Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.olsun Ahmet. Elegan abi en doğrusunu söylemiş başka söze gerek yok Valla Mehmet Batu'nun aldığı yere sordum adam stokçuma soruyım varsa gönderirim dedi bana para haftaya gelcek haftaya sordurcam inşallah olur. Atik'te malesef kalmamış oraya da gelebilir hem daha iyi olur İstanbul'da kargoyla uğraşmam gider alırım. Her zmn arkadaşlar olurdu orda burda yurt dışında bu sefer herkesin evde oturacağı tuttu bayramda yoksa ucuza kapatacaktım ne güzel
  • Elegan abi bu arkadaş daha yarış oyunun Y'sini bilmiyor sorun çıkmaz bundan Her şekilde yerim onu

Geçmiş olsun klan üyem
  • Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar

Ahmetcim, gecmis olsun...gelde Halo3 ODST'ye hazirlik olarak, Halo3'e baslayalim

Batu,
    6 gun sonra Forza MotorSport III'un demosu geliyor,...zamanli yarislarda görecez artik senmi yoksa Mert'mi diye
  • Microsoft racing wheel aranıyor..
  • Direksiyonum gelmiş durumda arkadaşlar şuan elimde, tutabiliyorum dokunabiliyorum süper bir duygu artık cumartesi dalmak lazım yarışlara...
  • geçmiş olsun dileklerinizz için teşekkür ederim arakdaşlar,

@TK
    içimi okudun valla gözümde tütüyor Halo 3

@Batu
    hayırlı olsun değerli klan üyem hoşgeldin aramıza
  • hayırlı olsun batu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Microsoft racing wheel aranıyor..

• Erhan direksiyonla ne yapacaksin?

TÜPLÜ VE ÖFKELi

http://video.eksenim.mynet.com/muratcagli/tuplu-ve-ofkeli/373190/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 18 Eylül 2009; 18:22:07 >
  • gişe rekortmeni film 9 dalda oscar almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshbattoo

Direksiyonum gelmiş durumda arkadaşlar şuan elimde, tutabiliyorum dokunabiliyorum süper bir duygu artık cumartesi dalmak lazım yarışlara...

Nerden,nasıl edindin acaba,ayrıntılı olarak anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

/>

Ehhehe Tayyip Erdoğan'a benzemiş.
  • Marmelat'tan aldı Batu bende sordum adam stokçuma sorayım varsa gönderirim hemen dedi ama ben para haftaya elime geçeceği için haftaya soracam inşallah vardır. Erhan sana verdiğim mail adresinde adama sorabilirsin direk marmelatın maili marmelat360@hotmail.com. Adamların yeri Düzce deydi gal,ba kargoyla gönderiyorlar fiyatta 300 TL.
    Ha bir diğer seçenek var forumda ikinci el bölümünde amerikadan sipariş geitren biri var onlada msnden konuştum yaklaşık 150dolara temin ediyor biz gümrükle uğraşmıyoruz hiç kendisi o kısmı hallediyormuş yorumlara filan baktım 2 3 kişi alışveriş yapmış ama işte güvenebilir mi o yönden düşündürücü her ne kadar alışveriş yapanlar olsa da insan düşünmüyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 18 Eylül 2009; 19:04:49 >
  • Forumda olanın adı ne baba?
  • 2.el bölümüne bak konsollar konusunda ps3 slim ve amerikadan siparişler getirilir yazıyor başlıkta.
  • Çok teşekkür ederim baba saolasın..PM attım,baklım sonuç ne olacak
  • Eğer cesaret edip de sipariş verirsen haberim olsun Erhan ben de o gazla veririm bir sipariş
  • @Mahs3R, artık bizlere "Yönetici" olarak yardımcı olacaktır, umarım kendisi ve forumumuz için hayırlısı olur.
  • Gitmeden Son Videoyu Koyuyorum

Amalfi Coast

http://www.gamersyde.com/stream_forza_motorsport_3_press_event_1-12904_en.html

60 FPS Yağ Gibi Akıyor Oyun

Haydi İyi Bayramlar İyi Tatiler Herkese

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.