Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağzınızı burnunuzu dağıtırım Halo 3'te :D

Bu arada Elegan abi bana tipsiz demişsin.
    Var ya tipsiz görmesem tipsiz olduğuma inanacağım. Buradaki gülme durumuma smileyler yetmez :D
    Yolda beni kesen kız sayısını sayabilsem hadi haklısın diyeceğim :D.
    Arkadaşımın doğum günü partisinde en güzel kızın benim yanıma yapışmasını mı desem :D
    Yolda 4-5 kişilik grup halinde yürürken anketör kızların hep benim yanıma gelerek anket yapmak istemesini mi desem :D
    Ne desem yaw abi sen karar ver :D

Bu arada Elegan abi, bak unutma sana söylediğimi.
    FORZA'da seni sık sık geçmeye başlayacağım. Az çok kaptım araba ayarlarını. Forza 2'ye yetişmedi. Forza 3'te dumanımı yemeye hazırlan. Senin dumanını ben çok yedim. Şimdi sıra sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 3 Eylül 2009; 3:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

Ağzınızı burnunuzu dağıtırım Halo 3'te :D

Ben bir girebilsem su Halo 3'e dağıt valla razıyım
  • ibrahim dur hele senden önce benim dumanımı yutucak
  • Ne oluyor böyle, millet habire duman yutturuyor. Sesimizi çıkarmıyoruz diye geride kalacağımı sanmayın MS Direksiyonuda kargoya verdiler, inşallah bi takaza çıkmazsa forza3 ü direksiyonla kullanacaz.
  • Şöyle bir bakarsak pgr 3'te maximum 100k poligon kullandığına göre poligonların büyüklüğüne bakarak forza 3'ün 200k poligon civarı olduğu sonucunu çıkardım.
    FORZA 3
     TTM Klan Kulubu

PGR 3
     TTM Klan Kulubu
  • Dun aksamki diyecemde yanlis olur yaw...sabahlara kadarki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler

Ömer,
    Hayirli-ugurlu olsun direksyonun

Ibrahim,
    Yakisikli kardesim benim...Live guzeli

Babur,
    Paylasimlar icin tesekkurler, araclari Laser Scan ile dijita forma geciriyorlar

Oganbey,
    Yanilmiyorsam Forza MotorSport III'teki araclarin poligon sayisi 350-400bin civari. Demosu buyuk ihtimalle yakinda cikacak, o zaman araclarin ne kadar detayli olup-olmadiklarini beraber görecez

Dun guzel bir Arcade oyunu daha geldi Live'a...Defend Grind, tavsiye ederim

Safak 48, baska yok

• Yeni bir video beyler, izleyin adamlar nasil ugrasiyorlar
    Hakan,
    Bu videoydu degilmi

http://channel9.msdn.com/posts/Tina/Inside-Xbox-Forza-3-Dyno-Session-and-Interview-with-Content-Manager-John-Wendl/

• arkadaslar bu ms wheeli nerden sipariş ediyosunuz?
  • yahu arkadaşmısınız düşmanmı biri Bugatti resimleri koyar diğeri direksiyon aldım der gaza verir yeter uleynn

zaten girdik masrafa iyice masrafa gireceğim Forza 3 + direksiyonla

@Ömer
    nerden aldın ve kaça aldın kardeşim direklsiyonu bende almayı düşünüyorum
  •  TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• Babür sağol kardeşim yarın veriyorum bi limited edt. önsipariş
  • Cuma'ya girdik bugun sizlerle Live'da bulusabilme sartlarım

DANNNNNN VARAN 1-Makinanın tamir olmus olması lazım
    DANNNNNNNN VARAN 2- Live'dan banlanmamıs olmam lazım

Bakalım bunlardan hangisine takılacam yada ikisine birden mi takılacağım yoksa hicbirine mi takılmayacağım.

Cevabı AZ SONRAAAA!!!!

