Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elegan abi kendini offline gösterip Halo 3 ODST oynadigin gözlerden kacmadi.Profilinde catir catir G ler aciliyor bu ne is??
  • vallahi musa agzimdan aldin lafi. bide adama msj attik hem forumdan hemde live dan, alinca haber ver bastan koop yapalim diye. napalim artik herkes kendisi oynasin odstyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 22 Eylül 2009; 19:42:57 >
  • Burak bizde Elegan abiyi almayiz oynumuza.Sende zaten unutuyormussun oynadigin oyunlari ikimiz takiliriz 5-10 kez bitiririz.Zaten hatirlamiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Burak bizde Elegan abiyi almayiz oynumuza.Sende zaten unutuyormussun oynadigin oyunlari ikimiz takiliriz 5-10 kez bitiririz.Zaten hatirlamiyoruz

he valla biz senle ikimiz herhafta sanki yeni bi halo cikmis gibi oynariz.
  • Hakan abi o alt sıra sağdan 3üncü ben oluyorum beni ısırıyormuş gözün demek
  • Alakasiz Ama Bisey Sorcam :)

BMW Advan Yazildigi Gibi Advan Diye Mi Okunur, Adven Diye Mi? Edvan Diye Mi Yoksa Edven Diye Mi Eceba???
  • Daha onceden konulduysa kusura bakmayin. 1dkdan sonra in gameplay gosteriyor.

Babür ben bir kelimenin nasil telafuz edildigini ogrenmek istedigimde, youtube'a kelimeyi giriyorum, illaki
    bir roportaj, haber, diyalog olan birseyler cikiyor, basiyorum duyuyorum anlatandan...
    Bak bu videoda advan reklamı var sonunda soyluyor

• Saol Alper Abi Mantikliymis Valla Bende Ole Yapiyim..

Adven Diye Teleffuz Ediliyormus :)
  • Bu geceki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler

Beyler paylasimlar super

Burak,
    Ilk video acildiginda gercek sandim bir ara iyimi...Forza3'mus

Musa, Burak,...
    Yapmayin beyler, Burak'la bitirdik bugun Halo3 ODST'yi, yarin Musa'nin oyunu gecer eline 3'umuz oynayip bitiririz...varmi baska gelecek olan

Halo3 ODST, cok cok super bir oyun...harita tasarimlari dehset, cok guzel. Achievmentleri eglenceli, Live destegi ise mukemmel ve Babur, Dirt2 ve Halo3 ODST RF'dir

Herkeze iyi geceler ve Safak 2

• elegan abi hani sana bi köpekten bahsetmistimya. cok güzel diye. nasil bisey oldugunu bilmiyorum demistim. iste bunun gibiydi ayni.

TTM Klan Kulubu
  • Direksiyon yarın elimde..Hem Forza3 hem direksiyon,bu kadarı fazla
  • Demoya 9 saat kaldı.Heyecan dorukta.
  • demo saat kac gibi gelir? bu gece yada sabaha olmaz heralde.
  • muhtemelen yarın öğleden sonra gelir......
  • beyler aranıza SONY_55 ide alabilirsiniz artık bende ekim sonu gibi aranıza katılmak isterim, malum daha direksiyon ve yeni xbox alıcam ve tabi live üyelik
  • 2-3 saat içerisinde direksiyon elimde,forza3 demosuna çıkar birazdan..Dokunmayın bana
  • TTM uyuma FORZA geldi kudurma...
  • daha şimdi baktım yok demo daha
  • iyi bak iyi bak en üste soldan 1. sırada

not:>>>>>>>>>>>>>>> bunu ben birisine benzetiyorum ama kim?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.