Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Saolun Resimleri Bende Beğendim Bi Yamuk Yok

Bugünde Dead Or Alive Xtreme 2'yi Taktım Makinaya İlk Kez Oynıcam. Dakka 1 Gol 1 Oldu. Çocuk Etkilenmesin Die Küçük Kuzeni Odadan Kovdum. 10-15 dk Sonra Telefon Çaldı Balkona Çıktım O Arada Kuzen Oyun Oynıcam Babür Abi Oynatmıo Die Tutmuş Babamı Elinden Odaya Getirmiş. Babam Balkonun Cama Tıkladı. Döndüm Arkamı Napion Oğlum Sen Evde Küçük Çocuk Var Dedi Dedim Napcam Bişi Yapmıyorum Oyun Oynuom Dedim. Senin Oynayacağın Oyunda Bu Kadar Olur Dedi. Kuzenimi Aldı, Bu Oyun Sana Göre Değil Gel Abiyi Yanlız Bırakalım Dedi Sırıtarak Çıktı Odadan. Açıklama Fırsatım Olmadı Tabi. Rezilliğin Daniskası. Evin İçinde Bi Süre Babama Denk Gelmemeye Çalışıyorum. Kısmet... Olurda Oynarsanız Evde Çoluk Çocuk Yokken Oynayın Forza 3 Gelsede Onu Oynasak Bari

Bende küçük yasta cocuk durumlarında makinayı ortadan kaldırıyorum "aa agbi bu ne diyip" makinaya calısırken saldırı konumuna geciyorlar sonra bende onları parcalama moduna geciyorum. Bu yüzden coluk cocuk varken ortada hicbirsey bırakmıyorum sadece kuru bir Dvd dısında

Elegan agbi denk gelemiyoruz Live'da.

• en güzeli cocukları odaya almamak kapıya direk kilit
  • durun ya biraz Tk gibi yazayım beyler ;

Dün geceki sohbetler ve oyunlar için teşekkürler arkadaşlar mükemmel vakit geçirdim

şaka bi yana İbrahim kardeşimle Halo 3'te Achievement gecesi yaşadık resmen, devamıda gelecektir umarım

bu arada Aykut kardeşimizin askerde düştüğü yer belli oldu beyler açıklamayı kendisine bırakıyorum, şaka gibi geliyor ama gittiğinde yeri kesinlikle dolmaz Aykut kardeşimin, tek sevindiğim artık başladığı ve günlerinin sayılı olması....

birazda duygu sömürüsü yapayım bari ; Seni Seviyoruz Aykut kardeşim, senin gibi bi arkadaş, dost ve sırdaşa sahip olmak benim için bir şans en kısa sürede dönmen dileğiyle...ağlıcam lan ağlıcam böhüüüü

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Saolun Resimleri Bende Beğendim Bi Yamuk Yok

Bugünde Dead Or Alive Xtreme 2'yi Taktım Makinaya İlk Kez Oynıcam. Dakka 1 Gol 1 Oldu. Çocuk Etkilenmesin Die Küçük Kuzeni Odadan Kovdum. 10-15 dk Sonra Telefon Çaldı Balkona Çıktım O Arada Kuzen Oyun Oynıcam Babür Abi Oynatmıo Die Tutmuş Babamı Elinden Odaya Getirmiş. Babam Balkonun Cama Tıkladı. Döndüm Arkamı Napion Oğlum Sen Evde Küçük Çocuk Var Dedi Dedim Napcam Bişi Yapmıyorum Oyun Oynuom Dedim. Senin Oynayacağın Oyunda Bu Kadar Olur Dedi. Kuzenimi Aldı, Bu Oyun Sana Göre Değil Gel Abiyi Yanlız Bırakalım Dedi Sırıtarak Çıktı Odadan. Açıklama Fırsatım Olmadı Tabi. Rezilliğin Daniskası. Evin İçinde Bi Süre Babama Denk Gelmemeye Çalışıyorum. Kısmet... Olurda Oynarsanız Evde Çoluk Çocuk Yokken Oynayın Forza 3 Gelsede Onu Oynasak Bari

babür nasıl bir oyundur konusu nedir bu oyunun bir arkadaş sordu da merak etmiş

• batu,mert bir adamı öldüremediniz dün gece .ben gittikten sonra geçtiniz mi o bölümü 3 kişi çok zor oluyor 1 kişi daha bulalım bence
  • sevgili arkadaşlarım cuma günü Ankara-Mamak Muhabere Elektronik Bilgi Sistemleri Okulun Kara Kuvvetleri Komutanlığına O.D.S.T OLARAK teslim olacağım. nasıl geçecek live ve sizler olmadan bilemiyorum. hepiniz süper adamlarsınız valla ne diim. özliyecegim sizleri. kendinize çok iyi bakın. Kasım 2010 da görüsmek üzere
  • Hadi hayırlı teskereler. Sayılı zaman çabuk geçer

Tuğba Özaylı bir şafak defteri gönderelim sana
  • hayırlı teskereler aykut umarım usta birliğide iyi bir yere düşersin
  • mehmet abi konusu monusu yok walla bende anlamadim tam olarak bissuru bikinili hatun plajda havuz kenarinda debeleniyo :)

aykut hayirli teskereler. isllh uzmanlikdada buyuk sehirlere dusersin.
  • Mehmet abi sorun sendeymiş demekki biz Mert'le dün gece bitirdik o bölümü 2 3 denemeden sonra valla ama 2ncisi kazık şimdi akşama gelde orayıda alak hemen

