Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M@triXbox

arkadaşlar, aykutu bu sabah ankaraya uğurladım. herkese çok selamı var. foto çekildik. babası bana unutmayıp mail atarsa siteye koyarım . live da görüşmek üzere

Alıntıları Göster
    Aykut Gitti Demek Hayırlı Teskereler Zor Valla Askerlik. Çarşı İzlinlerinde Okur İşllh Yazdıklarımızı....

Bu Arada 4 Günlük Uzun Uğraşlar Sonucu DiRT'ü Mcrae'nin Ruhuna Adayıp Bitirdim :) Tüm Arabaları Alıp Ach Açıcam Diye Bitaraflarım Çartladı :) Toplam 800 Ach Aldım. Sizden Bulaştı Bu Ach İşide Ne Güzel Achivement Machivement Taktığım Yoktu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

TTM Klan Kulubu

Che:
    Allah'ım. Mübarek Ramazan Ayına damage'sız ve spin'siz kavuşmayı nasib-i müesser eyle.
    Tyre Flex'imizi az, customize'larımızı bol eyle. Kazasiz belasız rewind'sız laptime'lar yapmayı nasip eyle

Alıntıları Göster
    Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar

Musa,
    Trialslarda cogunda rekor benimdir

Hakan,
    "Aksama geliyorum Elegan, sen bekleyedur"...Agac olduk Agac

Kenan,
    Tekrar gecmis olsun kardesim, Baba'na saygi ve selamlar!

Burak,
    Alper gercekten 1 haftaligina yok, önumuzdeki gunlerde damlar...Onun Wanted oldugunu söylerim ona
    Olurda Ankara'ya gidersen, mumkun olursa unutmada Aykuta'da ugra

Bu arada özledik senide Live'da...Forza3'e yetisebilecenmi

Babur,
    Wellcome to the Achievment Club

Ibrahim,
    Cok iyi ettin Aykut'u karsilamayla

Mehmet,
    Ne öfkeliymis haaaaaaa

Ilker,
    Ilk evvela, Allah sana akil-fikir versin (Xbox360 hikayen) , sonrada aynen Che'nin dediklerinden

Herkeze iyi geceler,

Safak 67

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar

Musa,
    Trialslarda cogunda rekor benimdir

Hakan,
    "Aksama geliyorum Elegan, sen bekleyedur"...Agac olduk Agac

Kenan,
    Tekrar gecmis olsun kardesim, Baba'na saygi ve selamlar!

Burak,
    Alper gercekten 1 haftaligina yok, önumuzdeki gunlerde damlar...Onun Wanted oldugunu söylerim ona
    Olurda Ankara'ya gidersen, mumkun olursa unutmada Aykuta'da ugra

Bu arada özledik senide Live'da...Forza3'e yetisebilecenmi

Babur,
    Wellcome to the Achievment Club

Ibrahim,
    Cok iyi ettin Aykut'u karsilamayla

Mehmet,
    Ne öfkeliymis haaaaaaa

Ilker,
    Ilk evvela, Allah sana akil-fikir versin (Xbox360 hikayen) , sonrada aynen Che'nin dediklerinden

Herkeze iyi geceler,

Safak 67

Alıntıları Göster
    Ya valla uyuya kaldım desem
    kusura kalma Elegan......

Kenancım Babana tekrardan geçmiş olsun.....

Dün indirseydin şu oyunuda stund oyununu da alemin kralı görsün Elegan ile musa

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

Ya valla uyuya kaldım desem
    kusura kalma Elegan......

Kenancım Babana tekrardan geçmiş olsun.....

Dün indirseydin şu oyunuda stund oyununu da alemin kralı görsün Elegan ile musa

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kenan

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

geçmiş olsun kenan

Alıntıları Göster
    Kenan cok gecmis olsun kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EqnatoN

Kenan cok gecmis olsun kardesim

Alıntıları Göster
    Hakancim,
    Belliydi zaten...fazla umudum yoktu gelecegine

Musa,
    Hayirdir, rekorlari gectim diye birsey yazmamissin...
  • quote:

Hakancim,
    Belliydi zaten...fazla umudum yoktu gelecegine

Musa,

Alıntıları Göster
    Kenan Abi Geçmiş Olsun...

