Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik yönunden Forza MotorSport III'un gayet yeterli olacagini biliyoruz zaten
    Fakat önemli olan fizik motoru ve Live destegi...bu 2'lininde super olacagina eminim. Gelecek nesil Xbox'ta Forza IV'e kadar yaristirir

Musa,
    Harbiden ne gunler gelmis, gecmis...eger tarihten biraz olsun birseyler ögrendikse, o da Forza MotorSport III'un inceleme puanlari belli olmaya basladimi, DH'dan birkac gunlugune uzaklasmak olacak

Yaw, hep unutuyorum...Aykut, calisman cok guzel, seninde son calisman fena degil Babur!
    Arabalarimizin sag-sol arkasina ufak bir logo olarak Aykutunki bayag iyi gider, kirmizi bir daire ve TTM harfleri sadece TTM uzerinde biraz calismak ister...Logonun devaminada herkez kendi GT'sini yazar...mesela, Logo + TK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 30 Haziran 2009; 19:52:30 >

• Mazda 3'ü sokakda görsem dikkatimi bile çekmez...

Şu Mazdalı SS'e 10 dkdır Bakıyorum valla.

Suzuka Pistide Super Olmuş...

Edit : tesekkur ederim... logo icin bu aksam bikac bisi daha cizikyirmeyi planliyorum

ne kadar cok alternatif olursa o kadar iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Haziran 2009; 19:58:39 >
  • BBR,
    Buraya full 720'sini ekliyorum ve benimde gözum özellikle bu resmi görunce...Off dedim, bu arabaya uppgrade ve tuningledikten sonra amma takla attirilir vallaha

http://images.gamersyde.com/gallery/public/11031/1856_0014.jpg
  • Valla elegan abi 10 numara grafik yapmis adamlar. yansimalar farin ustundeki isiklandirmalar falan mukemmel...

İsllh bu kadarla kalmaz 2 haftadir bilgi bekliyoruz 5-10 ssle gecistirmemeliler.

Live, painting yada yeni eklenen drag drift modlari hakkinda aciklama falan gelse keske...
  • Babur,
    Bende bekliyorum...bu son cikan resimler benim zevkime daha cok hitap etti, sebebide...parlakligini hafif dusurmusler. Bunlar sonucta disarda - pistlerde surulurken cekilmis resimler, araba saticisinin salonda tozdan-topraktan uzak tuttugu ve sadece seyretmelik araclar degil. Grafikler cok gercekci
    Bir röportajinda Dan Greenwald, 4XAA kullandiklarini söylemisti,...bu kadar gercekci ve guzel grafiklere kiriklar hic gitmez. Su demoyu bir cikarsalarda denesek artik yaw

Bu da benim diger favorim...ah birde Veyron'un bir resmini koysalar super olur yaw

http://www.pici.se/pictures/fyBtbNhyB.jpg

Forza MotorSport III hakkindaki cogu bilgileri aciklayacaklar...yavas-yavas, zaten oyunumuzun cikmasina 3 kusur ay var. Safak kac...116'mi, ne cabuk geciyor zaman yaw

•  TTM Klan Kulubu

ya abiler ben bittim bu arabanın duruşuna artık forza3 gecelerinin yarısı yapılan tuningli arabalarla nurbergring de yavaş turlar atmak olur
  • Beyler,
    Bu aksamki muhabbetler icin tesekkurler, cok gec geldim ve erken kaciyorum
    Neredeyse butun gece KadirAli'yle COD4'te takildik, o da guzeldi

Yeni pittpassrapor cikti...yarina tercume ederim, bu arada bu linkledigim yere girip, bir cevap yazin ve size otomatikman Forza2 icin bir Unicorn arabasi hediye edilecektir

Iyi geceler,

Safak 115

• quote:

Orjinalden alıntı: Texaslı

İş yeri Sefaköy tarafında. Oturacağım yer şuan için belli değil. İş yerine yakın olur büyük ihtimalle. İnşallah görüşürüz. Bir düzene sokayım herşeyi gerisi kolay.

Ben Taksimde oturuyorum, beklerim herzaman dostum
  • Bende Linki Vermek İçin Girdim. Elegan Abide Linklemeyi Unutmuş. Ben Veriyim...

Bedava Unicorn İcin ;

!!! Tıklayın !!!

Edit : JDM Konusu Oldugu İcin Buyuk Olasilikla Skyline, Lexus, Evo yada STi Gibi Bisi Verirler. Die tahmin Ediyorum...

