Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saol Hakan Abi Bu İnsanlarin Normal Duzeyli Tartisma Konusu Olarak Lanse Ettigi Fakat Asil Amaci Milleti Birbirine Dusurmek İcin Actigi Basliklarina Mesaj Atmak Hataymis. Bunlar İyi İnsanlar Degiller İcleri Kotu. Zaten Silinmis Galiba Gormedim Konuyu. Bu Tip Seylere Alet Olmamak Lazimmis. Kisaca Jalenin Oyununa Geldim

Hakan Abi Bide Koskoca Forza 3 e 1 Gun Az Degilmi Yaw Bu Forza 2 Gibi Degilki Normal Yaris Harici Drag'i Var, Drift'i Var, Cat & Mouse'u Var, Toplasip Video Kaydetme Olayi Var... Bunlarin Hepsini 1 Gunde Yapabilecekmiyiz :) Bu Kadar Seyi Yapmak İcin Haftada 3 Gunden Asagisi Kurtarmaz Gibime Geliyo

Ayrica Bi Galatasarayli Olarak Bugunku Zorlu Macda Besiktasa Yurekten Basarilar. Srfsz Rooney'e Gecen Hafta Turkiye Hakkinda Dediklerini Yutturur İsllh Karakartallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Eylül 2009; 16:08:18 >

• Elegan abi bu kıyafetlerden birer ikişer al bence kirlendikçe değiştirirsin Hadi şimdi de alma da görelim bakalım gitti paracıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Bu clana girme şansımız nedir hocam cevap yok hala :D

Sevgi saygı başka şartımız yok gerisini zamana bırak.....Ama forza 3 çıkıyor 2-3 ay oynar işie bakarım diye düşünüyorsan belirteyim bu klandaki kişiler 2 senedir birlikte oyun oynarlar yaş ortalamasıda 30 civarıdır haberin olsun.

Babür çok güzel yazmışsın ''şeytani'' konu başlığında tebrik ederim seni zaten alıntı yaptım %100 doğru söylemişsin.

Elegan gördüğüm kadarıyla forza kıyafetleri çıkmış piyasaya hadi sıkıysa alma

Arkadaşlar malum ilah geliyor onun için fahtanın 1 gününü şimdiden forza günü ilan edelim ve o gün sadece forzaya klana ayıralım derim benim önerim cuma veya cumartesi akşamı olsun bütün TTM buluşsun.
    önerilerinizi bekliyorum.

En güzelide bu değil mi zaten :) Zamana bırakıyorum o halde , umarım yaknda hep beraber bir amaç uğruna direksiyon sallar yine aynı amaçlar uğrunda birlikte zaman geciririz.Forza 2 org. olarak aldım 1 hafta önce kadar ama alışamadım oyuna gercekden virajlar falan donusler tam anlamıyla kavrayamadım ama zamanla olucaktır.Forza 3 Merakla beklıyorum :)

• DIRT2'yi resmi olarak bitirdim, sira geldi Achievmentleri acmaya...Halo3 ODST cikana kadar onlarida acarim, sonrada Forza MotorSport III'un demosu geliyor...birde su Fanatec'im gelse...

Safak 9, baska yok
  • kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.batu aykut ne zaman gidiyor?bir şey olursa cep telefonumu vereyim yardımcı olurum
  • Sağolun arkadaşlar sizinde kandili mubarek olsun
  • Herkesin kandili mübarek olsun.
  • Evet Hepinizin Kandili Mübarek Olsun.

Bende Tatil Tatildir Deyip Gidiyorum Bayramda. Makineyide Yarın Ufak Kuzene Bırakacağım. Forza 3 Ün Demosunu Ancak Gelince Oynayabilecem

İnternet Bulmam Lazım Orda. Demo Hakkındaki Yorumlarınızı Okumamak Olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.batu aykut ne zaman gidiyor?bir şey olursa cep telefonumu vereyim yardımcı olurum

yarin sabah geliyorum mehmet. 6.30 da adana uçagi ordanda bisekilde hatay yapicam bakalim. malum yollari bilmiyorum.
  • Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler

Kandillerinizde mubarek olsun arkadaslar!

Aykut,
    Ne cabuk bitti tatilin yaw...sana simdiden hayirli tezkereler, kendine iyi bak.

Hakan,
    Bugun Amiral batti yapalim, coktan beri gemilerini batirmamistim
  • bu videoyu paylasmak istedim. nedense icimden birses buraya koymami söyledi.

• Babür iyi tatiller ..........

elegan olur gelde gemilerini batırayım.

burak videoyu göremiyorum ama sen geldiğine göre yine forum renklenir.

8 gün sonra forza3 demo inanmıyorum ya teskereci olucaz.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 16 Eylül 2009; 15:37:18 >
  • hakan abi facebookada koydum. ac bak sen cok begenirsin.

tikla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 16 Eylül 2009; 15:46:39 >
  • Video bakarmısın Git ! AL ! Koptum
  • 23 ekimde elegan abi herkesi isvece davet ediyor. insallah orda olabiliriz. simdiden bu organizasyon icin bir tanitim videosu hazirladik. herkesi bekleriz.

http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1211318159757#/video/video.php?v=55172042479&ref=nf
  • burak youtubede özel arama yapıp mı buluyorsun bunları ya süper komik tam bir fırlama çocuk
  • yok abi facebooktan bana gelenler bunlar. buarada arkadaslar konuyla alakali olmayan videolar koyuyorum arasira. muhabbeti bölüyor gibi hissediyorum bazen ama kusura bakmayin.

birtane daha video var mutlaka izlemenizi isterim ben 20 defa tekrar tekrar seyrettim. videodaki tarihlere takilmayin. eminim 2020 de böyle bir konusma olmayacaktir ama, insan bugüne bakinca düsünmüyor degil.

video bazen yarisinda kendiliginden kapaniyor. tekrar baslatip ortadan devam edin.

http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1211318159757#/video/video.php?v=144144494200&ref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 16 Eylül 2009; 17:36:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

yok abi facebooktan bana gelenler bunlar. buarada arkadaslar konuyla alakali olmayan videolar koyuyorum arasira. muhabbeti bölüyor gibi hissediyorum bazen ama kusura bakmayin.

birtane daha video var mutlaka izlemenizi isterim ben 20 defa tekrar tekrar seyrettim. videodaki tarihlere takilmayin. eminim 2020 de böyle bir konusma olmayacaktir ama, insan bugüne bakinca düsünmüyor degil.

http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1211318159757#/video/video.php?v=144144494200&ref=nf

Gözümden yaş akmadı değil , duygulandırdın hocam , teşekkür ederim video için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 16 Eylül 2009; 17:21:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

cok komik

http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1211318159757#/video/video.php?v=75820647979&ref=mf

ABİ NERDEN BULUYON BU VİDEOLARI

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.