Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence eskisi daha iyiydi hem olursa elindeki malzemeler sıfırlanmış olur
  • bana getir İbrahim sistemi, ben gözüm gibi bakarım :))
    yakın değiliz ama masa hariç hepsine yerim var.
  • quote:

bu arada benim planım şu. şimdi kenarda bi 200 lira gibi param var. bizimkiler bilmiyor ilanı verdiğimi. yarın söyleyeceğim. iş bul diye kafamın etini yemeye başladılar gene. diyorum rahatsız mı oluyorsunuz, satıyorum ama cidden satamasam bile bizimkilere satmış imajı vermek istiyorum. bu sistemi güvendiğim fakat ailemi tanımayan birisine 2 hafta bırakmam lazım. Ayrıca bu kişi de İstanbul'da ve Erenköy'e yakın bir semtte olursa tercihimdir :). Aileme diyecem ki sistemi sattım. Sonra elimde kalan parayla bir motosiklet kiralayacağım. Diyeceğim ki bunu satın aldım. Güle güle kullan deyin lan :D. Bizimkiler kesinlikle motosiklet karşıtı. Yok tehlikeliymiş de bilmemne de. Derim madem oyun oynamamı istemiyorsunuz, ben de motor aldım bunun keyfini süreceğim. Hiçbir gece eve gelmemeyi planlıyorum. Nasıl olsa motor var, her gün başka arkadaşta kalırım problem değil. Xbox 360 camiasını gezsem bana 1 yıl yeter :D. 2 haftada pes ettirmeyi düşünüyorum. Sonrasında diyecekler ki oğlum biz hata ettik. Sen oyun oynamakla iyi yapıyormuşsun. Sistemi geri al. Diyecem ki adam geri vermiyor. Zorlayacam güya, sonrasında adam geri almak için 2500 lira istiyor. Ben de parayı harcadım 1000 liram kaldı. üstünü tamamlayın alayım falan. üstü parayla gider motosikleti harbiden alırım. bilmiyorum arkadaşlar planım bu. herşeyi ayarladım bi tek işte bu sistemin götürüleceği güvenli bir yer sorunu kaldı. Ah ablamlar hala tatilde olacaktı ki onların evine koyardım. Şans işte. Ne dersiniz bu planı uygulayayım mı? Ya da tavsiye edeceğiniz başka bişey var mı?

Michael Scorfield mı oldun o plan ne oyle ama güzel bir pes ettirme planı olmus valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 31 Ağustos 2009; 11:02:05 >

• Elegan abi, akşamki muhabbetler ve oyun iyi gidiyordu ama benim elektrikler kesildi malesef. Belki tahmin etmişsindir. Şu yardımlardan fren çizgisiyle abs yi bırak gerisi lazım değil

İbrahim kardeş ailenin durumunu tam olarak bilemem ama, bence olayları düşünürken biraz da kendini onların yerine koyup öyle düşünmelisin. Ben de bekar iken oyun konusunda filan baya bi fırça yemiştim. Ama çoğu zaman hatalı olduğumu düşünüyordum, çünkü bazen işin suyunu çıkarıyordum (o strateji oyunları yok mu beni sabahlatan). Sonra evlenip çoluk çocuğa karışınca işler değişti. Gerçek sorumluluk sırtımıza yüklenince ister istemez farklı düşünüp farklı olmak zorundayız. Neyse, benim anladığım kadarıyla senin ailenin hatası çalışırken ve elinden geleni yaparken üzerine sana fırça atmaları. Bence sen yine de sistemini satıp parayı karı kızla yeme (sonra pişman olursun). Kendine iyi-kötü demeden bi iş buluverip, konsol başında geçirdiğin zamanı da biraz azaltıverirsen işler yoluna girer bence Ailene selam forzaya devam

• Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar, dun bayag yorgunduk...erken kactik gece 1-2 gibi (bu bizlerin erkeni oluyor artik )

Musa,
    RE5'de super eglendim...devam edelimde su Achievmentleride alalim

Hakan,
    Battlefield'de ustalasmissin kardesim, bizlerden gizli alistirma yaptigindan supheleniyorum...dun Musa, Hakan ikilisi olarak super oynadiniz

Ömer,
    Tamamdir, ABS ve fren cizgisi, yalniz hakikatten su fren cizgisini bir an evvel birakmaya calis cunku pistleri cok daha iyi ögrenirsin
    Bahsettigim aciklamalar, 30'cu dakikasinda basliyor

Simdi gelelim fasulyenin faydalarina...

