Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daldan dala atladım, o forza senin bu forza benim derken doğru sayfayı buldum galiba

Herkese merhaba, ben de forza tutkunlarından biriyim ama live a yeni bağlandım. Ve biliyorum sandığım forza yı yeniden keşfetmeye başladım.

TTM kulübünüze beni de yazın lütfen . Hemen her akşam live dayım. Gamertag: OMARNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarnet -- 19 Ağustos 2009; 20:02:48 >
  • @C.R.U.I.S.E.R

Hayırlı Olsun Şimdiden

@omarnet

Evet Doğru Konuyu Bulmuşsun Diğer Forza Başlıklarından Ziyade Burda Tartışma Yok Kavga Yok Sohbet Var Muhabbet Var

3 Yeni Triple Screen Gameplay (Nissan Top Secret)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Ağustos 2009; 20:35:56 >

• babür paylaşımlar için sağol
  • Sağol Mehmet Abi Yenileri Geldi

Aussie V8 Supercars Onaylanmış

TTM Klan Kulubu

Yeni M3 Olurda Eskisini Unuturlarmı :)

TTM Klan Kulubu

Yeni R8 Resimleri Eskiden Çekilmiş Ama Yeni Yayınlanmış. Arkadada Üstü Açık Püfür Püfür Porche :)

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

2 Tane İngame Kokpit. Üstteki Reventon'a Ait. Alttaki Ford Cobra Galiba Ayrıca Tünelli Pist Dikkatimi Çekti :)

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Şu Standda Olmak Vardı Ya Bi Yanda ODST Bi Yanda Forza 3

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Ağustos 2009; 1:25:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Eğer Gittigidiyor satışlarımda bir pürüz çıkmazsa Arcade alıyorum inşallah. Aranıza bir LOSER katılacak. Bol bol gülersiniz artık bana

Şimdiden hayırlı olsun hocam
  • Belli parti günleri varmı acaba, yoksa rasgele mi buluşuyoruz? :D
  • Sage Dj@vul ve .:BBR:. hocam çok sağolun. Gidişim acı oldu; ama dönüşüm muhteşem olacak

Paylaşım için ayrıca teşekkürler BBR
  • Dirt 2 nin demosu yarınmı geliyor?
  • 2 saat önce bir arkadaşın Dirt2 nin demosunu oynadığını gördüm.
  • Konunun ilk mesajlarını yeni okudum da, yeni üye alımı kapalı demişsin Elegan usta. Ne olacak şimdi benim halim. Kaç gündür oynuyorum ama bir tane türkçe konuşana rastlayamadım
  • Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar
    Mini Ninjalar super, Shadow Complex harika...Trials zaten bir Klasik,...Patlak adam, onuda yeniden deneyelim Hakan o gecemedigimiz bölumu
    Lost Planet 2'nin demosundan belli cok eglenecegimiz oyun ciktiginda ama su Canavari ölduremedik ya demoda...gözume uyku girmiyor simdi...bir Infiltreyt edemedik hayvanati

Baburcum,
    Ellerine, emegine saglik super paylasimlar...V8 Super araclari harika bir haber. Gel Forza MotorSport III gel
    Videolarda guzel, yakinda demosunu cikartirlar diye dusunuyorum, acariz hasari, cekeriz altimiza Porscheleri - Revenyonlari yaris babam, yaris

Ilker,
    Hayirli ugurlu olsun ve aramiza hosgelirsin

Omarnet,
    Ben seni eklerim...headsetin var degilmi
    Belli parti gunlerimiz yok...Live'a ciktiginda kimlerin Online, ne oyunu oynadiklarini görursun zaten

K®ATOS,
    Anladim,...Dirt2'nin demosu Ps3'ede cikacak diye okudum.

Bu Forza2'den...

Bu da GTR2'den... iyi izlemeler,

Herkeze iyi geceler, Safak 62, baska yok

• quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Konunun ilk mesajlarını yeni okudum da, yeni üye alımı kapalı demişsin Elegan usta. Ne olacak şimdi benim halim. Kaç gündür oynuyorum ama bir tane türkçe konuşana rastlayamadım

Seni yarin ekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Konunun ilk mesajlarını yeni okudum da, yeni üye alımı kapalı demişsin Elegan usta. Ne olacak şimdi benim halim. Kaç gündür oynuyorum ama bir tane türkçe konuşana rastlayamadım

Seni yarin ekliyorum

İşte bu işe çok sevindim Yarın live da görüşürüz.

Bu gece erken yatmayı planlıyordum, sabah oldu yine.

• Merhaba arkadaşlar..
    Uzun bir aradan sonra live a tekrar geliyorum inşallah..
    Yeni direksiyon setim geldi,bir tek live üyeliğim eksik onuda halledince muhabbet ve oyunlara tam gaz devam edicez..
    Forza 2 de epey paslanmışım,yine bir alışma evresinden sonra eski performansıma geri dönerim umarım..
    Görüşmek üzere..
  • Gameman direksiyonun hayırlı olsun

Bende alıcam ama yeni direksiyonları bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

Merhaba arkadaşlar..
    Uzun bir aradan sonra live a tekrar geliyorum inşallah..
    Yeni direksiyon setim geldi,bir tek live üyeliğim eksik onuda halledince muhabbet ve oyunlara tam gaz devam edicez..
    Forza 2 de epey paslanmışım,yine bir alışma evresinden sonra eski performansıma geri dönerim umarım..
    Görüşmek üzere..

hg kardeşim uzun süredir yoktun iboya falan sordum nerdesin diye...

CRUISER sende hg kardeşim, mekemmel oyun ve sohbet ortamında sende yerini al
    Halo oynuyorsan hemen her gece matchmaking yapıyorum(z) sende katılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 20 Ağustos 2009; 13:42:41 >
  • Gameman,
    Sen yasiyormuydun yaw
    Hosgelirsin kardesim,...Forza2'de bayag paslanmissindir sen simdi...hemen al su Golduda yarisalim...eski yarislarimizin acilarini cikarayim sen Forza2'ye alisana kadar

Ahmet,
    Aynen öyle vallaha...Halo3 cikali 2 yili gecti halen 1 numarali Live oyunu yaw
  • Dirt demo geldi mi?

Gelmiş Gelmiş hücummm......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 20 Ağustos 2009; 15:30:36 >
  • Geldi Hakan Abi New Arrivalsada Gözükmüyor All Demos Dan D Harfinde Çıkıyor...

Top Secret Supra

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Ağustos 2009; 15:30:44 >

• DiRT 2 'de Arabanın Dikiz Aynasına Avatarımızı Asabiliyoruz Süper Düşünülmüş Çok Sevdim...

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Ağustos 2009; 16:33:40 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.