Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza 1'de gece yarışları da vardı. Bayağı manzaralı pistler vardı. Araç seçme ekranı çok karışıktı aynı arcade mode gibi. Harflere göre kategori vardı markaya göre değil
    Free Run'da istediğin pist ve araç ile deneme turu atıyordun. (istersen rakip de koyabiliyorsun) PGR4'deki Custom Race gibi birşey yani.

Ayrıca Forza Motorsport'da Point to Point yarışlar vardı. FM2'de yok 3'te de olmayacak galiba. (Bir noktadan diğer noktaya gittiğimiz yarışlar. Circuit gibi turlu değil düz yol)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 26 Ağustos 2009; 5:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

şafak az kaldı benim önsiparişte sorun var hala, bankaya gittim bugün dedim benim bu hafta içi bu işi halletmem gerek ne yapın ne edin halledin en iyi arkadaşlarla Halo 3 ODST yüzünden kanlı bıçaklı oldum valla

Senide gazetelerde ve televizyonlarda görmeyelim "Halo 3: ODTS siparisi banka yüzünden sorunlarla karsılasınca bankayı bastı"

Bu arada bende Amazon'u basacam kuzenin verdiği 12+1 Live üyelik hala eline ulaşmamıs deli olacam ya

ahaha posta gazetesinin üçüncü sayfası

bakalım ya sorun devam ederse arkadaş aracılığı ile halledeceğim, Halo 3 ODST olmazsa olmaz

• quote:

quote:

quote:

şafak az kaldı benim önsiparişte sorun var hala, bankaya gittim bugün dedim benim bu hafta içi bu işi halletmem gerek ne yapın ne edin halledin en iyi arkadaşlarla Halo 3 ODST yüzünden kanlı bıçaklı oldum valla

Senide gazetelerde ve televizyonlarda görmeyelim "Halo 3: ODTS siparisi banka yüzünden sorunlarla karsılasınca bankayı bastı"

Bu arada bende Amazon'u basacam kuzenin verdiği 12+1 Live üyelik hala eline ulaşmamıs deli olacam ya

ahaha posta gazetesinin üçüncü sayfası

bakalım ya sorun devam ederse arkadaş aracılığı ile halledeceğim, Halo 3 ODST olmazsa olmaz

Halo 3 ODTS ile online dünyanın magmasına ineceğiz hocam

• Ahmet Abi,
    Ben 1 ay öncesinden verdim kafam rahat ayaklarımı uzatmış bekliyorum ODST'yi valla sensiz kasılmaz bu HALO bir an önce çözelim şu işi...
  • Ilker,
    Forza 2'de FreeRun var

Babur,
    Forza 2'de DVD'yle beraberinde 310 arac var, DLC'lerle bu rakam takriben 360-370'i buluyor
    Forza MotorSport III'te bastan 400 arac olacak, DLC'lerle beraber benim tahminim 500-550'yi bulur ve bu dehset bir rakamdir. Su sekilde dehset bir rakamdir...bunlar 500-550 her biri Degisik Model araclardir, yani ayni aracin degisik dizaynli 15 kopyasi degil veya hafif bir egsozla/bodykitle degismis olani degil...bilmem anlatabildimmi

Forza MotorSport 2'de ve özellikle Forza MotorSport III'te %50 daha fazla Uppgrade secenekleri sayesinde 1 Öz-Fabrika cikisi araba yeterlidir! Bu arabaya bodykit ve uppgradeler sayesinde ayni aracin 1-2-3-5 yil sonra cikmis olan modeline getirebiliyorsun ...Forza MotorSport III'teki her araca grafik dizayni yapma özelligi sayesinde ise Yaris klaslarindaki araclarin bile Replicalarini yapabilirsin...O derece genis bir Yaris Simulasyonudur Forza MotorSport-Serisi,
    Uzun lafin kisasi... Forza MotorSport III'teki gercek arac sayisini kimse bilmiyor...bu 5000-10000 olabilir, senin kabiliyetine kalmis veya cebindeki paraya bakar cunku Auction House bu defa araba severlerini dahada bir delirtecek