Ibrahim,
    Elimden geldigince sana dusuncelerimi yaziyorum.
    Öyle bir senaryo yazmissinki...HollyWood senaryoculari bile yaninda sifir kalir

1) Su an her ne kadar ailenle anlasamasanda...onlar senin kanin-canindir. Bunu unutma! (Bu cumlenin anlami bayag derindir, otur iyicene dusun...ve Evet, sana Konfucyuz Stili bir yaklasim deniyorum ** 4 tane yumurta, suya atilan 3 tane tastan daha agirdir** )

2) Öyle bir durum yasiyorsunki, sanki 2012 geldi kapiya dayandi... 2012 icin asagidaki filmi izle, neyden bahsettigimi anlarsin

3) Ilk yapacagin derin bir nefes alip su sihirli sözu söyle ve rahatla "GuuuuzzzzFraaabbbaaaaaa", bundan sonra otur ve tum durumu dusun, her acidan...yani "See the whole picture".

4) Tum planlarini, yazdigin super senaryolari askiya al...bence kararin senin ve ailen icin yararli olmayacak!

5) Bunlari sana neden yaziyorum... *devami 6'da*

6) Cunku seni birkac yildir taniyorum, sevdigim bir kardesimsin ve iyi bir insan oldugunu biliyorum, bu yuzden... *devami 7'de*

7) Özellikle su aralar sakinlesinceye kadar veya yasadigin firtina gecinceye kadar iyicene dusunmeden/tartmadan herhangi bir karar vermeni tavsiye etmem...bu arada su an yasadiklarin gercekten seni uzdugune inaniyorum, fakat bu tek tarafli degildir.
    Özgurce dusunmen, kendi dusuncelerin olmasi ve yorumlarini cevap olarak dile getirebilmen...ailenin seni buyutmesinde cok cok iyi bir is yaptiklarinin göstergesidir. Herkez senin gibi serbest buyumedi, bazilari birak annesine, babasina cevap vermeyi...yan bile bakamaz!!! Birde unutmadan... *devami 8'de*

8) Neren yakisikli ulan...masallah kendine guvenine diyecek laf yok yani

• Nihayet İlk Paintjob'lı Resim Geldi

TTM Klan Kulubu

Co-Op Left 4 Dead Yapmak İsteyen Varmı? Yeni Başlıycam Eğer Oynamak İstiyen Varsa Single Başlamıyım Dedim
  • Elegan abi R5 güzeldi cidden devam edelim bugün

Ibrahim ne bela adammissin ya Allah ailene sabir versin.Ben onlarin yerinde olsam konsolun degil senin fisini cekerdim
  • Benim makina bugun 4K ve 3K gösterisi yaptı ve Özkan Elektroniğe götürdüm orada ise makina canavar gibi calıstı. O oyunları okumayan Dvd-rom bugun Batman'i bir kere okumadı ama orada resmen cayır cayır calıstı hatta bir kere takılmadı bile ama Fatih'in kendiside dedi lens gidici diye. Lensi değistirtiyorum birde görüntü kablosu alacam yarına makina hazır insallah

3K ise birkez bile vermedi büyük olasılıkla voltaj sorunu olmustur dedi banada öyle geliyor. Priz bizim biraz yerinden cıkmıs ya o yada voltaj düsürücünün fisi taktıgımız yeri biraz gevsemis ondan gibime geliyor.

3K sorunu varsa b para almayacam dedi. 1 sene once falanda o yapmıstı cihazı masallah hala gidiyor nediyim helal olsun adama

Bizim hanıma gündoğdu bu arıza ile doğumgünü hediyesi olarak Xbox 360 alma yanlısı degildi arıza ile bu cihaz devamlı arızalanıyor ben Ps3 alırım ister kullan ister kullanma demeye basladı en azından garantisi var gider bluray film izlerim ben diyor. Ms yüzünden verdik kozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 31 Ağustos 2009; 17:35:17 >

• Elegan abi, youtube'a da girdim ama videoları başlatmak istediğimde error veriyor. Anlamadım. Neyse abi, planı gerçekleştirmek için ailemin daha önce tanışmadığı birine ihtiyacım var. Sonrasında zaten geri kalanı basit :D. Erkan, getiriyorum makineyle dolabı sana :D. Dolabı zaten sökerim, vidalamıştım. Az yer kaplar :D. Gerisine bakarız artık. Alıcı bahanesiyle bi arkadaşla anlaşmam lazım. Var mı sistemi ziyaret etmek isteyen bir gönüllü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 1 Eylül 2009; 5:02:48 >
  • İbrahim dün akşam gelemedim,bu akşam live da olucam kısmetse..kaldığımız yerden devam ederiz..
    xbox360 lar için rezerve teklifleri almışsın ve birde tv için pm gelmiş ilandan anladığım kadarıyla..
    tek tek gidiyor sistem anlaşılan.. masayıda ben düşünüyorum ama bu ara olacak iş değil :)
    ama sonra anlaşırız diyorsan bakarız :)

