Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aykutcum tekrar hosgeldin, 17'sine kadar acarsin birkac bin Achievment

Demoya 2 hafta birsey kalmistir, yaw Helal olsun su Turn10'a...adamlar sabah-aksam calisip bizleri fazla bekletmeden 2'ci yaris simulasyonlarini cikariyorlar bu jenerasyonda, hey masallah beah
    Demoda neler var..., 5 aracla beraber ve Leaderboards dahil, anlayacaginiz Forza MotorSport III cikana kadar zamanlamada yarisacaz birbirlerimizle, misler gibi

Araclar:
    2007 Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR
     TTM Klan Kulubu

2010 Audi R8 5.2 FSI quattro
     TTM Klan Kulubu

2009 Ferrari California
     TTM Klan Kulubu

2008 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR
     TTM Klan Kulubu

2009 Mini John Cooper Works
     TTM Klan Kulubu

• Sağol Elegan Abi Demo Araçları Güzel Seçilmiş Her Class'dan Var Bitane Bi Tanede SUV Yakışırdı Demoya. E3 Demoasundaki ML'ide Koysalarmış Olurmuş. Ama Zaten Demo Çıkıcak, 1 Ay Sonrada Oyun Çıkıcak. 1 Ay Bu Araçlar Bize En Azından Bena Haydi Haydi Yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Eylül 2009; 21:41:34 >
  • Drag Wheelie ;

TTM Klan Kulubu
  • Forza 3 Avatar Clothing ;

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Forza 3 Gone Gold : Audi R8

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 12 Eylül 2009; 1:16:31 >

• Elegan abi bak sana diyordum kesin forza3 tulumu cikacak diye aynen cikti bakalim napacaksin simdi
  • en güzelde tulum olmuş valla
  • demo 24 eylülde çıkıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Elegan abi bak sana diyordum kesin forza3 tulumu cikacak diye aynen cikti bakalim napacaksin simdi

Ne diyeyim...beni yontmanin bir yolunu buldu serefsizler
    Not: Bunlar bedava olmasin

Babur,
    Bence yeter ve en azindan sunduklari demo bedava, Turn10 parali yapsaydi bayag bir kisi alirdi, Turn10 bizlere öyle parali bir kazik demosu sunmuyor en azindan...Porsche var, Audi var, Mini Cooper var, Ferrari var, Mitsubishi var, Leaderboards var, Hasar var, Tuning var...varda var yani! Zaten full surum Forza MotorSport III'un cikmasina surda ne kaldi

Safak 12, baska yok

• Bunu paylaşan olmamış galiba. FM3 intro video

http://forzamotorsport.net/en-us/media/videos/default.htm#/video/1570/
  • kızın giydiği montta güzelmiş.
  •  TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Ahmet özellikle sen bu paketi baya bir beğenirsin gibime geliyor gördünmü bilmiyorumBen çok beğendim amma shopto da yok anasını satıyım inşallah gelir.

• Elegan abi seni yontmanın yolunu hakikaten bulmuşlar valla bende o tulumu kesinlikle alırım. Intro videosunun paylaşımı için teşekkürler.
  • Kenan Abi Nasılsın Bi An Önce Gelde Forza Oynayalım Elegan Abiyi Geçip Duruyorum Hiç Çekişmeli Yarışlar Olmuyor Sıkılıyorum Dişime Göre Rakip Bulamıyorum (Çokmu Desteksiz Attım Ne? )

Bu Arada Avatar Kıyafetleri ve Premium Theme Ayın 24'ünde Demo İle Beraber Gelicekmiş...
  • İyilik Babür sen nasılsın? İyi valla kendini çok geliştirmişsin anlaşılan Benim live'a dönüşüm Forza 3'ün çıkışı ile olacak muhtemelen o zaman bol bol yarışırız merak etme Bu arada Burak abi nerelerdesin yahu Almanya'ya döndün mü? aradım cvp vermedin geride dönmedin merak ettirdin ne live'a girdin ne forumda gördüm cvp yaz.
  • Vays, Halo 3: ODST paketi güzelmiş.
  • Saol Kenan Abi İyiyim. Yok Yaw Saka Yaptim Nerde Bende Ole Yarismak. Elegan Abiyi Bi Yaris Baslarken Goruyorum Bide Elegan Abi Tur Bindirirken Denk Geliyoruz

Forza 3 e Kismetse Gelistiricem Kendimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Ahmet özellikle sen bu paketi baya bir beğenirsin gibime geliyor gördünmü bilmiyorumBen çok beğendim amma shopto da yok anasını satıyım inşallah gelir.

bana bi preorder dahamı verdireceksin düşmanmısın sen

kutusu bile güzel gözünü sevdiğim ya

• ya süper valla bu ara amerikadan gelen birini bulmak lazım 22sinden sonra gelecek olan biri yokmu
  • Haklısınız valla. Bu ODST paketi için amerikadan birini bulmak lazım. Bir de arkadaşlar 20.000 G'yi devirdim. Allahın izniyle ilerde 40.000, 50.000 artık Allah xbox 360'ıma ve bana ne kadar ömür biçtiyse devam ederim :D

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 13 Eylül 2009; 9:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı
    Burak abi nerelerdesin yahu Almanya'ya döndün mü? aradım cvp vermedin geride dönmedin merak ettirdin ne live'a girdin ne forumda gördüm cvp yaz.

selam kenan. yaw kusura bakma ben senin cagriyi birgün sonra gördüm. arayacaktim, sonrada bu dönme telasindan, moral bozuklugundan unuttum. ben almanyadayim. live'a 1 defa girdim sadece. hemen atlamak istemedim. biraz ileri atayimda elegan abi az daha özlesin bari.

herkese selam bu arada. forzada iddaali olanlarla bi ara bulusalim. bakalim elegan abi beni gecebilecekmi. daha hic oynamadim gittigim günden beri.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.