Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 senelik üyelik için kodu kuzen yolladı ve yine Live'dayım

• Dün gece arkaplanda downloadı açık bırakıp makineyi kapatmıştım. Bugün sabah makineyi tekrar açtığımda 3k hatası aldım. Yine elektrik kesintisinden filandır dedim ama kabloları tekrar tekrar söküp takmama rağmen düzelmedi
    Hata koduna baktım:
    -0020: Tam olarak anlamı bilinmiyor ancak aşırı ısınma hata kodu olması ihtimal.

• Dun geceki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar

Ahmetcim,
    En iyisini yaptin, icin rahat - gönlun rahat
    Yalniz, ayda 2 oyun bu devirde her oyuncuyu delirtir, heleki Live destegi olan oyunlarsa...Murat'in dedigi gibi 3-4 hosuna giden oyun, Live uzeri seni rahat 2 yil oynattirir

Bu arada biliyorsunuz Carsamba aksamlari Klan-Toplantim oluyor, ancak gece yarisina dogru gelebiliyorum

Birde, MS bu Turkish Orijinal kullananlari cani gönulden tebrik etmek icin guzel bir surpriz hazirlamis...su alt resimdeki bayani tanirmisiniz?
    Transformers filminden Megan Fox'dur ve Megan su cok met edilen Hashin Turk erkekleriyle Live uzeri tanisip beraber Transformers oynamak icin can atiyormushhhhh
    Megan'in GT'si: Megan Fox 2009
    Megan'la yapilan bir röportajda sunlari acikliyor. "Her zaman Turk erkeklerin ne denli Hashin ve Vahsi fakat ayni anda cok nazik ve ince olduklarini duymusumdur, Live uzeri böyle bir Turk erkegine rastlarsam neler olur bilemem" diye aciklama yapmistir. Yaw, zamaninda Tan gazetesi vardi...bu haberde biraz ona benzedi gibi gibi

Saka bir yana, Megan Fox ile Transformersda oynayabilirsiniz, muhabbet edebilirsiniz...Megan'in GT'sini ekleyin ve cumartesi gecesi Live'da bekleyin, size davetiye gelebilir
    Kaynak:http://www.xbox.com/en-US/community/calendar/gamewithfame/2009/0829-meganfox.htm

TTM Klan Kulubu

Gelelim ince muhabbetlere...Microsoft ve Puma beraber bir calisma uzerindeler ve Forza MotorSport III'un cikisina özel Forza MotorSport III yaris ayakkabilari cikaracaklar, verilen mesaj sudur...
    Mademki Elegan'a Avatar elbise/kiyafetlerini kakalayamiyoruz, daha buyuk kazigini atariz ve ona Puma'nin Forza MotorSport III resmi yaris ayakkabasini aldirtiriz...umarim baska birseyler cikartmazlar Forza'yla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Dün gece arkaplanda downloadı açık bırakıp makineyi kapatmıştım. Bugün sabah makineyi tekrar açtığımda 3k hatası aldım. Yine elektrik kesintisinden filandır dedim ama kabloları tekrar tekrar söküp takmama rağmen düzelmedi
    Hata koduna baktım:
    -0020: Tam olarak anlamı bilinmiyor ancak aşırı ısınma hata kodu olması ihtimal.

Arkadaşım bende bu yüzden E73 hatası aldım gece DIRT 2 demosunu indireyim dedim açık bırakıp kapattım. Sabah tek kırmızıyı gördüm.

• Gecmis olsun Ömer,
    Dediginiz gibi bir ihtimal elektrikler gelip-gidiyorsa problem yaratabilir...isinmadan dolayi oldugunu sanmiyorum

Burada 0020'yle ilgili problemleri olanlar var ve paylasimlari...belki isine yarayabilir Ömer!
    Bazilari isi tabancasiyla makinenin icindeki bazi noktalari isitiyorlar, neden...nasil tam anlamis degilim fakat ondan sonra normal bir sekilde calistiklarini yazmislar.
    http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=625200

http://www.jasonwong.net/2007/12/27/xbox360-0020-error-code-fixed-attempt-2/

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Forza 2'deki Free Run değil ki, Multiplayer.
    Pause ekranında araç durmuyor yola devam ediyor. Photo mod yok. Forza 1'de ana menüde Free Run vardı direk,

CAREER
    ARCADE
    FREE RUN
    MY GARAGE
    MULTIPLAYER
    OPTIONS

gibiydi.

