Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar ve güzel muhabbetler için herkese teşekkürler ederim.

TTNET'in işkencesine rağmen eğlenceliydi

• dün lagdan tüm oyunlar yalan oldu bi Halo yapalım dedik göremediğimiz kişiler tarafından öldürülmekten başka bir aksiyonumuz olmadı

Hakan'a katılıyorum reklama gelince çarşaf çarşaf heryerde reklamları var ama iş hizmete gelince piyasada yok TTNET

@Gökhan

shopto.net e girdim gökhan ama kredi kartımı kabul etmedi nedense banka ile görüştüm ama görüşen kişide konudan bi haberdi, bir site daha demiştin Halo 3 ODST önsiparişi için ismini verirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 25 Ağustos 2009; 9:35:57 >

• Dün Türkiye'nin internet çıkışlarında sorun vardı, oyun oynamak haram oldu.
  • Bir senelik üyeliğim bitmiş durumda. Yeni üyeliğim gelinceye kadar yokum arkadaşlar. Siparisi vermiştim birkaç güne kadar yeniden Live dünyasındaki yerimi alırım
  • Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar, super eglendik, taaaaaa ki.... sizler Live'dan dusene kadar. TTNET'miydi..., bendende BAN
    quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

şu an için yurt dışı bağlantım yok sadece yurt içi siteleri açıyor a.k adsl i onun için live dan düştüm.

anca para almayı bilir .bnler telefon destek hattı bile cevap vermiyor.

getti gül gibi achivment

musacım söylemeyi unuttum bu sırada Trials ski jump a bak bakalım listenin başında kim var.

Hakan,
    Helal olsun vallaha...Siki Jump'da seni zor geceriz
    R6 Vegas2'deki Achievmentleri bugun aliriz yaw...hic sorun degil

Bu arada youtube'da tuylerimi diken diken eden guzel bir video gördum, hemmen paylasiyorum arkadaslar

Ne Mutlu Turkum Diyene!!!

• Bones da da zor geçersiniz gibime geliyor
  • Nihayet Salı Oldu.

Carrera GT'nin İçinde Olduğu Dreams Trailer Vol.2 Ve SS'ler Bekliyorum...

Bu Arada Trials HD Skill Gamesde Takipdeyim. Bi Gece Ansızın Geçebilirm
  • ya babür zaten bayağı bir rekor yapmışsın onda helal olsun valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

Bones da da zor geçersiniz gibime geliyor

Yaw, Skillgames zaten cocuk modu...yapimci kendi sonunda itiraf etmistir. Youtube'da cocuk oyunu yazin Trials HD'nin Skillgamezleri cikiyor ortaya, pistlerde görelim hunerlerinizi

Babur,
    Yeni Pittpass Raporu halen gelmedi...bende beklemedeyim

Yeni bir video...bu filmin uzerine 2'ser tane Halo3 ODST siparis edilir
    Halo3 ODST safagi... 28, baska yok
    Forza MotorSport III safagi... 57, baska yok

• Halo3 ODST
  • Hakaten Halo 3: ODTS'in çıkmasına çok az kaldı başlığa bir güncelleme atayım bende
  • şafak az kaldı benim önsiparişte sorun var hala, bankaya gittim bugün dedim benim bu hafta içi bu işi halletmem gerek ne yapın ne edin halledin en iyi arkadaşlarla Halo 3 ODST yüzünden kanlı bıçaklı oldum valla
  • Gelmedi Valla Video SS Falan. :( Normalde Saat 22-23 gibi Gelmesi Lazımdı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

şafak az kaldı benim önsiparişte sorun var hala, bankaya gittim bugün dedim benim bu hafta içi bu işi halletmem gerek ne yapın ne edin halledin en iyi arkadaşlarla Halo 3 ODST yüzünden kanlı bıçaklı oldum valla

Senide gazetelerde ve televizyonlarda görmeyelim "Halo 3: ODTS siparisi banka yüzünden sorunlarla karsılasınca bankayı bastı"

Bu arada bende Amazon'u basacam kuzenin verdiği 12+1 Live üyelik hala eline ulaşmamıs deli olacam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Gelmedi Valla Video SS Falan. :( Normalde Saat 22-23 gibi Gelmesi Lazımdı :(

Fırtına Öncesi sessizlik Çünkü DEMO GELİYOR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Gelmedi Valla Video SS Falan. :( Normalde Saat 22-23 gibi Gelmesi Lazımdı :(

Fırtına Öncesi sessizlik Çünkü DEMO GELİYOR!

