 2009; 11:11:42 >

• Burak Aykut hindi kafasini unutmayin

Resimlerde guzelmis, ozellikle pitstop
  • alperle beraber yilanli pistin en uzununu sürdük. yaw okadar hosuma gittiki o pist. simdiye kadar neden sürmemisiz anlamadim. alper hindiyi yaparizda bu logolar nasil? evet forza 3 ün pitstopu harika ama bide yeni fifa 2010 u görseniz. elegan abi futbol manyagi olacaksin, o kadar....

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Burak Aykut hindi kafasini unutmayin

Resimlerde guzelmis, ozellikle pitstop

Nedir bu Hindi kafasi, yenilirmi-icilirmi
    Son videolarinda Forza MotorSport III'un takriben 2 yillik bir calisma oldugunu anlatiyorlar...vallaha 2 yillik bir proje olarak dehset yenilikler eklemisler ve gelisme kaydetmisler

- Hardcore yariscilari icin Multimilyon dolarlik McLaren simulatörunden ve yariscilarindan (Lewis Hamilton vs. vs.) bilgi alis-verisi. Bunu herkez yapamaz, Big Osmanli Toshak ister o bilgileri alabilmek icin

- Yaris simulasyonlarinda Hardcorecu olmayanlar icin Forza2'deki gibi ABS, STM, TCS, yol cizgisi yardimlari haricinde Oto-Break ve Rewind destekleri (Rewind fonksiyonunu Endurance yarislarinda buyuk ihtimalle ben bile kullanirim vallaha, 50 turluk bir yarisin sonunda ufak bir hata yuzunden tum yarisa yeniden baslamak her yarisciya koyar )

-Hasar Modeli, Forza2'dekinin ustune bir o kadar daha ekleyin...Forza2'deki hasar modeli toplam 20-25 degisik noktalardan olusuyordu yanilmiyorsam, bu rakami 2'ye katlayip ve ustune gercekteki gibi cukurlu, engebeli yollarda aracini zorladinmi aracin takla atmasina kadar ilerletmisler

- Carpisma fizigi...bildiginiz gibi Forza2'de bu carpisma fizigi hakikatten iyi programlanmamis fakat Forza MotorSport III'te seyrettigim videolardan mukemmel bir sekilde yapilmis

-Online destegi zaten Forza2'de dehset boyutlardaydi...dunyada 2 tane oyun vardir Online desteginin superötesi olan.
    1) Halo 3
    2) Forza 2
    Ve Forza MotorSport III'le bu Online destegi akil almayacak boyutlara cikacak.

Bir defa yaptigin bir yarisi HD olarak kaydedip-Editörleyip tum dunyayla paylasmaktan daha guzel ne olabilir? Ne olacagini söyleyeyim...
    Co-op olarak bir projeyi beraber calisarak yapmaktir

Örnek olarak: Aramizda 4 kisi Drift ustasi, 1 kisi koordinatör, 1 kisi Video direktöru, 1 digeride video-editöru, 1-2 kisi ressam, ses produktöru ve ben ...sonuc olarak ortaya cikan video dunyayla paylasiliyor ve Forza dunyasi, Youtube dunyasi, Yaris dunyasi yaratilan emege oylarini veriyorlar
    Forza MotorSport III'un Online destegi hakkinda daha nelere Oha diyecez...az kaldi, Safak 114

Ve Turn10, 2 yillik calismayla bu kadar yol ilerlemislerdir...adamlar bizleri fazla oyalamadan cikariyorlar oyunlarini, ne mutlu bizlere
    2 yil evvel takriben 10 milyon Xbox360 sahibi vardi ve Forza serisi pek duyulmamisti, bilinmiyordu...simdi ise 35 milyon satisa adim atmis Xbox360 var...ve Forza MotorSport III E3'te en cok göz kamastiran oyun oldu. Yaw, kac tane Isvec'li, Ingiliz, Norvecli arkadaslarim var...adamlar yaris simulasyonlarindan anlamazlar ve Forza MotorSport III'un resimlerine/videolaraina bakip simdiden Forza MotorSport III'u siparis etmisler . Bunun haricinde hic tahmin etmedigim 2 arkadas(degisik Isvec oyun forumlarinda tartisirdim bunlarla) Ps3'lerini satip Xbox360 almislar en nihayet. Su an deliler gibi Live uzeri oyun zevkinin dibine vuruyorlar...adamlar 1 gunde Xbox360 fanatiklerine dönustuler ve daha evvel ben bedava Online oynuyorum diyen adamlar simdide ayda degil 3 dolar, 10 dolar bile verilir diyorlar Live'a

Forza MotorSport III satis rekorlari kiracak...benim tahminim 10 milyon ustu

Fazla yazmayacam...vallaha canim cok fena Forza cekti simdi. Elimde direksyon olsa cikip Live'da kendi yaris odami acip, birilerini tokatlayayim diyecemde...joypadle ben bir ise yaramiyorum yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 3 Temmuz 2009; 12:24:22 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.