Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılmış şuan Elegan abide bekleme modunda Hakan abiyle beraber gelecek inşallah. Zaten Forza 3e kadar acelemde yok.
  • Ee nasıl gidiyor live sohbetleri özledim sizleri. ODST geliyor, Forza 3 demo geliyor. Bayram ertesi bir bayram daha var desenize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı

Yapılmış şuan Elegan abide bekleme modunda Hakan abiyle beraber gelecek inşallah. Zaten Forza 3e kadar acelemde yok.

forza 3 çıkar çıkmaz getiricem makinanı hiç birşey kaçırmıcaksın merak etme.
  • Eyvallah Hakan abi sağolasın
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar , doktor boğaz enfeksiyonu dedi ama nasıl enfeksiyonsa ilk kez 4-5 gündür yatıyorum, Gökhan'ın dediğini ciddi ciddi düşünüyorum ne yaptıysa o quake wars yaptı

bu arada ODST başlığındada yazdım Bungie.net in sitesinde değişiklikler var diye özellikle Service Record bölümü gayet hoşuma gitti, şu ecnebiler çabuk yollasa oyunu bari dayanamam millet Coop çatır çatır oynarken görmeye

Prepare to Drop !!!!

ŞAFAK 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 20 Eylül 2009; 0:52:30 >
  • Herkese hayirli bayramlar. bugün heralde live'a giren olmaz. siz rakinin dibine vurursunuz bu aksam.

Kenen gözün aydin. senin makineyi elegan abi postayla yollasa daha iyi degilmi. daha forzaya 1 ay var. gümrüge takilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 20 Eylül 2009; 13:30:21 >
  • Burak abi yarın Balıkesirdeyim rakının dibine vurucaz Var mı istediğin birşey ? Herkese tekrardan iyi bayramlar. Ben dedim postayla yollayabilirsin burdan yollarım ücretini diye. Herhalde gümrük, kaybolma vs. ihtimallerine karşı garanti olsun diye Hakan abi ile görüş dedi. Gümrüğe takılacağını hiç sanmam çünkü elimde kapı gibi gönderim belgesi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 20 Eylül 2009; 13:15:07 >
  • Kenan,
    Kaybolma sorunu olmaz, gönderirsem garantili gönderecegim icin yani kaybolursa bana buradan parasini verirler...gider yenisini alirim anasini satayim ve sana onu gönderirim, bundan kolayi ne ...gumruk sorunu cikabilir diye dusunuyordum eger o da sorun degilse...hemmen göndereyim!

Halo3 ODST sali gunu cikiyor, bakma sen Buraga...adamin mafya kontaklari var ondan evvelden bulmus, Halo3 ODST ciktiktan 2 gun sonrada Forza3 demosu. Nasil istiyorsan öyle yapariz Kenan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 20 Eylül 2009; 13:25:22 >
  • Sizin ve ailelerinizin Ramazan bayramını kutlar,iyi bayramlar dilerim
  • Gönderebilirsin abi hiç problem değil. Sana paypal'dan mı yollayım posta ücretini. Forza 3'e kadar acelem yok bütün pre orderlarımı iptal ettim ( Forza 3 LE hariç xbox olmasa koleksiyon için alırım o oyunu ) niye bosuna para vereyim diye. Normalde ekim ayında gelmek istiyordum bende ancak Almanya'dan bir misafirim gelecek o yüzden sizle rakı muhabbeti işi yattı abi.
  • kenan balikesire selam söyle benden. sagol bir istegim yok. bence elegan abi yollasin makineyi. halo 3 odst yi alana kadar iyice uykunuzu alin. halo 3 odst yi aldiktan sonra forza 3 ün demosuna kadar oyun tez bitirile bütün achievementler acila.

kardesim insan sadece dogru bir karar verip konsol gibi olan konsolu aldi diye bu kadar ihya edilmezki. oyun üstüne oyun hemde en kralindan. bu ne yaa. biri yer biri bakar kiyamet bundan koparmis.

• Konsolum bozuldu ama yine xbox diyorum ah şerefsiz MS getirmedin gittin şu konsolu ülkemize.
  • Arkadaşlar Bayramınız Mübarek Olsun.

Bendeki şansa bak ya. Salı günü Üni'ye Kütahya'ya gidiyorum Perşembe günü Forza 3 demo çıkıyor. Neyse Cumhuriyet Bayramına eve döneriz artık
  • Yaw Ilker,
    Zaten Live'ada pek ciktigin yoktu...aksama cik Live'ada göruselim artik

Hepinizin bayrami mubarek olsun arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı

Konsolum bozuldu ama yine xbox diyorum ah şerefsiz MS getirmedin gittin şu konsolu ülkemize.

Kenan bu xbox dada SS kurali isliyor hep.
  • Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar
  • Herkese iyi bayramlar dilerim arkadaslar.Master chief'i aradim bayramlasalim diye namaza gitmis.Gezegenler arasi saat farkini unutmusum
  • elegan abi simdi bisey dicem yine moralin bozulcek. bugün sabah xboxu actim bir baktim forza 3 demoyu koymuslar huuuurrrrrraaaaaaa dedim. cok güzel bayram hediyesi oldu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

elegan abi simdi bisey dicem yine moralin bozulcek. bugün sabah xboxu actim bir baktim forza 3 demoyu koymuslar huuuurrrrrraaaaaaa dedim. cok güzel bayram hediyesi oldu ya.

ciddi misin Burak sen ?
  • Burak bugün 1 nisan da değil ama.. Eğer eşek şakası yapmıyorsan tam bayramlık haber olmuş

Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.