Halo3 ODST'ye gelince...Halo3 tek bir platformda 10 milyonun ustunde satti, bu,...12-15 milyonu bulur. Bu arada Firefight oynadigimzda Sgt. Johnson benim tamammi

• http://www.youtube.com/watch?v=wSLrhubWefM ilk atari reklamı nerden nereye gelmişiz
    bu da murat 131 reklamıhttp://www.youtube.com/watch?v=DZUVQy2EAe8&NR=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 26 Ağustos 2009; 12:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshbattoo

Ahmet Abi,
    Ben 1 ay öncesinden verdim kafam rahat ayaklarımı uzatmış bekliyorum ODST'yi valla sensiz kasılmaz bu HALO bir an önce çözelim şu işi...

valla yapamazsam bu kartla sana parayı havale edeceğim bir tanede bana sipariş vereceksin son çare o kardeşim, Halo çıkacak ben almayacağım düşünemiyorum

@Sage
    aynen kardeşim şu an Halo3te her akşam kazı çalışmaları var , ODST çıktımı magmaya ulaştık demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 26 Ağustos 2009; 13:08:13 >

• quote:

@Sage
    aynen kardeşim şu an Halo3te her akşam kazı çalışmaları var , ODST çıktımı magmaya ulaştık demektir

Kazı çalışmaları sırasında kabloları parcalayıp kendimize Halo'da işkence çektirmeyelimde hertürlü ineriz Halo ile magmaya
  • Lexus ISF Ve Leon Cupra Cup

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Elegan Abi Doğru Söylüyorsun Bende Onu Anlatmaya Çalıştım. İki Paintwork İki Beygir Artışı İle Bi Arabanın 30 Varyasyonu Oluyo. Koy Oyuna Gitsin :) Aman Boşverelim Biz Oyunumuza Bakalım. Allahtan 400 Aracın 400'üde Adam Gibi Hasar Alıyorda. Harbiden Simulasyon Oynadığımızı Anlıyoruz . Neyse Alan Memnun Satan Memnun...

CRUISER Elegan Abinin Dediği Gibi Forza 2'de de Vardı Yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Ağustos 2009; 14:53:07 >

• arkadaşlar sorun sorun dedik en son Batu'nun tavsiyesi ile Ebay'den sipariş ettim Halo 3 ODST yi , şimdi TK söyler hemen yaw Ahmet ne cins adamsın orjinal oyun alıyorsun kopya makine kullanıyorsun diye hayır TK sırf seni kırmamak için gittim bide orjinal mkine aldım iki gün sonra elimde Jasper board

bundan sonra çift makine olacak, ancak kopyayı sadece orjinal bozulursa kullanacağım, zaten oynadığımız oyunlar belli, o oyunların hepside parasını son kuruşuna kadar hakediyor, Halo 3 ODST ile siftah yaptık şimdi bide Halo 3 Collecter Edition sipariş ediyorum, Forza ve CoD MW2 nasipse bir dahaki aya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 26 Ağustos 2009; 15:56:23 >

• HoşGeldin aramıza Ahmet abi , bide şu aramızdaki live'e girme probleminide çözersek işte o zaman full time XboX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleshbattoo -- 26 Ağustos 2009; 15:59:57 >
  • Forza 2'deki Free Run değil ki, Multiplayer.
    Pause ekranında araç durmuyor yola devam ediyor. Photo mod yok. Forza 1'de ana menüde Free Run vardı direk,

CAREER
    ARCADE
    FREE RUN
    MY GARAGE
    MULTIPLAYER
    OPTIONS

gibiydi.
  • quote:

arkadaşlar sorun sorun dedik en son Batu'nun tavsiyesi ile Ebay'den sipariş ettim Halo 3 ODST yi , şimdi TK söyler hemen yaw Ahmet ne cins adamsın orjinal oyun alıyorsun kopya makine kullanıyorsun diye hayır TK sırf seni kırmamak için gittim bide orjinal mkine aldım iki gün sonra elimde Jasper board

bundan sonra çift makine olacak, ancak kopyayı sadece orjinal bozulursa kullanacağım, zaten oynadığımız oyunlar belli, o oyunların hepside parasını son kuruşuna kadar hakediyor, Halo 3 ODST ile siftah yaptık şimdi bide Halo 3 Collecter Edition sipariş ediyorum, Forza ve CoD MW2 nasipse bir dahaki aya

