Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet ben bütün oyunlarımı oradan getirtiyorum valla şuana kadar sorunsuz hepsi geldi tahminen 6 günde elimde oluyor benim güvenilir yerdir bence
  • batu çok saol akşam siparişi geçerim de kargo ne kadar tutuyor?ne kadar şanısızım yaw türkiyeden üyelik almıyorlarmış yollamıyoruz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 28 Ağustos 2009; 10:59:35 >
  • Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler beyler, malesef aksamina isten cagirdilar...bugun benden kurtulmak yok, Live kahvaltisina kadar veya sahura kadar yolu var

Ahmet,
    Megan'la oynarsan banada dvt. gönder...dersin Özel Tercumanimida yanimda getirdim diye

Ömer, Kenan,...
    Problemin Backround yuklemesinden kaynaklandigini sanmiyorum...google'danda aradim, öyle bir problemle karsilasani okumadim. Benim tahminim bir ihtimal elektrik akiminin bir anda cok dusup veya cok yukseldigi olabilir, eger problem elektrik akiminin gidip-gelmesiyse...o zaman nerede kullanirsan, nasil kullanirsan kullan, Xbox360'iniz yine bozulabilir!

Link:http://talk.xboxsolution.com/xbox-xbox-360-hardware/13461-those-getting-0020-error-3-red-lights-error.html

Voltajla ilgili deniliyor burada...

Ibrahim,
    Resim icin tesekkurler, Aykut sesinden cok daha genc gözukuyor

Babur,
    Video paylasimlari icin tesekkurler, resimdeki hatun ise ne diyeyim...Allah sahibine bagislasin

Bu da Forza MotorSport III icin son haber
    http://forzamotorsport.net/en-us/_templates/NewsDetail.aspx?id=1436

Safak 54, baska yok

• Mehmet,
    www.videogamesplus.ca
    Buraya bir bak...burasi Kanadali bir site ve Turkiye'ye gönderiyorlar. Dikkat edecegin nokta eger makinen PAL ise "Region Free" oyunlari satin almandir. Ben bu siteden bayag bir alis-veris yaparim ve cok memnunum.

Isvec'e oyun basina kargo icin 4,5 euro tutuyor...uye ol (bedavadir) ve Turkiye icin kargo fiyati ne kadar ona bak, belki uygun gelir. Site, Kanadali bir site oldugu halde, siparis verdiginizin en gec 2'ci gunu Turkiye'ye gelir. Ben bu siteden o kadar alis-veris ettim ve en gec siparis verdigimin 3'cu gunu elimdeydi siparislerim

Bu sitedeki tum oyunlar Amerikan oyunlaridir, bu yuzden Region Free oyunlarina bakmani tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Mehmet,
    www.videogamesplus.ca
    Buraya bir bak...burasi Kanadali bir site ve Turkiye'ye gönderiyorlar. Dikkat edecegin nokta eger makinen PAL ise "Region Free" oyunlari satin almandir. Ben bu siteden bayag bir alis-veris yaparim ve cok memnunum.

Isvec'e oyun basina kargo icin 4,5 euro tutuyor...uye ol (bedavadir) ve Turkiye icin kargo fiyati ne kadar ona bak, belki uygun gelir. Site, Kanadali bir site oldugu halde, siparis verdiginizin en gec 2'ci gunu Turkiye'ye gelir. Ben bu siteden o kadar alis-veris ettim ve en gec siparis verdigimin 3'cu gunu elimdeydi siparislerim

Bu sitedeki tum oyunlar Amerikan oyunlaridir, bu yuzden Region Free oyunlarina bakmani tavsiye ederim

elegan abi bir bakayım sağol link için.gitar arıyordum orda yok abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 28 Ağustos 2009; 11:56:42 >

• Maserati Gran Turismo @ NewYork

TTM Klan Kulubu

Ayrıca Che Forumda Bi Postunda Şunu Belirtmiş ;

Can't say much now, but lots going on for week of 9/24. You guys might want to mark it on your calendars.

BUSY BUSY BUSY NOW.

24 Eylülde Demo Gelebilir Çok Büyük İhtimalle

Halo 3 ODST Gameplays ;

http://www.gametrailers.com/video/alpha-site-halo-3-odst/55041

http://www.gametrailers.com/video/crater-night-halo-3-odst/55043

http://www.gametrailers.com/video/security-zone-halo-3-odst/55044

Serius Sam HD Trailer (Sadece X360 Ve PC)

http://www.gamersyde.com/stream_serious_sam_hd_trailer-12679_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Ağustos 2009; 18:14:20 >

• bu kokpit bayagı janjan lı bişiye benziyor
  • Mehmet benim shopto'dan aldığım oyunlar elime 6-7 günde geçiyor. Elegan abi makinayı bugün yolladım 1 hafta içinde eline ulaşır dediler hadi hayırlısı.
  • Tartışmaya Açık İçerik Editlendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Ağustos 2009; 3:06:28 >
  • babur resim çok güzelmiş
  • Miata & CCGT

