Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rds

@Mahs3R, artık bizlere "Yönetici" olarak yardımcı olacaktır, umarım kendisi ve forumumuz için hayırlısı olur.

Tesekkür ederim Serkan hepimiz icin hayirlisi olsun
  • quote:

@Mahs3R, artık bizlere "Yönetici" olarak yardımcı olacaktır, umarım kendisi ve forumumuz için hayırlısı olur.

hayırlı olsun

Direksiyon için birine mail atmıştım bugün cevap verdi elimde 2. el 3-4 defa kullanılmış direksiyon var dedi tel numarasını bırakmış hemde 200 tl demiş.elemanı aradım öğlen elimde yok dedi mail atmışsınız dedim haberi bile yok mailden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 19 Eylül 2009; 0:05:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

hayırlı olsun Musacım yerinde bi karar zaten

• quote:

quote:

Hayırlı Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Murat,
    Tebrikler...senin icin RE5'ten gina geldiyse aynisi herhalde Ekin icinde gecerlidir...Masallah sabah-aksam RE5'te göruyordum sizleri

Gökhan,
    Erhan'a RE5'ci lazim diye biliyorum

Batu,
    Ilk puf nokta...iyi oku cok önemlidir!
    Mert'e sakin direksyonu vermeyesin...gider, bir daha gelmez
    Ikinci puf noktasi,...eger Mert'e direksyonla kaybedersen kesinlikle direksyonu paketleyip Mert'e ver

Ağbi hiç sorma Ekin ile birlikte resmen baydık. Sokağa çıktığımda etrafımda majiniler dolasıyor gibime geliyor. Aynaya bir baktım saclarım Wesker modeli olmus

• Tesekkür ederim arkadaslar
  • Bu geceki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar

Musacim,
    Tebrikler kardesim, hepimize hayirli olsun

AC2 haricinde digerlerini siparis ettim, Live'a geldiginde görusuruz

.:BBR:.,
    Amalfide fena gözukmuyor...Safak 5 yaw, baska yok
  • quote:

Tesekkür ederim arkadaslar

• quote:

olur olur ...
  • Hayırlı olsun Musa. Ulan bulamadık gitti be direksiyonu Erhan noldu konuştunmu adamla ne yapmaya karar verdin?
  • Muhabbetler için herkese çok tesekkürler güzel ve eğlenceli bir Live aksamı daha yaşadık.

Mahs3er tekrardan tebrik ederim ve hayırlı olsun
  • Tesekkür ederim Murat
    Mert,Erhan almis direksiyonu
  • Musa bana herşeyi dicektin ama bunu demicektin şerefsizim intihar sebebi harbi mi yaa Erhan aslı astarı var mı bu haberin
  • Erhan nerden almış direksiyonu Bende almak istiyorum bulamadım yaw
  • hayirli olsun musa. ama sen bize simdi hicbiseyde yazdirmazssin yahu. 2 günde bir banlaniriz biz bütün klanca.

halo 3 odst cikmis. ben bugün aldim. burda bazi oyun satan dükkanlar ayin 22 sini bekliyolarmis ama cogu yer media markt, saturn satmaya baslamis. git yarin al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 19 Eylül 2009; 4:48:18 >

• Burak,dogru söylüyorsun yazdirmam bol bol tatile yollarim klani:) Örnegin su yolladigin resimden baslasam mi
    Halo3 ODST yi sagolsun Elegan abi hallediyor zahmet oldu onada ama artik bi überraschung hazirlarim kendisine
  • Mert satayım sana direksiyonumu sıfır bak açmadım daha kutusunu 500'e bırakırım pazarlık yok!!
  • Musa,
    Bana yapacagin en guzel Uberraschung buraya gelmen olur

Mert,
    500 cok sakin almayasin, sana buradan göndereyim...490
  • Mert,ne yazik ki dogru.. Evet aldim;) Senin yonlendirdigin kisuden aldim,adam direksiyonlar haftalardir yatiyordu,ne olduysa birden bire kiymete bindi dedi:) Elindeki son direksiyonu ben aldim,ama isteyenlere temin edebilecegini soyledi..

Mert boyle bir hayirli ise yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim.. ;) isteyenlere 1 haftada getirebilirim dedigini hatirliyorum adamin,bilgin olsun..
  • Hayirli olsun Erhan izlenimlerini bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.