Forza 3 A4'ü Ve Forza 2 Ferrari Unicornlari Superdi. Bunuda Merak Ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Temmuz 2009; 3:33:19 >
  • Babur,
    Eyvallah sagolasin...dun unuttum linki eklemeyi

Yeni pittpass raporda pek yenilik birsey yazmiyor, daha dogrusu Babur Pittpass raporunu cok daha evvel vermis oldu

Yeni arabalar, 3 tane yeni pist aciklamalari ve bu hafta hergun daha evvel gösterilmemis yeni resimler eklenecek, bunun haricinde bugun Turn10'un kendi hazirladigi E3 videosu eklenecek, stay tuned

Su Lexusun Forza MotorSport III'te bulunmasina cok sevindim yaw...BMW M modeline rakiptir

Hmmm...resmi linkliyorum ama hata veriyor ...

http://cdn.forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/Forza_3_Made_in_Japan/FM3_Lexus_ISF_2.jpg?n=1618

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 1 Temmuz 2009; 14:00:05 >

• off be abi, bu ne ya
  • Yeni "Forza III vs REAL" Karşılaştırmaları Gecikmedi...

Forza Forumlarından Çalıntıdır.

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Temmuz 2009; 20:53:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

off be abi, bu ne ya

TTM Klan Kulubu

Babur,
    Arabalari gerceklerinden ayirt etmek bayag zor, hatta bazilarinda imkansiz, Pist...o kadar heyecen vermedi acikcasi
    Gercek Suzuka'da hava bayag karanlik, bu yuzden pist cok daha kararmis gözukuyor fakat yinede pistleri biraz daha duzeltmeleri gerekir bence ve halen Forza MotorSport III uzerinde calistiklarini biliyoruz...bir ilk cikan ve su son cikan araba grafiklerine bakmamiz yeterlidir

Tum bu cekilen araba resimler in-game'den alinmistir "Photomode" ve grafik yönunden dehset harbiden, bunlara birde Forza 2'ye nazaran bir o kadar daha uppgrade ve bir o kadarda Tuning secimi, birde hasar...hemide arabayi sacma sapan zorladiginda takla bile atiyor, ve butun bunlarin ustune dunyadaki en iyi Online destegi. Kafadan, Forza MotorSport III bu jenerasyondaki en cok satan Yaris Simulasyonu olacaktir
    Benim tahminim 12-15 milyon civari

Bu aksam Klan-toplantim var, gece gec gelirim ama kesin gelecem

• bu resimler ne böyle yaw hangisi gerçek hangisi oyundan çözemedim çok süper geliyor forza 3
  • yok abi hic biseyi aydinlatmasinlar karanlik olsun. dahada karanlik

alper gif gif dedin basimin etini yedin.
    al sana gif

• Erken kacmissiniz, klan-toplantim bitti, baktim sizler yoksunuz. Buragi 1 dakika evvel kacirmisim
    Yeni resimler eklenmis...oyun harika geliyor ve sagolsun Turn10 bizleri yeniden gulduruyor

Lexus ISF'im
    http://cdn.forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/Forza_3_Made_in_Japan/FM3_Lexus_ISF_1.jpg?n=1231

Burada pist araba grafiklerine bayag uyumlu...arabalarda super yani
    http://cdn.forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/Forza_3_Made_in_Japan/FM3_SuperGT_7.jpg?n=1380

Bu resmide artik imza niyetine kullanacam, yakinda Forzaaaaa diyecegine 15 milyon satis oldu diyecek

TTM Klan Kulubu

• Forza 2 ye alışık olduğumuz için bu arabalara dışardan bakıp bakıp iç geçiriyoruz. Sanki bu kadarla biticekmiş gibi...

Halbisi artık bunların bide ayrı ayrı kokpitleri var :) İnsanin heyecanı ikiye katlanıyor.

Azcıkda Kokpit Ss'lerinden Koysalar Keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Temmuz 2009; 3:20:06 >
  • adamlar işi biliyorlar en güzellerini koysalar bu kadar heyecanlı bekleyiş olurmu en güzellerini demoya belkide oyuna saklarlarki oyun dahada gizemli olsun
  • Logo çalışmaları devam ediyor arkadaşlar, aksilik olmazsa bir kaç güne basit bir hazırlanışla beyeninize sunucam
  • Burdan duyuruyorum, aslinda Burak dedigimiz arkadasimizin adi gercekte Brook'tur. Yukaridaki en son gifteki odur.

Brook hemen ilk ucakla geliyorum oraya, canim Brook'um benim, ich come

@Geymer
    abi gece yarisi demistin, sabahin koru oldu gelmedin

@Atila

bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 3 Temmuz 2009; 2:17:10 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.