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Resimler Real Life Pictures Değildir Forza 3'den Alınmıştır

Edit : Çok Fanboy Gördüm Kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Ağustos 2009; 3:06:40 >

• Bu aksamki yarislar, muhabbetler ve Unolar icin tesekkurler, super eglendik

Babur,
    Halo3 ODST cok zevkli olacak, videolar benim cok hosuma gitti...Serious Sam ise ciktigi an alinacak bir yapittir...heleki Live uzeri co-op olarak enfes bir oyun olacaktir

Resim paylasimin ise buraya yakismamis, resim paylasimini editlersen sevinirim
    Bizim bu basligimizda yapacagimiz Live'da beraber Eglenmek, Safak saymak ve bizim hpsumuza giden oyunlari tartismak/paylasmak

Bu arada gelecek ayin 24'u dedigin gibi Demonun gelecegi veya aciklanacagi gun olabilir

Halo3 ODST Safagi... 24
    Forza MotorSport III safagi... 53

Not: Isvec'te Halo3 ODST'lerin fiyati 60 eurodan 45'e dusmus!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 29 Ağustos 2009; 2:57:14 >

• BBR kapak bombaymış her feature'a bittim şahsen
  • Editliyorum Elegan Abi Zaten Kaldırıcaktımda Yakışmamış Falan Deyince Okuyanda +18 Resim Falan Koydum Sanmasın. Forumda Adım Sapığa Çıkmasın

Edit : FM3'de Sürüşde Natal Desteği Olmayacakmış. Sadece Kafamızın Sağ Sol Yukarı Aşağı Hareketlerini Algılayarak Kokpitde Oyuna Yansıtıcakmış. (Arkaya Nasıl Bakıcaz Diye Bi Soru Geliyo İnsanın Aklına :D) Belki Car Paint Ve Menü Geçişlerindede Natalın Nimetlerinden Yararlanabiliceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Ağustos 2009; 3:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Editliyorum Elegan Abi Zaten Kaldırıcaktımda Yakışmamış Falan Deyince Okuyanda +18 Resim Falan Koydum Sanmasın. Forumda Adım Sapığa Çıkmasın

Edit : FM3'de Sürüşde Natal Desteği Olmayacakmış. Sadece Kafamızın Sağ Sol Yukarı Aşağı Hareketlerini Algılayarak Kokpitde Oyuna Yansıtıcakmış. (Arkaya Nasıl Bakıcaz Diye Bi Soru Geliyo İnsanın Aklına :D) Belki Car Paint Ve Menü Geçişlerindede Natalın Nimetlerinden Yararlanabiliceğiz...

Eyvallah Babur,
    Benim Turkcemi bilirsin (yarim-yamalak)...yakismamis derken kötu bir anlamda yazmadim
    Natal'a gelince...yaw yarisirken arkaya neden bakacan, onu anlamis degilim
    Sag-sol-yukari ve asagi destegi olsun yeterde artar bile bence

• Elegan abi catlatmaca v2.5
     TTM Klan Kulubu
  • beyler PGR 4 ile Ridge Racer 6 arasındaki fark nedir incelemeye pek fırsat bulamadım tek bildiğim PGR 4 ün 2 puan fazla görünmesi
  •  TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

1. Sıra: Porsche 997 GT3, Audi R8 V10, BMW M3-GTR, Honda NSX-R GT, Lotus Exige
    2. Sıra: Ferrari F430, Alfa Romeo 8C, Ferrari California, Seat Leon Supercopa, BMW M5
    3. Sıra : Fiat 500 Abarth, Peugeot 207 S2K, Jaguar XKR-S, Lexus IS-F, Chevrolet Camaro

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Forza 2 VS Forza 3

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Ağustos 2009; 15:25:53 >

• Elegan abi dün attığın invite'a giremedim ya yine bir sorun vardı galiba yada birisiyle çakışıyordum konuşamadık gitti yine
  • Musa,
    Hey yawrum be...Lebkuchenlere bak

Babur,
    Super paylasim...özellikle Krom Jant super gözukuyor ve Forza2 vs. Forza3 karsilastirmasinda buyuk farklar var
    Porsche 911 GT3'u Porsche Fanatec direksyonumla surecem Forza MotorSport III'te

Bu arada, Forza MotorSport III'le beraber eski Forzacilar yavas yavas toplanmaya basliyorlar...dun Gameman ve overrider surpriz yapip Live'a geldiler

Batu,
    Evet, fark ettim var yine bir cakismazlik

Ahmet,
    Rige Racer daha Arcadedir...o da zevkli bir oyundur fakat cok daha Arcade. Yanilmiyorsam demosu olacak Marketplacede...yukle dene

Beyler,
    Yeni videolar, demolar, Arcade oyunlari geldi biliyorsunuz degilmi

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.