Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

EVO Vs. STI

TTM Klan Kulubu

Açıklanan Bikaç Japon Markalı Araç ;

2006 Mitsubishi Lancer Evolution IX MR 2006 Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
    2008 Subaru Impreza WRX STi 2008 Subaru Impreza WRX STi
    2009 Mazda Mazdaspeed3 2009 Mazda Mazdaspeed3

2008 Toyota Yaris S
    2009 Honda Fit Sport
    2009 Nissan Versa SL

2010 Nissan 370Z
    2008 Infiniti G37 Coupe Sport
    2009 Lexus IS-F

#23 Xanavi Nismo Nissan GT-R
    #12 Calsonic Impul Nissan GT-R
    #3 YellowHat TMS Tomica Nissan GT-R
    #36 Petronas Tom’s Toyota SC430
    #25 Eclipse Advan Toyota SC430
    #6 Eneos Toyota SC430
    #23 Nissan Motorsports R390

Ve Bikaç JDM Pisti ;

Suzuka International Race Course
    Twin Ring Motegi
    Tsukuba Circuit

Suzuka zaten favorilerden biri, buna Motegide dahil...Tskuba'da olmadan olmazdi zaten, o pisttede cok guzel Endurancelar yaptik...arabalardan ise direk dikkatimi ceken Lexus oldu...Bu canavari uppgradeleyip/Tuningledikten sonra yarismak dehset olacaktir

http://www.youtube.com/watch?v=-ulVlvam03s

Bu arada Forza MotorSport III'te yollarin ne kadar puruzlu, inisli-cikisli, cukurlu oldugu gözume bayag carpti...su videoyu izleyin...röportaji degilde, arkada suren adamin kokpitine dikkat edin, duz yolda giderken bile inis-cikis-puruz dolu yollar...ben severim böyle gercege yakin yaratilmis pistlerde yarismayi yaw

http://www.youtube.com/watch?v=HzO3cnOfKsE

Buradada Dan aciklamasinda...gercek yariscilardan pistler hakkinda aldiklari feedbacklerin önemini vurguluyor...herkez pist cizebilir fakat pisti aynen gerceginde oldugu gibi hatalariyla, yolda olusmus yariklariyla, cukurlariyla vs. yaratmak kolay degildir...surmesi/yarismasi daha bir gercekci, dahada bir zordur
    0:40 ile 1:50'ye kadar acikliyor...

http://www.gamersyde.com/stream_11639_en.html

• İş yeri Sefaköy tarafında. Oturacağım yer şuan için belli değil. İş yerine yakın olur büyük ihtimalle. İnşallah görüşürüz. Bir düzene sokayım herşeyi gerisi kolay.
  • bunlari gömüsmüydünüz

• burak video ekleme bilsem bende bunun gibi çok bomba videolar var facebook ta çok paylaşılıyor
  • ortadaki john wendl roportajini yapan avustralyali kizin kafasimi iyi yoksa salak mi cozemedim ama harbi komik olmus

john wendl dusundugum gibi oldugunu soylemis, forza 2 de insanlarin yaptigi resimleri gorunce haclendik diye dusunduk, ama baktıkki
    resimler layerlardan olusuyormus

elegan abi bak Burak'in yolladigi ikinci videoda cok saglam bi Osmanli tokati var, mutlaka seyret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 30 Haziran 2009; 16:03:36 >
  • alper gününbirinde bi ferrari alirsan, o yetmezde bide daha güzel olsun istersen, burada iranli bi adam var. herif manyak arabalar yapiyo. dün tv de gördüm bugatti veyronu bile öyle bi yapmislarki, bu arabada degisecek biryer kalmadi diyor. bi esi daha yok yani onun yaptigi arabalarin.

