Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @W7K2D : sagolsun arkadaslar facebooktan yolluyolar.

--------------TÜRKIYE HATIRASI----------------

bu benim kardesimin arabasi. benim israrimla camurdan olsun tofas olsun diye aldirtdim.

ben gitmeden önce

buda ben gittigimde fabrikada aceleyle yapilirken eksik birakilan kisimlarinin tamamlanmis orjinal hali.

• Len Batu geldi mi direksiyonun??
  • 23 ekim doğum günüm yahu
  • uzun zamandir görüsemedigim arkadasim alper icin olsun bu. alper ama sadece sarki senin icin haa. hatun degil. yengen olur

Alizee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 16 Eylül 2009; 21:05:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freshflesh

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.batu aykut ne zaman gidiyor?bir şey olursa cep telefonumu vereyim yardımcı olurum

yarin sabah geliyorum mehmet. 6.30 da adana uçagi ordanda bisekilde hatay yapicam bakalim. malum yollari bilmiyorum.

aykut telimi batuya verdim bende adanadayım ara istersen sabah 8 de ayakta olurum karşılayabilirim seni.hatay'a götürürdüm de seni ama antepe geçecem sabah, ordan akşam ancak geçerim hataya
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshflesh

yarin sabah geliyorum mehmet. 6.30 da adana uçagi ordanda bisekilde hatay yapicam bakalim. malum yollari bilmiyorum.

Aykut tez teskereler kardeşim. Allah yolunu açık etsin.
  • Amalfi Coast

Ferrari Pics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Eylül 2009; 0:17:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

Len Batu geldi mi direksiyonun??

Cuma geliyor yavrucum direksiyon sabırsızlıkla bekliyoruuuummm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshbattoo

quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

Len Batu geldi mi direksiyonun??

Cuma geliyor yavrucum direksiyon sabırsızlıkla bekliyoruuuummm

gelsinde batu, dirt 2 yi haftasonu direksiyonlarla yarışalım
  • Batu olm bana verceksin o direksiyonu yakarım yoksa seni bunu bil
  • Mehmet,
    Valla süper olur artık kapışırız

Mert,
    Ne istiyorsun benden 'Mert' daha ne vericem sana yahu bitirdin beni
  • Batu,
    Iyi gunlerde olsun
    Tamda Forza MOtorSport III'e geliyor, isabetli bir zamanda siparis etmissin

Sinan,
    Bekleriz seni o gun Forza MotorSport III'e

Safak 495,...yok yaw yanlis oldu Aykut'un safagimis o....Safak 5 (Halo3 ODST) ve 7 (Forza3 demo)
  • Live dünyasında Resident Evil 5 Co-op macerası en sonunda bitti. Silahları açtık, ach'ları actık, BSAA'ları topladık ve bütün zorluklar Live ve Co-op ile son buldu ama bende baydım uzun süre Re 5'i görmek bile istemiyorum bir Re aşığı olarak bile baydım artık. Halo 3'e dün gece dönüş yaptım özlemişim be
  • yaw ben de re5 co-op yapmam lazım,bana da yardım etsin biri.
  • Sağolasın Elegan abi zar zor buldum ama buldum vallahi iyi oldu harbiden artık püf noktaları bekliyoruz senden
  • Batu olm direksiyonunu eline almaya hazır ol ben de alıyorum direksiyon Finansör de buldum senin gibi Şimdi sıra direksiyonu bulmaya geldi inşallah bulabilirim Atikte varmış kalmamış anasını satayım ya işe bak.
  • Murat,
    Tebrikler...senin icin RE5'ten gina geldiyse aynisi herhalde Ekin icinde gecerlidir...Masallah sabah-aksam RE5'te göruyordum sizleri

Gökhan,
    Erhan'a RE5'ci lazim diye biliyorum

Batu,
    Ilk puf nokta...iyi oku cok önemlidir!
    Mert'e sakin direksyonu vermeyesin...gider, bir daha gelmez
    Ikinci puf noktasi,...eger Mert'e direksyonla kaybedersen kesinlikle direksyonu paketleyip Mert'e ver

• birkaç gündür hastalıkla boğuşuyorum yokum arkadaşlar, en kısa sürede geleceğim ortama özledim sizleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

birkaç gündür hastalıkla boğuşuyorum yokum arkadaşlar, en kısa sürede geleceğim ortama özledim sizleri

geçmiş olsun ahmet.batu geldimi direksiyon?mert umarım bulursun kimsede yok direksiyon.ben batunun sponsorunu biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.