Honda Integra Type R

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• quote:

Musa,

Sözün bittigi yerdeyiz
    ama halen birkac rekor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 16 Ağustos 2009; 12:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EqnatoN

quote:

Musa,

Sözün bittigi yerdeyiz
    ama halen birkac rekor bende

Alıntıları Göster
    TTM Forza yarışları yapsak bu gün söz 1. olmam

ŞAFAK KAÇ alooooooo..

geliyo geliyooo gümbür gümbür geliyor alemin kralı geliyor..........
    Dayanın az kaldı beyler.

• quote:

TTM Forza yarışları yapsak bu gün söz 1. olmam

ŞAFAK KAÇ alooooooo..

geliyo geliyooo gümbür gümbür geliyor alemin kralı geliyor..........
    Dayanın az kaldı beyler.

Alıntıları Göster
    Dun aksam calistim arkadaslar, bu yuzden Live sizlere emanetti...

Hakancim,
    Harbiden bu aksam Forza2 yapalim, fistik gibi egleniriz

Safak 66 yaw, vallaha hicbirsey kalmadi. Gözunu seveyim Turn10'un adamlar zirt-pirt yeni haberlerlede bombaliyorlar bizleri, varmi daha iyisi be

Bu arada Dan Greenwalt, Chassie Flex'den bahsediyor araclarda...Özellikle Drag yarislarimizda uppgradelerimiz ve tuninglerimiz sadece Tire Flex'i degil ayni anda Chassie Flex'ide etkileyecek...Bravo Turn10, insana This Issss Forzaaaaa dedirtiyor vallaha

Ben birazdan cikiyorum Live'a,...

Babur,
    Paylasim icin tesekkurler...Forza MotorSport III her yönden cok saglam geliyor ve en önemlisi... Geliyor, 66 gun sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 16 Ağustos 2009; 12:37:32 >

• quote:

Dun aksam calistim arkadaslar, bu yuzden Live sizlere emanetti...

Hakancim,
    Harbiden bu aksam Forza2 yapalim, fistik gibi egleniriz

Safak 66 yaw, vallaha hicbirsey kalmadi. Gözunu seveyim Turn10'un adamlar zirt-pirt yeni haberlerlede bombaliyorlar bizleri, varmi daha iyisi be

Bu arada Dan Greenwalt, Chassie Flex'den bahsediyor araclarda...Özellikle Drag yarislarimizda uppgradelerimiz ve tuninglerimiz sadece Tire Flex'i degil ayni anda Chassie Flex'ide etkileyecek...Bravo Turn10, insana This Issss Forzaaaaa dedirtiyor vallaha

Ben birazdan cikiyorum Live'a,...

Babur,
    Paylasim icin tesekkurler...Forza MotorSport III her yönden cok saglam geliyor ve en önemlisi... Geliyor, 66 gun sonra

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı

Teşekkürler arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.

Alıntıları Göster
    Paylaşımlar için teşekkürler. Forza 3'ü ucuza pre-order yapabileceğim bir site biliyor musunuz?
  • quote:

Paylaşımlar için teşekkürler. Forza 3'ü ucuza pre-order yapabileceğim bir site biliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Bugunku muhabbetler, Patlak adamlar, Unolar, Forza2'ler ve Battlefieldler icin tesekkurler, super eglendim arkadaslar

Babur,
    Elektrikler gitti iyimi, saatte gec oldu...muhabbetimize sonra devam ederiz (PGR4'te bol sanslar)

Kenan,
    Kac gundur yoksun...fazla özlettirdin kendini

Ilker,
    Vallaha, yeni cikan bir oyun ucuza zor bulunur. En gec Forza3'e katiliyorsun degilmi aramiza