http://www.mansory.com/mansory.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 30 Haziran 2009; 16:13:35 >
  • vall supermis Burak, arabayi alir almaz sizdeyim

sakin Ahmedinejad Tuning olmasin bu
  • Burak,
    Koyma kardesim böyle videolar...Lan isyeriyle görusuyorum, ve videolara bakiyordum, gulecem (adam diyecek banami guluyorsun), gulmesem konsantre olamiyorum. O yuzunu yikayan arap, sanki ibadet eder gibi bir hali vardi...kucuk bomba patlayincada adam demistir Ulan Amerikalilar saldiriyor
    Veya yolda giden arap oglan, arab kornaya bastiginda nasilda ayiliyor...oglan havada 4 takla atiyor yaw...Forza3'un ruyasini göruyordu galiba

Osmanli Tokati videosu ise apayri bir olaydi...o an iyi mikrofonu adamin kafaya gecirmedi

Bugatti Veyron, umarim o araba Forza MotorSport III'te olur

• abi valla aslinda videolarin baslikla bi alakasi yok diye koymak istemedim ama. sonra dayanamadim. cok komik diye. hakikaten manyak. ya denyo bunlar, yada sakadan anlamiyo. insan katil olur valla orda. böyle sakami olur yaw. elegan abi sende senin patrona yapsana bunlardan bikactane, bakalim senin patron araplar kadar anlayislimi.

@alper: valla ahmat tuning mi mehmet tuningmi bilmem ama adam iranli ve bu isi yemis yutmus. o veyronun degeri 2,5 milyon eurodan fazlaymis. yani herifin yaptiklari 1 milyon euroyu gecmis. beyaz ferrari 800 ps den fazla. yaninda calisan cocuk dün arabayi denemek icin sürdü. sonra geri dönerkende dondurma alamak icin bi cafenin önünde durdu, cafedekileri görecektin. sanki hepsi verecekmis gibi bakiyodu

ama benim favorim. yolladigim giflerdeki en sonuncu olani. ona 100 ferrari feda olsun.

• vay, senin favorin heri potirin citiri mi? aman yenge duymasin
  • Kenan iyi yolculuklar hakkinda hayirlisi olsun
  • Bu da benden olsun...aksama Halo3 atalim

• Halo3 deyince baya bi stuck bomb videom birikti.Aslinda cok daha iyi hareketler yapmistim ama önceden kaydetmek gibi bir fikrim yoktu.Bi ara benim stuck showumu izletiyim sana Elegan abi
  • insanmi abi bunlar? bi ucan bide kacan kurtuluyo diyecem ama onlarda kurtulamiyo kardesim. adam hem ucani hem kacani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 30 Haziran 2009; 17:24:24 >
  •  TTM Klan Kulubu

Forza Motorsport Forumları Gezerken Rastladım. Bi Eleman İmzasına Koymuş Ben Diorm Bu Eleman Birine Benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Haziran 2009; 18:55:59 >
  • Babur, Elegan abi bu yaw

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

TTM Klan Kulubu

Forza Motorsport Forumları Gezerken Rastladım. Bi Eleman İmzasına Koymuş Ben Diorm Bu Eleman Birine Benziyor

• Musa,
    Vallaha zevkli olur, haber ver ona göre Patlamis misirimida hazirlayayim

Burak,
    Bunlar insan degil yaw...DNA'lariyla oynanmis bunlarin

Babur,
    Yaw...nereden buldun o resmiiiiiiiiiiiiii, benim eski askerlik resmimdir o
    This Is Forzaaaaaaaaaaaaaa

Beyler,
    180 kusur saat 2,5 dakikaya nasil sigdirilir, izleyin

Bu da bir Forza severin degisik videolardan toplayarak yarattigi guzel bir video

• Resimler biraz büyük ama idare edin

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

gerisi buradahttp://www.gamersyde.com/news_8173_fr.html

• Ufak bir nostalji
    http://forum.donanimhaber.com/m_14668605/mpage_1/key_/tm.htm

Yorum falan yaziyim demeyin konu 2 senelik
  • elegan abi su senin ilk video varya, o kagidi katlayip audiyi yapan adam. o adam karisinida kagittanmi yapti acaba? eger öyleyse süper valla. hergün yeni bitane, katla katla ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 30 Haziran 2009; 19:38:27 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.