Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi cok orjinal biseymis ama pedalsiz vitessiz sadece direksiyona 2000$ diyor dedigin gibi :)

Mekanizma falan hakkaten cok detayli ve orjinal ama bence 2000 dolar etmez gibime geliyor.

Fanatec Clubsport 500€ ise buda etse etse 750-800€ eder en fazla. Daha bunun pedali shifteri var :) Fiyati ve Sadece PC platformunu desteklemesi en buyuk eksileri bence.

Geri kalan kismi mukemmel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

He he he he, cika cika Toyotami cikti
    Ne bicim cekmissin resmi sende kardesim...Yanilmiyorsam, diger Burak bu arabanin ustasi gibi birsey, özellikle Ring'de

Suprayi muhakkak direksyonla sur, dehset bir yaris hissi yasatacaktir

bu o supra degil. senin dedigin bunun bir numara kücügü. valla ben burak i ringde en son gördügümde suprayla cimlerden beri cikmiyodu sonra ögrendiyse görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 5 Temmuz 2009; 19:57:54 >

• Hmm..normal cevapla tusuna tikladigimda sayfa gözukmuyor, hizli cevapla tusu calisiyor en azindan.

Bu aksamki muhabbetler ve yarislar icin tesekkurler, guzel eglendik...Mert'in özur dileme fasli superdi
    Erhan, Forza3'e full yatirimini bekliyoruz kardesim, bu aksam harbiden cok iyiydin

Babur,
    Katiliyorum yazdiklarina.

Burak,
    Diger Buragin kullandigi yanilmiyorsam TwinTurboydu ve Ring'de hakikatten cok iyi kullaniyordu

Hepinize iyi geceler... yarina görusuruz,

Safak 108

• Bu Nasıl ?

TTM Klan Kulubu

Hem Burağın İstediği Gibi Kırmızı'lı Gri'li,
    Hem Elegan Abinin İstediği Gibi Metal Görünümlü,
    Hem Benim ve Alperin İstedigi Gibi Amblem Şeklinde,
    Hemide Racing Türkiye TTM Temalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Temmuz 2009; 3:15:16 >
  •  TTM Klan Kulubu

birileri benimi andıbende diyom gece gece kulakların neden çınlıyor

burak abi o zamanlar supraya daha yeni yeni alışıyordum o yüzden hep çimler ve duvarlar dostumdu.alıştıktan sonra seninle bi turlayamadıkki son halimi göresin.nürburgring de twin turbo supra ile tokatlayamadıgım sadece 1 tane adam var oda ringde a klas en iyi tur zamanında ilk 10 dan bi adamdı adını ham hatırlayamıyorumda dr li bişiydi yannış değilsem geriye kalanı tokat manyagı yaptım

bbr bence 2.si daha güzel çünki klan adı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak21242 -- 6 Temmuz 2009; 3:08:14 >

• @burak21242

Haklısın. Benimde Dikaktimi Çekti. Klan İsmi Ve Logo Ayrı Ayrı Olmamalı. Degistirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Temmuz 2009; 3:17:46 >
  • valla babür bu güzel degil, süper olmus. eline saglik. bence bu simdiye kadar olan en iyi logo. bunu kullanalim bence. elegan abide begenir kesin.

@burak:
    seninle birgün denk gelirse ringde yarisiriz. 7 tur. hasar sim. sen bu arabayi al yarisalim. 1 tur olmaz.

@alper iyi geceler tatli rüyalar

• Tesekkur ederim. Herkez begenirse bikac kucuk duzeltme ile logoya daha guzel bi hal aldirabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Temmuz 2009; 3:39:14 >
  • burak abi xbox um tamir oldu olmasınada makine alınmayı bekliyo.gidiceğim yer bana cok uzak.o yüzden o tarafa işimin düşmesini bekliyorum.merak etme sizinle daha çooook yarışcaz.sen bu supra türü çok gidip az dönen ve durmayan arabalarla yarışmazsın ama senide alıştırcam bide o resimdeki insanmı yaw
  • dogru ben sevmiyorum öyle arabalari. bana biraz daha gercege yakin hareket edenler daha iyi geliyor. ee bosuna oynamiyoruz forzayi.

yok len ne insani bizim inek o görmüyonmu?
  • yaw ne cevap yazabiliyoz nede alıntı....

burak abi iyicene uçalım abs off tcs off stm off herşey kapalı olsun abi.gerçi sen şimdi diyon 7 turda o arabayla garanti bi yerlere girer senle yarışmadan önce bayagı bi kondisyon kazanmam lazım abi çok ara verdik
  • heralde bi yere girmen lazim yoksa ben birakirim yarisi. sen düzlükte 360 gideceksin bide yoldan cikmayacaksin. ben seni nasil geceyim geri gerimi?
  • bu akşam ki yarışlarda çok eğlendim iyi de vurdum herkese en az bir kere ama bi burağa vuramadım şöyle sağlamadam fena kaçıyor çakal erhan, elegan abi, alper ve burak HATALIYSAM:
    * Hatalıysam ödemeli at ben ararım
    * Hatalıysam gel suratıma söle
    * Hatalıysak, aramızda kalsın
    * Hatalıysam, idare et
    * Hatalı değilsem de lütfen aşağıdaki numarayı arayın. Yalnız Kamyoncu
    * Sürücü hatalarını lütfen hatalısurucu@ Allahcezanıverecek.com adresine bildiriniz
    * Hatalıysam çağrı bırakın ben sonra ebenize dönerim
    * Hatalıysam 3131'e sms atın orhan gencebay'ın hatasız kul olmaz melodisi cebinize gelsin
    * Hatalı kullandım sıkıysa ara
    * Hatalarım stilimdir

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Bu Nasıl ?

