Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burak,
    Safak 45, baska yok vallaha

Erkan,
    Iyi fikir! Forza2'de bu aksam bulusalim beyler, yarisacagimiz araci görusuruz
    Malesef biliyorsunuz Live'daki arkadas listesi ancak 100 kisidir ve bu rakam bayag az...eger Forza2 yarislarimiza katilmak isteyen olursa su Gamertagi eklesin: "TURKISH FORZA"
    Bu Gamertag sayesinde birbirimize mesajlar ve davetiyeler atabiliriz
    TURKISH FORZA, Gamertaginin arkadas listesinde TK CSB (bana ve Forza yariscilarimiza) ulasabilirsiniz

Aksama hazir olun, yarisiyoruz

Not: Biliyorsunuz, Forza2'de sadece 8 kisi yarisilabiliyor...eger yer kalmazsa, 2'ci bir oda kurariz, o da dolarsa 3'cu vs.vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

microsoftun direksiyonu ile pc de kullanma şansımız var mı ? normal wireless gamepadler için wireless alıcı var bende, acaba direksiyon içinde işe yarıyor mu ?

Pc'de calisiyor fakat Rumble destegi yok - sadece FFB destegi var ve bu yuzden pek zevk vermiyor.
  • Arkadaşlar Shopto'dan MS direksiyonu söleyecektim bir hata oluştu alamadım Royal maille olan siparişler geliyor ama TNT ile sorun yaşadım kabul etmiyor , bende biraz daha araştırdım nereden bulabilirim diye karşıma böyle bir site geldiwww.fishpond.co.nz fiyatıda uygun getiriyorlar acaba bu siteyi daha önce gören yada duyan oldumu ne kadar güvenilirdir ona göre söyleceğim buradan direksiyon CourierPost'la getiriyorlarmış ayrıyetten sorun olurmu ? bir alamadım şu direksiyonu gitti..

• Dunku yarislar ve muhabbetler icin tesekkurler arkadaslar

Musa,
    RE5 en nihayet bitti Pro'da ama Achievmentler bitmedi, 60G'mi almisim, o bicakli Achievmenti...birakirmiyim beah...60G

Hakan,
    Defense Grid'in Achievmentlerine basliyorum

Ömer, Babur,
    Dun aksam yarislardan aracimizi konusmayi/secmeyi unuttuk...bu aksam bir araba ve PI'sini belirleyelim...sontada onunla 2 hafta kadar yarisiriz

Halo3 ODST Safagi 15, baska yok
    Forza MotorSport III safagi 44, baska yok

• Kenan,
    Paketin postaneye gelmis, yarin elimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Musa,
    RE5 en nihayet bitti Pro'da ama Achievmentler bitmedi, 60G'mi almisim, o bicakli Achievmenti...birakirmiyim beah...60G

Ne ara yaptin ya helal valla
  • quote:

Kenan,
    Paketin postaneye gelmis, yarin elimde

Yardımın için tekrar teşekkür ederim Elegan abi. Arkadaşlar herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

Musa,

60G bu, dile kolay...insanin gözune uyku girmez vallaha

Kenan,
    Ne demek, özledik seni yaw

• kenan özlettin kendini.bu arada alperden ses seda yok ne oldu acaba umarım kötü bir şey yoktur.burak zaten türkiyede herhalde dönmedi daha almanyaya
  • Dunku muhabbetler ve G'ler icin tesekkurler

Mehmet,
    Iyi bir konuya degindin...Alper 1 hafta isim var demisti en son...Burak desen 6 gun evvel Live'a girmis, buyuk ihtimalle Pc'den...gözunu seveyim Live'in herseyi gösteriyor. Varmi daha iyisi beah, yarisi kadar olani bile yok daha piyasada ve MS Live'in patentlerini elinde tuttukcada olamaz

Persembe, DIRT2 cikiyor, kimler aliyor? Colin serisi fena degildir ve DIRT2 demosu hosuma gitmisti...joypadle surdugum halde, direksyonum halen gelmedi, halen bekleyen dervisleri oynuyoruz

Defense Grid,
    Hakan'in insanustu rekorlarini gececek stratejik bir deha araniyor, varmi aramizda öyle bir babayigit

Shadow Complex,
    46XP'ye gelmisim, yakinda 50XP G'si aciliyor

Trials HD,
    Varmi bana yan bakan...ben gecemezsem Robin gecer

Bu aksam Forza2 yapalim

Safak 43, baska yok

• Bende sizleri özledim en kısa zamanda görüşücez inşallah. Gel ulan Forza gına geldi artık Trials HD oynayamadım tam ama çok güzel bir oyundu, Splosion Man hiç oynamak kısmet olmadı sağolsun Hakan abim yerime ayak bastı achievementi almış. Sipariş ettiğim oyunlar Forza 3, Halo 3 ODST, Modern Warfare 2 bunun haricinde makina gelmeden başka bir oyun almayı düşünmüyorum. Makina gelince Fifa 10 ve Dirt 2 ayrıca almayı düsündüğüm oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 8 Eylül 2009; 14:35:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

