Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler, sende Musa...Live kahvaltisi yaptik resmen yaw
    Dun klan-toplantimdan sonra Trials HD'ye bir gecersin, 15-20 dakika oynadim sanirsin, sonrada bir bakmissin saat sabahin 6'si olmus

Aykut,
    Eger askere gitmeden evvel yetistirebilirsen, Trials HD'yide kacirma, super bir Arcade oyunu

Babur,
    Paylasim icin tesekkurler...Halo3 halen Numero Bir

Hakan, Kenan, Burak... sabah-sabah sizleri bayag bir andik, kulaklariniz cinladiysa sebebi benle, Musa'yiz

Batu, Mert, Mehmet,
    Trials HD'den kafami kaldirabilirsem, R6 Vegas'a 4'cunuz olurum

Bu arada yeni söylentiler....Xbox360'a fiyat indirimi gelecek deniyor. 100 dolarla...dogru cikarsa, gider 6 tane daha alirim anasini satayim, her odaya 3'er tane

This Is Xboooooooooooooooxxxx

• elegan abi bekleriz.xbox mı 100 dolar olacak yoksa 100 dolar indirim mi olacak?
  • Mehmet,
    100 dolar indirimli olacak deniliyor, yakinda belli olur

Yeni bir resim,

Safak 69, baska yok

Ve yeni bir video, Forza3 Ana konusuna Ilker eklemis sagolsun
    http://vimeo.com/6058736

• Geç geldim dün Mehmet abi sen çıktığında gelmişim tam, bizde story modda bir bölüm geçtik Mert'le
  • dün sıkıldım erken çıktım.neyse akşama telafi ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler, sende Musa...Live kahvaltisi yaptik resmen yaw

Sonra ben ordan kursa gittim Ölüyorummmm yavvvv ama aklima Gold geliyor uyaniyorum hemen Neyse bugün uyumazsam kasalim biraz daha
  • Aykut bu akşam girmiyomusun live'a bi son oyun oynardık beraberBatu bu akşam 11 gibi gelirim heralde bir bölüm daha geçeriz
  • Tk aynen Halo ODST çıksın hep beraber oyununda achievementsında dibine vururuz :) bu arada ben kasım 2010 görünce bu kadar gaza geldim aykut ne haldedir bilemiyorum :)
  • Valla Mert dün giremedik 2'mizde son takılmaca yaptık birlikte, sabahta gönderdik .. En Büyük Asker Bizim Asker!!
  • Aykut,
    Simdiden hayirli tezkereler kardesim

Batu,
    Sira sende

Musa,
    Dun isten aradilar, gittik calismaya...bugun Hakan'da geliyor. Trials HD zaten kesin, Altin Madalyalar alinacak, birde beraber takilacagimiz bir oyun bakariz
  • Harbi Elegan abi sırada ben varım , abim gidip gelsinde hemen ben kendimi hiç düşünmüyorum şuan
  • Batu,
    Safak olayini iyi etmissin

Abinle ne zaman görusursen, her zaman selamlarimizi ilet
  • Tamamdır abi her zaman
  • selam arkadaşlar. altınolukta ancak böyle haftada bir internet kafeden yazabiliyorum. şimdi elegan abinin sorusuna geleyim.

elegan abi bursadaki arkadaşın gamertagını sormuşsun, garip olanda bu zaten. adamın ne xbox nede lıvela uzaktan yakından alakası yok ama seni tanıyor.

alper olayına gelince söylediklerin doğru olabilir çünkü dün alperi akşam 10 da aradım telefonu açmadı. ama size söylüyorum, siz kendisine iletin. yerin dibinede girse bulucam onu. hiç kasmasın çıksın ortaya.

kenan ramazanda da olsa bir cumartesi yanına gelicem.

aykutla en son lıve da görüştüğümüzde bu cuma yada cumartesi istanbulda görüşmeyi planlamıştık ama cuma teslim olmak zorunda olması kötü oldu. hayırlı teskereler aykut. sorun değil, bu memleketin ne istanbulu nede rakısı biter. dönünce görüşürüz.

hakan abinin yanına gitmeyide düşündüm ama benim kız bırakmadı.

alper: bir gece ansızın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Musa,
    Dun isten aradilar, gittik calismaya...bugun Hakan'da geliyor. Trials HD zaten kesin, Altin Madalyalar alinacak, birde beraber takilacagimiz bir oyun bakariz

Sen bi rekorlarini kontrol etsen diyordum gectim yine hepsini

• Che:
    Allah'ım. Mübarek Ramazan Ayına damage'sız ve spin'siz kavuşmayı nasib-i müesser eyle.
    Tyre Flex'imizi az, customize'larımızı bol eyle. Kazasiz belasız rewind'sız laptime'lar yapmayı nasip eyle
  • batu , mert akşam live damısınız?bugün iyi bir oyun oynayalım yarın tatil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 14 Ağustos 2009; 20:04:42 >
  • Valla Mehmet abi 2 günden beri giremiyorum zaten live'e kuduruyorum galiba bugünde eve gitmem geç olucak gece gelebilirsem gelirim artık televizyon işleri çoğaldı baya geldiğim zaman dibine vurucaz kesin oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleshbattoo -- 14 Ağustos 2009; 20:20:23 >
  • batu bende 2 gündür giremiyorum.ama birazdan girerim ben.
    http://www.youtube.com/watch?v=EXbBhLTcYa8 videoyu yu izleyin tüplü ve öfkeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 14 Ağustos 2009; 20:51:22 >
  • arkadaşlar, aykutu bu sabah ankaraya uğurladım. herkese çok selamı var. foto çekildik. babası bana unutmayıp mail atarsa siteye koyarım . live da görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.