Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu ion drum rocker tam istediğim gibi ya.Akustik davula en yakın kurulum.Şöyle aletleri görünce,Türkiye'de teknolojik gelişmelerden ne kadar uzak olduğumuz aklıma geliyor. Varsa yoksa LCD ya bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

YourEMGN Yeni Ön İnceleme
    http://youremgn.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id=378&Itemid=27

Forza 3 E3 trailer'ının oyunun içindeki Video Editor ile yapıldığı yazıyor

Resmen herkes kendi trailer'ını yapar o zaman

Ondan diyorum ya Ilker,
    Turn10 ve MS,..High-Def Video Editörden daha iyi bir ek yapamazlardi Forza MotorSport III'e! Dusunsene, her yaptigin yarisi High-Def olarak editleyip ve Forza'nin resmi sitesine yukleyebiliyorsun, sonra al videoyu ve youtube'ya veya istedigin heryere yukle, dunyayla paylas
    Reklama bak yaw. Youtube'un arama motoruna ne yazarsan yaz...muhakkak Forza3 videolarida beraberinde gözukecektir ve de High-Def olarak

This Issss Forzaaaaaaaaa

• Ya Hazır Bugün Pitpass Raporlarıda Gelicekken Gamescom Fuarında Forza 3 Varmı Acaba ???
  • http://www.gametrailers.com/video/dreams-trailer-forza-motorsport/54332

galiba daha önce görülmedi.mutlaka seyredin A4 e bittim
  • Oyun Dediğin Böle Olur Ya REVENTON'a Bak Azım Açık Kaldı...

Dreams Trailer Vol.1 Diyor İşllh 2 3 4 De Gelir

Sağol Burak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

http://www.gametrailers.com/video/dreams-trailer-forza-motorsport/54332

galiba daha önce görülmedi.mutlaka seyredin A4 e bittim

video süper eline sağlık bende bmw m3 e bittim

• Ayrıca Yukarıdaki Videonunda Tamamen Forza 3'ün HD Video Editorü İle Hazırlandığınıda Unutmayalım

Bundan Böyle Herkes Kendi Trailerını Yapıcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Ağustos 2009; 2:25:03 >
  • #1993 Ford SVT Cobra R
    #1997 Nissan Skyline GT-R V-Spec
    #2008 Audi A4 Touring Car
    #2008 Lamborghini Reventon
    #2009 BMW #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2
    #2009 Chevrolet Corvette ZR1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Ağustos 2009; 23:02:35 >

• Paylaşım için teşekkürler BBR

BMW Performance Driving School

Driving School mu olacak acaba? Süper olur
  • Yok Yaw O Orjinal Arabanın Tamponundada Yazıyor

• Ayrıca Adamlar İçin Bir Simulasyon Oyununda Herşeyden Önce Sürüş Fiziğinin Geldiğinin En Önemli Kanıtlarından Birinin Resimleri Aşağıda... Oyunun Çıkmasına 2 Ay Kaldı Ama Biz Burda Resimlere Bakıp Turn10 Grafiklerle Falan İlgili Küçük Düzeltmeler Yapıyordur Şimdi Derken Adamlar Ford GT'yi Dyno'ya Sokmuşlar Sürüş Fiziğinin Mükemmel Olması İçin Halen Daha Çalışıyorlar...

Ben Turn10'un Bu Yönünü Seviyorum Adamlar Oyunu Duyurduktan Sonra Ne Yapmışlar? Şuan Ne Yapıyorlar? Ne Yapacaklar? Sürekli Oyunu Bekleyen Kitleyi Bilgilendiriyorlar. Resimler Videolar Studyolarından, Çalışma Odalarından Fotograflar vs... Havasından Geçilmeyen Oyun Firmaları Bu Tür Resimleri Yayınlamayıp Oyun Çıkınca Collectors Edition Paketinin İçine Bonus DVD Diye Koyuyorlar... Helal Olsun Turn10'a Adamlarda Feci Bir Müşteri Memnuniyeti Anlayışı Var... O Kadar Sene Oyun Oynadım Adını Forza İle Duyduğum Turn10'dan Gördüğümü Başka Bi Oyun Firmasından Daha Görmedim...

(Resimler Turn10 Twitter Sayfasında Yayınlanmıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Ağustos 2009; 1:17:31 >

• Bu geceki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler, super eglendik
    Trials bitti sanmistim ama baktimki Turnuvalar + Editörude var ve harbiden adami super bir sekilde eglendiriyor, yarina yeni pistler geliyor

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Helal Olsun Turn10'a Adamlarda Feci Bir Müşteri Memnuniyeti Anlayışı Var... O Kadar Sene Oyun Oynadım Adını Forza İle Duyduğum Turn10'dan Gördüğümü Başka Bi Oyun Firmasından Daha Görmedim...