TTM Klan Kulubu

Hem Burağın İstediği Gibi Kırmızı'lı Gri'li,
    Hem Elegan Abinin İstediği Gibi Metal Görünümlü,
    Hem Benim ve Alperin İstedigi Gibi Amblem Şeklinde,
    Hemide Racing Türkiye TTM Temalı

Dostum güzel olmuş, bende ortadaki logo bölümü polis veya askeriye gibi olmuş. Daha farklı bişey yapabilirmisin?

• Burak,
    Bu ne bicim iyi geceler dileme kardesim, o linkledigin GIF'den sonra insanda uyku-muyku kalmazki

Burak versus Burak Junior (genc kardesimiz )
    TwinTurboyla 1 belki 2 turluk yarista Burak abinla ya bas basa gidersin, yada gecersin onu Ring'de fakat 2 turun ustune ciktinmi gecilirsin

Burak Junior,
    Wheeliye bak yaw...su Forza2'deki fizik motoru dehsetmi dehset

Babur,
    Son Logon super, ben cok begendim. Ustundeki Turk Bayragimizin Logosu Atila'nin dedigi gibi bizler icin Sskeriye veya Polis amblemini hatirlatabilir biraz ama bence cok guzel uymus, hic degistirme

Atila,
    Kardesim sen zaten Polis degilmisin yaw, daha ne istersin

Mert,
    Sen ne cevhermissin böyle, Siir gibi yazmissin masallah...sabah-sabah bayag bir guldum, sagolasin. Ancor-Ancor
    Bu aksam Forza2'deyiz, dunku yarislar cok saglam gecti...fakat bu aksam fazla özur dileme ihtiyaci duymadan yarisalim

• Unutmadan...
    Carsamba gunu Battlefield 1943 geliyor Live'a...buna Live'in kullanicisi olmanin extra özelligi diyelim artik
    Toplam 24 kisi, bastan 3 harita acik olacak, Live'daki tum Battlefied 1943'culer toplam olarak 43 milyon kill aldiginda 4'cu harita bedavadan aciliyor. Coral Sea diye, ve bu 4'cu harita sadece ucaklarkla savasilir, Dog Fight-Style...Live uzeri 24 pilot Wuuuhaaaa

Tabii ki Live'da party-chat destegimiz haricinde, toplandigimiz odamizda oyun icinde de herkezle canli olarak konusup, anlsip, yardimlasabilecez
    Buyrun size 2 video...bu arada 43 milyon kili gözunuzde buyutmeyin...en fazla 3-5 saat icinde acariz evelallah, adam basi 40-50 kil aldikmi is tamamdir

This Is Liiiiiiiiiiiivvvvvvvveeeeeeeeee, baska birseye benzemez

http://www.gamersyde.com/stream_11526_en.html

http://www.gamersyde.com/stream_11095_en.html

• acayip sabırsızlanıyorum 1943 için. puan almak lazım yine demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Unutmadan...
    Carsamba gunu Battlefield 1943 geliyor Live'a...buna Live'in kullanicisi olmanin extra özelligi diyelim artik
    Toplam 24 kisi, bastan 3 harita acik olacak, Live'daki tum Battlefied 1943'culer toplam olarak 43 milyon kill aldiginda 4'cu harita bedavadan aciliyor. Coral Sea diye, ve bu 4'cu harita sadece ucaklarkla savasilir, Dog Fight-Style...Live uzeri 24 pilot Wuuuhaaaa

Tabii ki Live'da party-chat destegimiz haricinde, toplandigimiz odamizda oyun icinde de herkezle canli olarak konusup, anlsip, yardimlasabilecez
    Buyrun size 2 video...bu arada 43 milyon kili gözunuzde buyutmeyin...en fazla 3-5 saat icinde acariz evelallah, adam basi 40-50 kil aldikmi is tamamdir

This Is Liiiiiiiiiiiivvvvvvvveeeeeeeeee, baska birseye benzemez

http://www.gamersyde.com/stream_11526_en.html

http://www.gamersyde.com/stream_11095_en.html

abi oyun güzele benziyor kaç puanla alınıyor biliyormusun?

• 1200 olacak galiba.
  • gercekten yarislar superdi, mert dokturmussun

burak, valla uyku filan kalmadi sayende bu ne yaw

ve tabiki babür'e cok tesekkur, SUPERRRR OLMUSS
    oyundaki yeni editor insallah daha pratiktir, metal efekti vereyim derken kafayi yemeyelim
    Ellerine saglik

babur grafik olayi halloduguna gore sende katik bu aksamki yarislara.
    Beyler aksam lutfen bulusalim, kalabalik cok daha zevkli yaw

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.