Kasım ayında benim yapacağımın aynısını yapıyorsun hocam. Live gibi nimetten olmamak için bende yeni bir makina ile Fw'siz devam edeceğim. Diğer cihazdanda online olayı olmayan oyunları oynayacağım.

• quote:

arkadaşlar sorun sorun dedik en son Batu'nun tavsiyesi ile Ebay'den sipariş ettim Halo 3 ODST yi , şimdi TK söyler hemen yaw Ahmet ne cins adamsın orjinal oyun alıyorsun kopya makine kullanıyorsun diye hayır TK sırf seni kırmamak için gittim bide orjinal mkine aldım iki gün sonra elimde Jasper board

Ahmet'im tebrik ederim,aramıza hoşgeldin.Çok abartma bir anda dağılırsın valla bütçe olarak.

• Modern Warfare 2, Halo 3 ODTS, Fifa 10, Forza 3 benim listem zaten bu oyunlar online içeriği ile beni abartısız 2 sene götürürler. 1 yıllık yeni üyelikte yolda daha ne olsun
  • quote:

Modern Warfare 2, Halo 3 ODTS, Fifa 10, Forza 3 benim listem zaten bu oyunlar online içeriği ile beni abartısız 2 sene götürürler. 1 yıllık yeni üyelikte yolda daha ne olsun

Aynen valla şuan şu saydıklarının hepsi bekliyor shopto'da pre-order şeklinde , bunlar bizi baya bir götürücek kesin
  • daha lost planet2 var,left4dead 2 var.
  • Gökhancım valla ilk olarak Halo3 ve Halo3 ODST aldım bunlar beni zaten bayağı götürür sonra zaten duruma göre alacağım niyetim ayda 2 oyun almak arada ucuz bulursam kaptırırım aradan valla... şükür ya Ban korkusu olmadan yaşam bizede nasipmiş...

Sage aynen saydığın nedenlerden alınıyor makine sende en kısa sürede alırsın umarım

ya gökhan bide bu akşam girde bilgi ver şu oyun alımı konusunda şuanda sadece ebayden alıyorum, akşama konuşalım bu konuyu
  • quote:

Gökhancım valla ilk olarak Halo3 ve Halo3 ODST aldım bunlar beni zaten bayağı götürür sonra zaten duruma göre alacağım niyetim ayda 2 oyun almak arada ucuz bulursam kaptırırım aradan valla... şükür ya Ban korkusu olmadan yaşam bizede nasipmiş...

Sage aynen saydığın nedenlerden alınıyor makine sende en kısa sürede alırsın umarım

ya gökhan bide bu akşam girde bilgi ver şu oyun alımı konusunda şuanda sadece ebayden alıyorum, akşama konuşalım bu konuyu

tamam abi gelicem bu akşam.Doğalgazla uğraştım bugün falan,dün akşam öğrendim olayı canım sıkıldı giremedim sinirden.Görüşürüz.

• quote:

Gökhancım valla ilk olarak Halo3 ve Halo3 ODST aldım bunlar beni zaten bayağı götürür sonra zaten duruma göre alacağım niyetim ayda 2 oyun almak arada ucuz bulursam kaptırırım aradan valla... şükür ya Ban korkusu olmadan yaşam bizede nasipmiş...

Live gibi bir nimet varken zaten single oyunlara bakarmıyım bilmiyorum. Onlara J'den arada devam ederim ucuz yoldan ama yeni makina ile fw'siz ölümüne Live'da olacam banlanma riski olmadan kafa rahat.

Alınması gerekenler biraz kastıracak ama o güzel muhabbet ve ortam için değer yahu

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.