Paylasim icin tesekkurler Babur ve yazdiklarina tumuyle katiliyorum
    A4'deki BodyKite bak yaw...Dehset, Reventon, BMW ...Forza MotorSport III O Kadarrrr

Sadece High-Def Video Editöru benim gibi araba ve yaris hastasini yuzlerce saat eglendirecek, bunun birde uppgradeleri, BodyKit secimleri, Tuningleri, Drag, Drift ve Racing yarislari var

Bu arada bugun (yine sabahi bulduk ) Lost Planet 2'nin Live uzeri co-op demosu ve Shadow Complex Arcade oyunu geliyor...aksaminada MS'in konferansi var...adamlar yine show yapacaklar yaw

Herkeze iyi geceler,

Safak 63, baska yok

• Sabah, sabah yorgun oldugumdan dunku bazi guzellikleri yazamadim...
    Trials'da Level Editöru var...Ben ve Musa kendi pistlerimizi yaptiktan sonra deniyoruz hani imkansiz olmasin, ufak-tefek buglar varsa giderelim diye ve sonrada birbirlerimizle paylasiyoruz. Sevgili Hakan'imiz ise, Level Editörle pisti yapar ve bizlere sunar...anamiz aglar gecene kadar sonrada gectigimizde Hakan "Haydi yaw, gectinizmi?" der

Pistin ilk 3 metresine 3 tane checkpoint koyar sonrada yuzlerce metre 1 tane checkpoint bulamazsin...yani ilk 3 metreden sonra bayag bir ilerliyorsun, bir hata yaptinmi, seni taaaaaa en bastan baslatiyor

Veya....

Öyle bir pist yapmiski (Hakans Bey) gecilmesi hakikatten cok zor, pistin ortasina gelmissin ve hata yapiyorsun...checkpointa bastigin gibi geberiyorsun...sitem ettim, yaw Hakan sunu degistir bari diye...tamam der sonrada onu degistirir bu defada en bastaki basamagini T-Rex modeline degistirir...gec gecebilirsen...sitem ederim, yaw Hakan sadece checkpointu degistirecektin hani diye, bak bu ilk basamak cekilmez bu saatte tam dedim...bu defada darbe Musa'dan gelir "Gectim 40 saniyede" diye. Hakan dururmu..."Bak Elegan, Musa yapmis"... Yani, Elegan, cok beceriksizmissin yaw anlamina getiriyor. Yukari tukursen biyik-asagi tukursen sakal...saat desen sabahin 3-4'u olmus

Yalniz iyi gulduk yaw...heleki Hakan oynuyor bir bölumu sonrada bakiyor arkadas listesinden "**" su gecmis beni...vay be nasil yapiyorlar bunu hemmen ardindanda...yaw bu kim, taniyormusunuz beyler der. Hakancim, sagolasin sayende hem cok eglendim dun, hemde cok izdirap cektim (pistlerin sagolsun)

• geymer abi bana 6 tane xboxından tekini satsana lütfen.gt5 de geliyor forza 3 te.(ciddiyim)
  • K®ATOS,
    Yakinimda oturuyorsan birini vereyim oyna, hosuna giderse giderse kendine alirsin 1 tane, zaten 1 tanesi bosta ve sadece LAN partilerinde kullaniliyor. Stockholm'da yasiyorsan...ciddi ciddi göruselim. Hatta dahada uygunu var...Elgigantenden satin al, 1 ay oyna ve sonrada geriye iade et...parani full geriye al

En azindan yurtdisinda Xbox360'lar o kadar pahali degil ve eger bir Xbox360 dusunuyorsan...her ne kadar yaris simulasyonu hastasida olsanda (Ben delisiyim ) inan bana Forza MotorSport III gibi seni baglayip, Live uzeri yuzlerce saat eglendirecek tonla oyun bulacaksin

Ben kactim Trials'a

• Elegan abi nedir bu maydo'dan cektigimiz ya adam gece gece krizlere sokuyor bizi
    Dur kacma bende geliyorum Trials'a
  • Ms'den rica edecem toplasın şu Trials'ı herkesi Halo 3'den soguttu yav
  • Muratcim,
    Trialsi kacirma, dehset bagimlilik ve super zevkli bir oyundur

Bu arada Lost Planet 2 demosi fena degildi, 4 kisi Live uzeri zevkli olur, Mini Ninja demosu cikmistir benim cok cok hosuma gitti...Crash Bandicot'un RPG'sini dusunun

Ve son olarak Shadow Complex, cok degisik ve guzel bilmece-bulmacalari var...denemede yarar var. Nasil olsa Live'da tum oyunlarin demolari bedavadan yukleniyor, asilin beyler...bakin keyfinize

Yarinda Dirt2'nin demosu geliyor

• geymer abi saol:)ama ben bursada yaşıyorum kışları sakaryada.yani senin yaşadığın yere bakarak ........
    dirt 2 demosu psn ye de yarın mı geliyor?
    ve youtubeda senin oynadığın video var mı?
  • Eğer Gittigidiyor satışlarımda bir pürüz çıkmazsa Arcade alıyorum inşallah. Aranıza bir LOSER katılacak. Bol bol gülersiniz artık bana
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.