Herkeze iyi geceler, Safagimiz 65, baska yok

• quote:

Bugunku muhabbetler, Patlak adamlar, Unolar, Forza2'ler ve Battlefieldler icin tesekkurler, super eglendim arkadaslar

Babur,
    Elektrikler gitti iyimi, saatte gec oldu...muhabbetimize sonra devam ederiz (PGR4'te bol sanslar)

Kenan,
    Kac gundur yoksun...fazla özlettirdin kendini

Ilker,
    Vallaha, yeni cikan bir oyun ucuza zor bulunur. En gec Forza3'e katiliyorsun degilmi aramiza

Herkeze iyi geceler, Safagimiz 65, baska yok

Alıntıları Göster
    Öyle olacak galiba abi. Ocak-Şubat gibi ara tatile gelirim eve işte. O zaman 360'ın başındayım.

• quote:

Öyle olacak galiba abi. Ocak-Şubat gibi ara tatile gelirim eve işte. O zaman 360'ın başındayım.

Alıntıları Göster
    Ilker,
    Forza MotorSport III, Ekimde cikiyor...ocak-subat dedinmi...Forza4 cikmis olur o zamana kadar
  • quote:

Ilker,
    Forza MotorSport III, Ekimde cikiyor...ocak-subat dedinmi...Forza4 cikmis olur o zamana kadar

Alıntıları Göster
    Bende Tam Yeni Update'e Kiziyodum Dusen Otomatik Baglanio Dediler Niye Kimse Baglanmiyo Diye

Bi Arada Kenan Abiden Ve Hakan Abiden HDD Mod Bilgilerini Almam Lazim. Bende Yapiyim Kendi Capimda Bisiler 20 GB Yetmiyor.

Hakan Abi Bugun Sana Sorucaktim Fakat Sesin Cok Kesik Kesik Geliyordu Baska Musait Oldugunuz Bi Zaman Sizi Yada Kenan Abiyi Rahatsiz Ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Bende Tam Yeni Update'e Kiziyodum Dusen Otomatik Baglanio Dediler Niye Kimse Baglanmiyo Diye

Bi Arada Kenan Abiden Ve Hakan Abiden HDD Mod Bilgilerini Almam Lazim. Bende Yapiyim Kendi Capimda Bisiler 20 GB Yetmiyor.

Hakan Abi Bugun Sana Sorucaktim Fakat Sesin Cok Kesik Kesik Geliyordu Baska Musait Oldugunuz Bi Zaman Sizi Yada Kenan Abiyi Rahatsiz Ederim :)

Alıntıları Göster
    beyler burada doğalgaz çalışması yapılırken yolları kazdığımız yetmedi birazda talefon kablosu su borusu parçalayalım dedi arkadaşlar bir haftayı aşkın süredir telefon hatları yok 900 hanede

bıktım valla single takılmaktan özledim sohbetleri ve tabiki Halo 3'ü

en kısa sürede görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

beyler burada doğalgaz çalışması yapılırken yolları kazdığımız yetmedi birazda talefon kablosu su borusu parçalayalım dedi arkadaşlar bir haftayı aşkın süredir telefon hatları yok 900 hanede

bıktım valla single takılmaktan özledim sohbetleri ve tabiki Halo 3'ü

en kısa sürede görüşmek üzere

Alıntıları Göster
    Sensiz Live Bir Hiç !! Bir ton yapılacak şey var daha çabuk gel..

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

modlama kolay yanlız uygun HDD ı bulmak gerekiyor 2 tane uyumlu model var onun dışında olmuyor benim bildiğim.
    Kenan daha iyi biliyor bu işleri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

modlama kolay yanlız uygun HDD ı bulmak gerekiyor 2 tane uyumlu model var onun dışında olmuyor benim bildiğim.
    Kenan daha iyi biliyor bu işleri.

Alıntıları Göster
    160GB Western Digital WD1600BEVT'ler şu anda 70TL'ye satılıyor. En uygun model de o.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.