Forza MotorSport 2'de FreeRun var, Photo Moduda destekliyor FreeRun'da, Pause'da duruyor vs.vs....sen yerini bulamadin sadece
  •  TTM Klan Kulubu

Resimde Gözüktüğü Gibi Elemanın Aracı Porsche 997 GT3... Lisanslı Porche Arabaları İle Oynamak Ne Güzel

Ayrıca Oyunda Ferrari California'da Varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Ağustos 2009; 18:53:12 >
  • ahaha TK örneklemelerine hasta kaldım, Megan bende ekli abi yakında özel bi klan toplantısı yapıyoruz her gece ayrı bi arkadaşımızla klan toplantısı yapacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 27 Ağustos 2009; 17:34:21 >
  • http://blog.game-resources.com/uploads/fat_gamer_girl.jpg ( İmage Kodu Eklemedim Ne Olur Ne Olmaz :D )

Abi Vision Cam Açmadan Adrina Lima Olsa Oynamam. 900'lü Hat Hesabı Koyacaklar Bu Ablayı Xboxın Başına Megan Fox Diye Yutturacaklar. Sonra Millete Hava Atıcan Megan Foxla Muhabbet Ettim Oyun Oynadım Diye Ondan Sonra Al sana 3K'dan Sonra En Büyük Microsoft Kazığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Ağustos 2009; 18:40:00 >

• Ben Aykutu askere uğurlarken :)

TTM Klan Kulubu
  • Ajansta sabahlamasaydım bende gelicektim oraya ama gelemedim artık başka zaman ahha abi ahh Şafak 443
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı
    Arkadaşım bende bu yüzden E73 hatası aldım gece DIRT 2 demosunu indireyim dedim açık bırakıp kapattım. Sabah tek kırmızıyı gördüm.

e abicim background download özelliğini kullansaydın keşke ya. neyse olmuş bitmiş olay da kenancım, senin makine temelli mi gitti şimdi?
  • Açık bırakıp derken downloadı yapması için background downloadda bıraktım İbrahim. Makinayı Elegan abiye yollayacagım oda MS'a gönderip yaptıracak.
  • Aman siz siz olun bacground downloadı açık bırakıp yatmayın Kırmızı ışık garantisi var.

İlk defa böyle birşey uygulamıştım sabaha makine mefta oldu. Elegan usta verdiğin linklere göre makineyi darmadağın ettim, saç kurutma makinesiyle ısıtma uyguladım Termal macunu sürüp, toplayıp, okuyup üfleyip deneyecem inş. Hadi hayırlısı.
  • Backround download iyi aslında neden kırmızı ışık gördü Xbox'larınız anlamadım. İndirme bitince kapanıyor makine. Makine ısınmıyor + fanlar düşük devirde çalışıyor. Garip bir olay gerçekten.
  • Arkadaşlar aranızda "Lacrymatoire" nickli satıcıyı tanıyanınız var mı acaba?
    http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=91193

Xbox arcade alıyorum, fiyatta anlaştık. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Arkadaşlar aranızda "Lacrymatoire" nickli satıcıyı tanıyanınız var mı acaba?
    http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=91193

Xbox arcade alıyorum, fiyatta anlaştık. Ne dersiniz?

Sormana gerek yok. Adam 2.el bölümünde yarbay + bir sürü referansı var
  • Donington Park Onaylandı !!!

TTM Klan Kulubu
  • shopto.net'ten alışveriş yapan varmı?kenan yapyordu bildiğim kadarıyla.kaç günde yolluyorlar?kargo ücreti ne kadar tutuyor.
    http://www.shopto.net/XBOX%20360/ACCESSORIES/XB2GU19-Guitar%20Hero%20Metallica%20Faceplate%20-%20Xbox%20360%20and%20PS3%20Compatible.html ürünü almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 28 Ağustos 2009; 10:09:11 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.