Nasıl yani Forza 3 demo mu geliyor ?
  • Keşke Ya...

Bu Ara Zorda Eylülde Banko Çıkar...

Edit Bu Hafta Classic Cars Açıklancak Deniyor. Ayrıca Oyunda Yer alıcağı Kesin Olan Araçlardan Biride Bu ;

WS6 Firebird
     TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Ağustos 2009; 14:49:58 >

• Tahmin ettim canım. Böyle boş bir Salı geçince Teyakkuzdayız!

BBR Ben de gördüm. Millet forumlarda GamesCom09 videosunu didik didik edip Career'da etkinliklerde yeni şeyler filan bulup paylaşmışlar.
    Olacağı kesinleşen araç da güzelmiş Yalnız ben FIAT'ın yeni arabalarını oyunda bekliyorum. İnşallah dahil ederler. VW'den de çok eksik vardı FM2'de.
    Ayrıca bir Free Run modu hiç de fena olmaz. FM1'de vardı 2'de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 26 Ağustos 2009; 3:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Tahmin ettim canım. Böyle boş bir Salı geçince Teyakkuzdayız!

BBR Ben de gördüm. Millet forumlarda GamesCom09 videosunu didik didik edip Career'da etkinliklerde yeni şeyler filan bulup paylaşmışlar.
    Olacağı kesinleşen araç da güzelmiş Yalnız ben FIAT'ın yeni arabalarını oyunda bekliyorum. İnşallah dahil ederler. VW'den de çok eksik vardı FM2'de.
    Ayrıca bir Free Run modu hiç de fena olmaz. FM1'de vardı 2'de yok.

Sahur vakti "sazan mode on" oldum galiba

• Fiat Punto WV Sirocco Falan Mukemmel Olur Gelirse. FM 2 De DLClerle Beraber 250 300 Arac Vardi Bunda DLCsiz 400 Ayrica Her Ay Beser Onar DLC Araclari Cikicak. Normal Surumde Yoksa Bile DLC Ile Gelir. 1 Sene Sonra Yaklasik 600 Sonraki Sene 800 Arac Olucak Toplamda :)

Yanliz Iste O 400 Araclik Listeyi GT5 Gibi Liste Kabarik Gozuksun Diye Stock Arabalarin Beygirini Meygirini Artirip Renk Renk Boyayip Yok Advan M3, Mopar Charger, Valvoline Challenger Gibi Araclarla Doldurmasinlar Stock Arac Koysunlar Ornegin M3 GTR Koysunlar Advan Parcalari BodyKiti Koysunlar Ben Kendi Advanimi Yapar Bide Boyarim Cillop Gibi Olur :) Hic Yoktan Daha Kiymetli Olur. Stock Olarak Menuden Direk Satin Alip Yarismakdan Kat Kat Zevkli Olur Kendi Yaptigin Ustunde Emek Harcadigin Aracla Yarisa Girmek. Gerekirse AH De Satar Yolumuzu Buluruz :))) Turn 10 Da Fikrimce Bunun Ustunde Durmus Birazda. Cok Buyuk Bi Ihtimalde Boyle Olucak Zaten. Forza 2 deki Tuning Secenekleri Dillere Destandi Adam Gibi Tuning Yapmak Icin Okul Okumak Lazimdi Nerdeyse Forza 3 de Bunun %50 Fazlasi Olucak...

Bide 1. Oyunda Olan Biseyi 2.de Cikarmamalari Gerekir. FM 1 i Oynamadim Free Run Nasil Bisi Ki ?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.