Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Herkese iyi bayramlar dilerim arkadaslar.Master chief'i aradim bayramlasalim diye namaza gitmis.Gezegenler arasi saat farkini unutmusum

New Mombasa Merkez Camiisinde kılmış arkadaşlar dedi Musa
  • quote:

Herkese iyi bayramlar dilerim arkadaslar.Master chief'i aradim bayramlasalim diye namaza gitmis.Gezegenler arasi saat farkini unutmusum

Bende iftara çağırmıştım ama trafik var yetişemem demişti

NOT: HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Eylül 2009; 22:16:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

quote:

Bende iftara çağırmıştım ama trafik var yetişemem demişti

NOT: HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

Alıntıları Göster
    Sağol var ol :P

Sizinde bayramınız mubarek olsun

• wireless net buldum burda demo hakkindaki yorumlarinizi okuyabilecegim :)

bu arada herkesin bayrami mubarek olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

wireless net buldum burda demo hakkindaki yorumlarinizi okuyabilecegim :)

bu arada herkesin bayrami mubarek olsun...
    @ elegan, nerdesin yahu bayram tatilimi yapıyorsun.

@musa bak bu yöneticilik olayı hiç yaramadı sana live ı aksatıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR
    ciddi misin Burak sen ?

kusura bakmayin arkadaslar. ben elegan abinin yüregine indirmek icin yazdim. sonrada yazdigimi unuttum disari ciktim. yoksa hemen saka oldugunu yazacaktim. ama unutunca hakikaten essek sakasi oldu biraz. böyle saka yapilmaz ama kazayla oldu bilerek degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 21 Eylül 2009; 11:09:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

yok abi bence artik pek muhattab olmak istemiyor. zaten duyduguma göre live daki arkadas listesiyle fifa takimini yenileyecekmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

quote:

yok abi bence artik pek muhattab olmak istemiyor. zaten duyduguma göre live daki arkadas listesiyle fifa takimini yenileyecekmis.

Alıntıları Göster
    Hakan,
    Dun Musa'yla muhabbetdeydik, sonra mac var dedi...birazdan gelecekti...uyuya kalmisim yaw
    Bir uyandim, ruh gibiyim...kapadim tv'yi, 360'i ve gittim yatmaya...bugun Turp gibiyim masallah, Live kahvaltisina kimler kaliyor simdi

Burak,
    Yazdigini yeni okudum, ne sakasi yaw...az evvel baktim amerikan hesabina Forza3'un demosu gelmis bile... boyutu 1,4GB, kacirma Burak

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1114261298099
    elemanlar kaç tarihinde nasıl dans ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1114261298099
    elemanlar kaç tarihinde nasıl dans ediyorlar

Alıntıları Göster
    ilk çıkan Ajdar ın akrabası sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

ilk çıkan Ajdar ın akrabası sanırım

Alıntıları Göster
    ajdarın kendisi olmasın birebir aynı harketleri yapıyorlar
  • quote:

quote:

Seni sildim coktan ama digerleri duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EqnatoN

quote:

quote:

Seni sildim coktan ama digerleri duruyor

Alıntıları Göster
    YA bayramın mokunu çıkardınız nerelerdesiniz be kimse yok live da? Gelin bir live da bayramlaşalım bir MS kolonyası , Halo şekeri ikram edeyim, Forza 3 böreğini vermem ama onu 24 eylülde yiyecek olanlar var

çok güzel olmuş yeni gördüm ellerine sağlık alper

Görmeyeli TTM bayağı bir dallanmış budaklanmış valla tanıyamadıklarım var bulamadıklarım var.

Alt sıra soldan 3. yü bir yerlerden gözüm ıssıryor ama çıkaramıyorum.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 23 Eylül 2009; 13:27:00 >

• quote:

YA bayramın mokunu çıkardınız nerelerdesiniz be kimse yok live da? Gelin bir live da bayramlaşalım bir MS kolonyası , Halo şekeri ikram edeyim, Forza 3 böreğini vermem ama onu 24 eylülde yiyecek olanlar var

çok güzel olmuş yeni gördüm ellerine sağlık alper

Görmeyeli TTM bayağı bir dallanmış budaklanmış valla tanıyamadıklarım var bulamadıklarım var.

Alt sıra soldan 3. yü bir yerlerden gözüm ıssıryor ama çıkaramıyorum.........

Alıntıları Göster
    elegan abi nerdesin? aldinmi odst yi?

• ya arkadaslar dirt2 ve odst kesin rf dimi? almanyaya bi arkadas gittide pal versionu alsam sorun cikmaz isllh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

ya arkadaslar dirt2 ve odst kesin rf dimi? almanyaya bi arkadas gittide pal versionu alsam sorun cikmaz isllh...
    babür burada oyunlar baya pahali. dirt 2 70, odst 45-50 euro. neden shoptodan almiyorsun. artik paypal lada ödeyebiliyormussun.
  • burak abi kredi kartimi iptal ettirmistim daha dorusu iptal ettirmedimde yani kart gonderdiler almadim subede 1 ay durmus iptal etmisler yeni basvuru yapin dediler ama ugrasmafim acikcasi. iptal ettik diyolar ama internetten vs islem yapilabiliyor anlamadim tam olarak.

arkadasda staj mtaj ayagina almanyaya gitti olmadi staj isi erken gelicek eli bos gelmesin diye hazir ordayken oyun istiyim dedim.

bide internetten eskiden sahibi oldugum karttan sanal kart acma gibi bisey yapilabiloyomus suan kullandigim ag guvenli olmadigi icin ankaraya dondugumde deniyecegim.

rf olsunda iki oyunda problem yok. bi sekilde zar zor ediniriz elbet kredi kartimiz yok diye odst oynayamayacakmiyiz yaw isyanim var uleyynn !!! :DDD
  • quote:

babür burada oyunlar baya pahali. dirt 2 70, odst 45-50 euro. neden shoptodan almiyorsun. artik paypal lada ödeyebiliyormussun.

shopto yeni üye oldum türkiye'ye yollamam diyor eski üyelierine yolluyor nasıl bir iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

shopto yeni üye oldum türkiye'ye yollamam diyor eski üyelierine yolluyor nasıl bir iş anlamadım

Alıntıları Göster
    türkiyeye posta isini bilmiyordum. ama fiyat yönünden almanyadan 2 oyun parasina ingiltereden 3 oyun alirsin.

• quote:

türkiyeye posta isini bilmiyordum. ama fiyat yönünden almanyadan 2 oyun parasina ingiltereden 3 oyun alirsin.

Alıntıları Göster
    http://www.taxigamer.com/Xbox_360/Forza_Motorsport_3/72671/video/414/Gameplay_Fujimi_Kaido.html

abiler tam turlayıp yavaş yavaş gezmelik bir yol

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.