Sakın bu baslıktan ayrılmayın ayrıca Live'da 2 günlük gezme ve konaklama için ekran verilecek sifrelere dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 4 Eylül 2009; 0:51:25 >
  • ahaha alemsin murat umarım sorunsuz şekilde mekineye kavuşursun

arkadaşlar benim kredi kartı Shoto.net'te devamlı sorun çıkarıyor, Ebay den alıyordum oyun ama FM3:LE aşırı derecede kazık fiyata ve kazık dahi olsa Türkiye'ye göndermiyorlar, sizden ricam bana iyi siteler konusunda yardımcı olmanız, birde MS direksiyon seti alacağım gümrükte sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 4 Eylül 2009; 1:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

ahaha alemsin murat umarım sorunsuz şekilde mekineye kavuşursun

arkadaşlar benim kredi kartı Shoto.net'te devamlı sorun çıkarıyor, Ebay den alıyordum oyun ama FM3:LE aşırı derecede kazık fiyata ve kazık dahi olsa Türkiye'ye göndermiyorlar, sizden ricam bana iyi siteler konusunda yardımcı olmanız, birde MS direksiyon seti alacağım gümrükte sorun olurmu ?

www.sendit.com (PAL Oyunlar) (Sorunsuz 3-4 Alışverişim Oldu. Hatırladıklarım Gears Of War 1&2 ve Street Fighter 4, 1-2 Hafta Sonra Geldi)

www.videogamesplus.ca (NTSC-U Oyunlar) (Bu Siteyi Elegan Abi Önerdi. Denemedim Kredi Kartım Olsa Deniycem Forza 3 : LE İle Ama İptal Ettirmiştim Kartımı :D)

www.playasia.com (Her İkiside Bulunur) (2-3 Alışverişim Oldu. Hatırladıklarım Forza 2 Plantium ve GTA4, 2-3 Hafta Sonra Geldi)

Direksiyon İse %80 Takılır. Ama Görevlinin Keyfine Göre Geçebilirde. Burdanda Sakın Almayın 99$'lık Alet Buda 250$'a Satılıyor.

• Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler
    Defens Grid harika bir Arcade oyunu, oynamayanlara tavsiyem olur,

Babur,
    Emegine saglik, Bugatti gayet iyi gözukuyor

Murat,
    Haberleri bekliyoruz...

Ahmet,
    MS direksyonunun fiyati 90 dolar civari...100 dolarin altina gumruk alinmiyor diye biliyorum... Videogamesplus sitesi siparisinin ertesi gunu gönderiyor ve 2'ci gunu Turkiye'de, gerisi PTT'nin ne cabuk dagitim yaptigina bakar.

Safak 47

• sendit sadece ingiltere içi yolluyor playasia da pal olanı yok, videogames plustada aynı...sadece shopto var oda olmuyor kafayı yicem
  • ?
    quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

sendit sadece ingiltere içi yolluyor playasia da pal olanı yok, videogames plustada aynı...sadece shopto var oda olmuyor kafayı yicem

bugün bana da shopto.net ten mail geldi turkiye ye yollamıyoruz diye.kredi kartını yurt dışı alımına açtırdın degilmi
  • Arkadaşlar,daha yeni yeni Forza 2 oynamaya başladığımda aramızda çok güzel bir turnuva yapmıştık..

LANCIA STRATOS

http://forum.donanimhaber.com/m_20065906/mpage_3/key_/tm.htm

Sadece Stratos ların katılabildiği, A-D class larda seçtiğimiz pistlerde tozu dumana katmıştık ve ben o zaman çok çok eğlenmiştim.
    Yine buna benzer bir organizasyon yapmayı teklif ediyorum.
    Bir araç seçelim ve herkes kendi sürüş sitiine göre modifiye edip çıkalım pistlere.
    FORZA 3 öncesi çok güzel bir hareket olur bence :) ve eminim ki çok zevkli ve heyecanlı geçecektir yarışlar.

Önce bir araç kararlaştıralım gerisi gelir zaten :))

Saygılar.

• Ne güzel shopto'dan söyleyecektim bir tane MS direksiyonu gümrük dediniz içime kurt düşürdünüz şansımı denesem mi acaba pff napıcam ya gümrüğe takılırsada onlan uğraşılmazki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshbattoo

Ne güzel shopto'dan söyleyecektim bir tane MS direksiyonu gümrük dediniz içime kurt düşürdünüz şansımı denesem mi acaba pff napıcam ya gümrüğe takılırsada onlan uğraşılmazki...

batu ürün 100 euronun altında ise denemek de fayda var.benim logitech direksiyonu sorunsuzca geçti
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.