Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kutsal ramazan ayı sona ermiş yemenin, içmenin, sevmenin, serbest olduğu kutsal olmayan 11 aylar başlamıştır.

Vatana Millete Hayırlı Olsun.

Az su, Az buz, Votkası Bol olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

Herkeze iyi bayramlar.

Kutsal ramazan ayı sona ermiş yemenin, içmenin, sevmenin, serbest olduğu kutsal olmayan 11 aylar başlamıştır.

Amin amin cümlemize

• Herkezin bayrami kutlu olsun...aksama Raki, Bira muhabbetlerine basliyoruz yani
  • musa bende zaten siftahi benle yap diye yolladim o resmi. hatta simdi bi oyun baslatalim. bakalim ilk önce kim banlatacak kendini.

yahu birak isvecteki halo odst yi. baksana adamlar elegan abiyi tinlamiyo bile. belkide isvecte hic cikmayacak oyun.

@elegan abi:
    ben bugün sordum buradaki gamestop'a. oyun burada satilmaya baslanmis. adam microsoftun izni var, bizde satiyoruz ama elimde kalmadi dedi.

elegan abi sen o arkadasinin bogazina yapis versin oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 19 Eylül 2009; 13:32:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

musa bende zaten siftahi benle yap diye yolladim o resmi. hatta simdi bi oyun baslatalim. bakalim ilk önce kim banlatacak kendini.

yahu birak isvecteki halo odst yi. baksana adamlar elegan abiyi tinlamiyo bile. belkide isvecte hic cikmayacak oyun.

@elegan abi:
    ben bugün sordum buradaki gamestop'a. oyun burada satilmaya baslanmis. adam microsoftun izni var, bizde satiyoruz ama elimde kalmadi dedi.

elegan abi sen o arkadasinin bogazina yapis versin oyunu.

Vallaha Burak, Almanya'ya kesinlikle kiyak gecmisler cunku burada 22'sinde satiliga cikiyor ODST
    Ama dedigine katiliyorum...Musa bir tanede Almanyadan alsin...en nihayet bu Halo yani, fazla mal göz cikarmaz

• abi ciddi diyorum senin arkadasinda verir sana oyunu. cünkü oyun ellerinde ve ben bunun sadece almanya icin gecerli oldugunu sanmiyorum. sen arkadasina ver coskuyu. deki olm benim bütün arkadaslar aldi oyunu oynuyo benim kafami bozma, yürü git len de.
  • elegan abi bana email adresini pm at. beraber odst grubu kurup yarismaya katilalim. cok hediye var.
  • Erhan marmelattan mı aldın? Hayırlı olsun vesile olduysam ne mutlu bana. O adam da daha çok vardır sotede direksiyon Batu'ya da sonuncuyu vermişti eğer ordan aldıysan Batu olm 200e bırak kesin alırım hemde keşşşşş
  • Arkadaşlar herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun.
  • Beyler herkesin bayramını kutlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı

Arkadaşlar herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun.

Sagol Kenan seninde bayramin simdiden mübarek olsun
  • Eyvallah Musa sağolasın.
  • herkese hayırlı bayramlar ark.lar uzun süredir hastalıktan kurtulamadığım için Live a giremiyorum en kısa sürede görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

herkese hayırlı bayramlar ark.lar uzun süredir hastalıktan kurtulamadığım için Live a giremiyorum en kısa sürede görüşmek üzere

geçmiş olsun kardeşim,quake wars'un dandikliği yataklara düşürdü demek..Biran önce gel ve şu modem olayını hallet artık,co-op resident evil diye ortadan ikiye yarılacam valla.

• Hepinize hayırlı bayramlar

Ahmet geçmiş olsun, goruselim Live'da en kısa zamanda insallah.
    Kenan selamlar. Sanada geçmiş olsun, eskisinden sağlam olur bence

Musa sevindim, hayırlı uğurlu olsun

Şafak bayram ertesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 19 Eylül 2009; 20:25:52 >
  • Ahmet gecmis olsun hocam sanada iyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

Herkeze iyi bayramlar.

hakan abi 1 gün daha bekle sabaha bayram namazı var

herkesin ramazan bayramı mübarek olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: vulakil

Hepinize hayırlı bayramlar

Ahmet geçmiş olsun, goruselim Live'da en kısa zamanda insallah.
    Kenan selamlar. Sanada geçmiş olsun, eskisinden sağlam olur bence

Musa sevindim, hayırlı uğurlu olsun

Şafak bayram ertesi.

abi nerelerdesin yaw?önemli bişey yoktur inş.

herkesin bayramı mubarek olsun iyi tatiler herkese

• Sağol Alper abi. Hayırdır sen nerelerdesin uzun zamandır görünmüyorsun?
  • kenan senin xbox ne alamde ne oldu varmı bir gelişme
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.