Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ET 5 klanı kurulmuş şimdiden hayırlı olsun kendilerine ömür boyu akıl fikir ihsan eylemelerini dilerim. Üye listesini açıklardım ama nede olsa rütük kıvamındaki bazı adminler sileceği için hiç uğraşmıyorum ET 5 cilerin kim olduğunu zaten erkez biliyor.

Lasvegas2 giyorum başka birsey demiyorum ya niye oynamadık bunca yıl

Dirt 2 güzel olmuş ilk önce beğenmedim ama oynadıkça çok güzel bir oyun olucağı belli alınacaklar listesine ekledim
    online team modunu özellikle sevdim.

Trials akla zarar bir oyun aman deyim.

Ramazandan sonra kurban değil oyun bayramı başlıcak bu sene az kaldı

Eleganın söylediğine göre Final fantasy 13 den sonra 14 de xbox a geliyormuş büyük bir haber MS bi ıssırık daha aldı anlıyacağınız

• TK iki akşamdır kanıma girdin almayı düşünüyorum shadow complex i artık ciddi ciddi:) gerçi Halo'da double xp var hafta sonu çıksın alırım büyük ihtimal, yine masraf yine masraf

Gökhancım senin RE5 gelmez abi sen bi iki tane arcade al baride birlikte takılalım
  • Bende bir eve gidebilsem zaten alıcam tüm alınacak Arcade'ları ama bir türlü gidemedik pazara işallah..

• Selam arkadaşlar. Arcade'im geldi. Hemen update'leri yapıp LIVE'a bağlandım.
    GAMERTAG: cruiserDH
  • hayırlı olsun kardeşim hoşgeldin aramıza, hangi oyunlara takılırsın genelde
  • C.R.U.I.S.E.R Hayırlı Olsun İşllh Uzun Süre Kullanırsın Yeni Makinanı...

Benim GT'de WenndettA Akşama Seni Eklemeye Çalışıcam Vakit Bulup Makinayo Açabilirsem. Olmadı Bi Ara Eklersin İstersen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Ağustos 2009; 17:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Selam arkadaşlar. Arcade'im geldi. Hemen update'leri yapıp LIVE'a bağlandım.

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Selam arkadaşlar. Arcade'im geldi. Hemen update'leri yapıp LIVE'a bağlandım.

hayırlı olsun hoşgeldin
  • Oyun iki dvd olacak heralde 2. dvd tam olarak hangi işi görecek multi kısmınımı yoksa hdd ye atılması içinmi 2 dvd?
  • Sony's Biggest Dream Come True :)

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• mehmetius , BBR, burak21242, Eto Demerzel teşekkür ederim. Sağolun.

Arcade bölümünü bugün sömürdüm. Splosion Man, Shadow Complex, Trials HD, SSF2HD REMIX, Turtles Reshelled, Castle Chrashers, Dish Washers
    Xbox LIVE'in yeni hâline pek alışamadım. Bedava temaların listesini nasıl görebilirim? GTA IV DVD'sini takınca GTA IV beleş teması Featured Downloads kısmında teması çıktı.

quote:

Orijinalden alıntı: WitchKing-o5

Oyun iki dvd olacak heralde 2. dvd tam olarak hangi işi görecek multi kısmınımı yoksa hdd ye atılması içinmi 2 dvd?

2. DVD Downloadable Content gibi işlev görecekmiş. Çok da büyük olması beklenmiyor. Bu diskle araç ve pistleri harddiske alacağız. Böylece 2. DVD'de olan araç ve pistler oyunda görünecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 23 Ağustos 2009; 3:30:22 >

• ilker imzanda yazan ( Jasper: 22.08.2009 - ? ) yazının soruişaretine xbox unun bozuldugu tarihi yazıp ruhuna fatihamı diceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

ilker imzanda yazan ( Jasper: 22.08.2009 - ? ) yazının soruişaretine xbox unun bozuldugu tarihi yazıp ruhuna fatihamı diceksin

Vallaha Burak'cığım daha konsolu açar açmaz 3k gördüm İyi ki aynı günü yazmamışım
    Herhalde sorun görüntü kablosundaydı. Biraz kurcalarım üfledim püfledim falan daha sorun yapmadı çok şükür

• o zaman sen oraya bi parantez daha aç orayada ilk sorun verdiği tarih yaz ben kendi japon makinemim sorun tarihlerini yazsam 10 tane parantez açardım allah 3k nı en gecinden versin.3k verir diye az oynıyayım deme bol bol zevkini al her açtıgında 3 gulhu 1 elham oku benim gibi 3-4 sene gider
  • Slm arkadaşlar bugün benim 360'da gümledi galiba. Makinayı açtığımda E73 hatası ile karşılaştım tek kırmızı yanıyordu, bu sorunun ne olduğunu bilen var mı?
  • arka giriş kablolarını kontrol et kenan kablo hatası olması lazım E 74 ek bildiğim
    adaptör kablosunu iyi otuttur.
    eğer geçmez se direk istanbul servise ver kendin hiç birşey yapma endeme yolla 100 ytl ye en az 6 ay götürür seni ama kablo hatası bildiğim kadarıyla inşallah kablo hatası kıçar.
  • E74 değil abi E 73 yazıyor ekranda kabloları söküp taktım adaptörün kablosunuda söküp taktım malesef olmadı muhtemelen donanımsal arıza napalım sağlık olsun 17 ay dayandı yine.
  • Çok Geçmiş Olsun Kenen Abi...

Youtube'da Millet Fanlara Kulak Pamuğu Kürdan Falan Sokup Fanları Durdurup Makinayı 5-10 Dk Çalıştırıp Kapatıp Açınca Çalışıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=OVAhsZIHvg8 

http://www.youtube.com/watch?v=67sbmlJ2_ek

http://www.youtube.com/watch?v=P8NgVN4ui78

http://www.youtube.com/watch?v=-jF-Sz49kws

Ama Geçici Çözümmüş Tabi... Yorumlarda Ben Yaptım Hepten Gitti Diyenlerde Var...

Gene İyi Bi Xbox Tamircisine Götürsen İyi Olur...

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.