Musa,

60G bu, dile kolay...insanin gözune uyku girmez vallaha

Kenan,
    Ne demek, özledik seni yaw

Arkadasla simdi yaptık oku vurup 60G almayı. Hic yoktan 60G Allah bereket versin

• Benim Gene Amerikaya Yada 2 Oyunda RF Olduğu İçin Yurtdışında Herhangi Biyere Giden Birilerini Bulmam Lazım. ODST Çıkışı Sırasında İşllh Birileri Gider Hem Dirt 2 Yi Hem Halo ODST'yi Sipariş Verebilrm...
  • Bu geceki Halo3 muhabbeti çok güzeldi, herkese teşekkürler.

MS direksiyonum geldi ve dirt2 demo ile deneme fırsatım oldu. Sonuç= zevke boğuldum. Niyeti ve imkanı olanlar bence hiç düşünmesinler, hemen alsınlar
  • Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler, super eglendik

Hakan,
    Nereye kayboldun? 3K gibi birseyler duydum...?

Murat,
    Hayirli ugurlu olsun 60G'n

Penny Arcade'den yeni bir video, ve acikcasi bu videodan sonra bu jenerasyonda Forza MotorSport III hakikatten noktayi koymustur diyorum. O kadar yaris simulasyonlarinda yaristim, denedim fakat Forza MotorSport III'teki kadar genis kapsamli baska bir yaris simulasyonu görmedim...Wuuuzzzaaaaa
    Iyi seyirler,

http://www.giantbomb.com/giant-bomb-at-pax-09-forza-motorsport-3-demo/17-1315/

Safak 42

• quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

Bu geceki Halo3 muhabbeti çok güzeldi, herkese teşekkürler.

MS direksiyonum geldi ve dirt2 demo ile deneme fırsatım oldu. Sonuç= zevke boğuldum. Niyeti ve imkanı olanlar bence hiç düşünmesinler, hemen alsınlar

Iyi gunlerde olsun Ömer
  • Halo 3 muhabbeti mükemmel ötesiydi herkese çok ama tesekkürler.
  • Banada davetiye atın yahuu
  • Giant Bomb Videosunu Şimdi İzledim Damage Dediğin Böyle Olur Dedim Kendi Kendime. Forza 2'den Sonra Bayaa Gelişme Göstermiş. Takla Atıyor Yav Daha Ne Olsun :) Çok Beğendim. Bundan Fazlası Biraz Zor Gözüküyor. Yapılmayacak İş Değil Ama Malum Lisans Meselesi. Firmalar İzin Vermez Kendi Lisanslı Arabalarının Burnoutdaki Kadar Dağılmasına. İyileştirilebilir Fakat Geliştirilmesi Çok Zor Olur Diye Düşünüyorum. Tabi Turn10'un Forza 3'den Kazandığı Parayada Bağlı. Çok Kazanırsa Damage Lisansını Almak İçin Araba Firmalarını Paraya Boğabilir. Bu Yüzden Oyunu Orjinal Alalım. Şimdiden Her Gün Bi Keneara 2TL Koysnız Bile Çıktığında Oyunun Limited Edition'ını Alabilirsiniz

Gene StoreFront, AH Ve Damage'a Hayran Kaldım.

Yanlız Aklıma Takılan Bişey Var. Millet Artık Araba Hariç Sadece Yaptığı Tune Ayarını Storefront'da Satabiliyor. Biz Bunu Alırken Harbi Tune Mu Değilmi Olduğunu Nasıl Anlıycaz? Ya Adam Ayarları Kafasına Göre Sıkarsa Nolcak? Ne Yapmış Diye Bakamayızda Bakarsak Yazar Bi Köşeye Almadan StoreFrontdan Çıkıp Gider Kendi Tune'umuzu Yaparız. Anlamadım Tam Olarak

Ayrıca Halo ODST'de Gears Of War 2'deki Horde Mode Benzeri Bi Survival Mode Olucakmış

Buda Çok Yeni Olmayan Fakat Hayran Kaldığım Her Youtube'u Açtığımda Mutlaka Bi Kere İzlediğim Halo 3 ODST Trailer ;

We Are ODST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Eylül 2009; 17:24:32 >

• quote:

Ayrıca Halo ODST'de Gears Of War 2'deki Horde Mode Benzeri Bi Survival Mode Olucakmış

Buda Çok Yeni Olmayan fakat Hayran Kaldığım Her Youtube'u Açtığımda Mutlaka Bi Kere İzlediğim Halo ODST Trailer ;

Çok güzelmiş gerçekten. Halo 4ever

Bide bu damage olayını cok güel yapmışlar malum konsolun fanboyları kesin laf yapar görünce yok bizimkinde şu var bu var iye onlara da tek lafım gördük gamescom da biraz ufak atın.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.