önümüzdeki hafta içi müsait olacağım büyük ihtimalle,kısmetse haftaya bizim evde görüşürüz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 1 Eylül 2009; 9:02:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

Elegan abi, youtube'a da girdim ama videoları başlatmak istediğimde error veriyor. Anlamadım. Neyse abi, planı gerçekleştirmek için ailemin daha önce tanışmadığı birine ihtiyacım var. Sonrasında zaten geri kalanı basit :D. Erkan, getiriyorum makineyle dolabı sana :D. Dolabı zaten sökerim, vidalamıştım. Az yer kaplar :D. Gerisine bakarız artık. Alıcı bahanesiyle bi arkadaşla anlaşmam lazım. Var mı sistemi ziyaret etmek isteyen bir gönüllü :D

Söylentilere göre en sonunda youtube Türkiye'den girisi yasaklamıs diyorlar. O hatanın teknik bir durumla alakası yok tabi söylentiler bu yönde.

İbrahim sana bu senaryonunun filmini yapmayı teklif ediyorum

• Sage Dj@vul
    Daha önce hosts dosyasına ip kodunu ekleyerek youtube u kullanabiliyorduk ama ttnet mahkeme kararıyla onu da engellemiş
    Ben OpenDNS kullanarak tüm yasaklı sitelere girebiliyorum. Hiçbir problem yok. Ama güvenlik konusunda bir sıkıntı oluşturur mu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Sage Dj@vul
    Daha önce hosts dosyasına ip kodunu ekleyerek youtube u kullanabiliyorduk ama ttnet mahkeme kararıyla onu da engellemiş
    Ben OpenDNS kullanarak tüm yasaklı sitelere girebiliyorum. Hiçbir problem yok. Ama güvenlik konusunda bir sıkıntı oluşturur mu bilemiyorum.

Ben ktunnel üzerinden giriyorum hatta suan Youtube'dayım bir sorun olmuyor. Bu yasakcı zihniyeti Locustlara teslim etmek lazım

Bugün cihazımı almaya gidiyorum yepyeni bir lens ile. Bir arada adaptörü değistireceğim

•  TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Sage Dj@vul

Ben ktunnel üzerinden giriyorum hatta suan Youtube'dayım bir sorun olmuyor. Bu yasakcı zihniyeti Locustlara teslim etmek lazım

Ah bu zihniyet yok mu bu zihniyet locustlar sevsinler onları.

• Makinayı almaya gittim Live dünyası hayallerimle ama hepsi yıkıldı çünkü;

Makinayı dün Özkan'a 3k verdiği ve lens değişimi için götürmüstüm ama orada 3K olmamıstı bugun almaya gittim 2 kez denedik üçüncüde bir basladı 3K vermeye hepimiz sasırdık tabi. Fatih agbi seni yorduk dün yoktu nasıl oldu bu dedi baktık "Kod 22 " idi yanlıs hatırlamıyorsam Cuma gününe alacam bir terslik olmazsa ve bundan ücret almayacagım dedi sagolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 1 Eylül 2009; 16:50:12 >
  •  TTM Klan Kulubu

bu resim gerçekmi sanki her resimde bütün arabaların üstüne 0 lastik takılmış gibi müthiş duruyor.acaba lastik ebatınıda görebilicekmiyiz
  • Musa,
    Dun gelemedim, is-guc ama bugun Live'dayim...kacmaz

Murat,
    Gecmis olsun yaw...umarim hersey yoluna girer

Shadow Complex ilk haftasinda satis rekorlari kirmis, Serious Sam HD yolda...Operation FlashPoint 4 kisi Live uzeri co-op destekli geliyor...Forza MotorSport III safagi sadece 50 gun, Halo3 ODST safagi sadece 21 gun, Trials'da Musa'nin 2-3 rekorunu gectim, bu aksam RE5 yapiyoruz Musa gelirsen...arkadan Uno veya Poker patlatiriz beyler

Babur,
    Resimler harika, Krom Jantlar dehset...gel 50 gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 1 Eylül 2009; 17:55:49 >

• quote:

Murat,
    Gecmis olsun yaw...umarim hersey yoluna girer

Sağol ağbi insallah olacak. Hallederiz dediler Cuma günü bir terslik olmazsa alacam ama ev huzurumu bozdu valla bu 3K
  • hastayım şu R8 e ya...büyülüyor insanı resmen
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.