Abiiiiiiii gidemessin bensizzzz
  • Baburcum,
    Gulmekten yerlere yattim

Mehmet,
    Babur'un ne pahasina olursa olsun, oynamak istedigi oyunun trailerini seyredersen,...oyunun superötesi bir Aksiyon/Macera oyunu oldugunu anlarsin

Murat,
    Dun biraz erken kactim...yorgundum, bugun Klan-Toplantim var sonrada Halo3'e geceriz isterseniz. 12 gibi gelirim

Ahmet,
    Achievmentci kardesim benim,...dun kaptin dunyanin Achievmentlerini, Katana Kilicinida actin, tebrikler
    En yakin beraber acacagimiz Achievmentler Halo3 ODST galiba, KESKE Aykut kardesimizde bizlerle olsaydi diyecez ama 2 dakika sonra Halo3 ODST'de biri "Aykut" dese, O da kim deriz herhalde

Aykut,
    Sen, dun bizlere sali belli olacak deyince, bende gelecek sali belli olacak sanmistim. Ankara'ya dusmussun, ne guzel...Baskentimiz. Bu arada Ankarada'da tanidiklarimiz vardir, seni yalniz birakmayiz
    Elektronik Bilgi Sistemi...aklima hemmen Xbox360 geldi...sonucta bu da elektronik bir aletdir yani
    En gec Kasim 2010'da geliyorsun...dur söyle bir bakayim, kasim 2010'da hangi oyunlar cikiyor...

- Alan Fake
    - Forza 4
    - Halo Reach
    - Resident Evil 6
    - COD7
    - Fable 3
    - Mass Effect 3
    - Dead Space 2
    - PGR5
    - Guitar Hero 16
    - Rockband 8
    - LIPS 12
    - Rainbow Six Las Ankara
    - Ghost Recon 5
    - Gears Of War III
    - Natal Project

Tam kivaminda geliyorsun geriye

Aykut,
    Saka bir yana, sayili gunler su gibi gecer...bazi gunlerin daha rahat, bazilari ise daha zor gececektir. En azindan Ankara gibi Turkiye'mizin en guzel sehirlerinden birinde acemiligini yapacaksin. Zamanini safak saymayla gecirme, onu bizler yapariz senin icin, hic uzulme
    Kötu bir gunun olursa benim yasadiklarimi dusun, icin acilir...rahatlarsin. Benim zamanimda Live yoktu, Online yoktu, Xbox heeeeeeeecccc yoktu, Forza yoktu, simdi cok sasiracaksin ama Halo bilem yoktu yani....o sartlarda bile 18 ay yaptim ve askerligim biteli 20 kusur yil oldu. O zamanlar ben, bu askerlik bitmez derdim kendi kendime

Seni özleyecez Aykut, orasi kesin.

Live'a gelirsen, bu gece görusuruz

• Arkadaslar,
    Trials HD gelmistir ve super eglenceli...eger Sploison Man sizlere kafayi yedirtmediyse bu kesin yedirtir

Fiyati 1200MS Puani ve 207MB boyutunda

• Aykut ne ballı adamsın haa güzel yere düştün valla hadi hayırlı olsunbakalım ben nereye düşücem Akşam Rainbow Six Vegas 2'ye dördüncü aranıyor duyurulurDün harbiden efsana geçtik Batu'yla ilk bölümü 2kişi Mehmet
  • Terrorist Hunt
  • demek sorun bendeymiş .nasıl geçtiniz yaw o bölümü?
  • Mert'i sürdüm öne yerlerini belirledim bende indirdim herkesi şaka bir yana baya bir taktik yaparak gittik resmen film gibiydi
  • akşama geç kalma batu başka bir bölüm geçelim
  • Aykutum hayırlı olsun, Usta birliğin izmir falan olur umarım.Belki tanıdık buluruz oralarda.Akşam gelirsen görüşürüz.
  • Bu Arada Gamertagların Sağ Üstünde Yazan 1 -2 -3 - 4 -5 Rakamları Kaç Yıllık Live Kullanıcısı Olduğunu Gösteriyormuş...

Benim 1 Yılı Geçti Ama Yazmıyor Bişey

Ağustosda Live'da En Çok Oynanan Oyunların Listesi ;

Xbox 360 Top LIVE Titles

1 Halo 3
    2 Call of Duty: WaW
    3 Call of Duty 4
    4 Gears of War 2
    5 GTA IV
    6 Battlefield 1943
    7 FIFA 09
    8 1 vs 100
    9 Marvel vs. Capcom 2
    10 Fallout 3

Top Arcade Titles

1 Turtles in Time Re-Shelled
    2 Marvel vs. Capcom 2
    3 Battlefield 1943
    4 Splosion Man
    5 Castle Crashers
    6 Worms 2: Armageddon
    7 Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers
    8 The Secret of Monkey Island: Special Edition
    9 R-Type Dimensions
    10 UNO

Buda Yeni Bi Forza 3 Videosu ;

http://vimeo.com/6058736

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 12 Ağustos 2009; 22:22:25 >

• Aykut, Ankara güzel yerdir bende Ankara Gata'da yapmıstım askerliğimi. Kışı baya soğuktur ona göre içlik falan kesinlikle hazırla
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.