Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşgeldin Burak Abi...

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu
  • Clan lvl + Kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

Haklısınız valla. Bu ODST paketi için amerikadan birini bulmak lazım. Bir de arkadaşlar 20.000 G'yi devirdim. Allahın izniyle ilerde 40.000, 50.000 artık Allah xbox 360'ıma ve bana ne kadar ömür biçtiyse devam ederim :D

TTM Klan Kulubu

Dün gece kastırıyordun en sonunda yapmıssın kardeşim hadi hayırlı olsun

• 10 G'yi de guitar hero hits'te bi achievement gördüm. bi şarkıda star power'ın kullanılmaya hazır durumdayken şarkıyı kaybet diye. star power aldım sonra tuşları bıraktım 10 G :D
  • ibrahim tebrikler

burak abi hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu10

selam kenan. yaw kusura bakma ben senin cagriyi birgün sonra gördüm. arayacaktim, sonrada bu dönme telasindan, moral bozuklugundan unuttum. ben almanyadayim. live'a 1 defa girdim sadece. hemen atlamak istemedim. biraz ileri atayimda elegan abi az daha özlesin bari.

herkese selam bu arada. forzada iddaali olanlarla bi ara bulusalim. bakalim elegan abi beni gecebilecekmi. daha hic oynamadim gittigim günden beri.

Bozma moralini kışın bir ara tekrar gelirsin yine yaparız rakı muhabbeti ama bu sefer öyle çabuk kaçamazsın haberin olsun. Bende özledim Forzayı direksiyon önümde, oyun önümde ama makina yok

• Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar, super eglendik
    Burak'da geldi en nihayet, macun hatiralarini anlatti sagolsun...hmmm, cok enteresan hikayeydi acikcasi

Beni Forza2'de gecenler varmis diye okuyorum, he he he
    Babur'un Forza MotorSport III'e girisi muhtesem olacagindan eminim, az kaldi az...safak 37 sadece

Kenan,
    Bende de hepsi var ama direksyon yok, belki bugun Forza2 yapariz ve senin kulaklarini cinlatiriz...tekrardan
    Bu aralar feci bir sekilde DIRT2'ye sardim, cok keyifli bir oyun, kesinlikle tavsiye ederim.

Gecen haftalari dusunuyorumda...Bir YARATIK olsa, benim son haftalarda suyunu cikarana kadar oynadigim oyunlarin yarisini oynayamaz yaw. Achievment ustune Achievment, yeni bir oyun geliyor...daha Esselamin Aleykum diyemeden defalarca bitirip-Achievmentlerini acip "Bu muydu" der gibi yeni oyuna geciyorum...yasasin oyun zevki, yasasin Xbox360 ve oyunlari...Hayatimda hic bu kadar cok oyun oynamadim, daha da kapiyi sadece aralamis durumdayim. Önumuzde cok saglam oyunlar geliyor, Live uzeri yillarca buyuk zevkle oynatacak

1) Halo 3 ODST (Safak 8)
    2) Forza MotorSport III (Safak 37)
    3) Lips Number One Hits (Safak 46)
    4) COD6 (Safak 57)
    5) Left 4 Dead 2 (Safak 66)
    6) Serious Sam (Arcade oyunu, Live uzeri 4 kisi destekli)

Bunlar sadece yakin zamanda cikacaklar...saymadigim tonla oyun var daha, Tekken 6, Splinter Cell Conviction, Alan Wake, Battlefield 2, Mass Effect 2, NFS Shift, Fifa 10, TigerWoods 10, Operation FlashPoint, Assassins Creed 2 vs. vs.

Forza MotorSport III demo safagi 10 gun

• Bende Yavaştan Sony Vegas Ve Adobe After Effect Çalışmaya Başladım Malum Forza 3 Videolarını Yaparken Çokça Lazım Olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Bende Yavaştan Sony Vegas Ve Adobe After Effect Çalışmaya Başladım Malum Forza 3 Videolarını Yaparken Çokça Lazım Olucak

forza oynamaktan video yapmaya vakit bulabilcek misin?
  • Biri Adobe After Effects mi dedi işim bu compositing , motion
  • Ben Daha Yeni Kullanmaya Başladım Mal Gibi Ben Prgrama Bakıyorum Program Bana Bakıyor.

Bikaç Tutorial Ve Derslerin Olduğu Siteler Buldum Videocopilot Gibi. Photoshopdan Bikaç Şeye Aşinayım Ama En Kısa Zamanda Başlıyım Öğreniyim Kendi Kendime.

Şöyle Güzel Bi İntro Yapmak Lazım Forza 3 Videolarının Başına..
  • Babür gerçekten ilk başta karışık program ama içine girdikten sonra çıkamıyorsun bir daha çok detaylı bir program evet videocopilot tarzında bir kaç site daha var güzel anlatım
    yapan onlara bakarak temel şeyler atılabilir tabi hatta bazıları proje dosyası bile veriyor seviyorum hayal gücümü cok güzel şeyler çıkarıyor
  • Bu clana girme şansımız nedir hocam cevap yok hala :D
  • klan şartlarını açıklamıştı bir ara elegan abi :) soner live giriyormusun sen?
  • Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar

Babur,
    Super olur

W7K2D,
    TTM Klanina giris icin daha cok cok erken, Forza MotorSport III bir ciksin...surelim, beraber yarisalim, muhabbet edelim, birbirimizi taniyalim ondan sonra tekrar görusuruz

Simdilik Turkish Forza GT'sini ekle, bu GT Forza3'te yarismak isteyenlerin toplanti alani olacak

• Len Batu sallama olm program bildiğin filan yok bakıyorum yaptığın animasyonlara filan reazalet iyi kovmuyolar seni ordan ha
  • Uykum Kaçtı Kalktım Yararlı Bişiler Yapiyim Resim Eklim Bari

TTM Klan Kulubu

Ayrıca Bugün Salı Olmasına Rağmen Açıklama Olmayacakmış Çarşamba Perşembe Ve Cuma Çok Sayıda Yeni Resim Gelicekmiş.

Sonra Zaten Demo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Eylül 2009; 4:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

Len Batu sallama olm program bildiğin filan yok bakıyorum yaptığın animasyonlara filan reazalet iyi kovmuyolar seni ordan ha

La Mert sabahlamışım zaten ajansta zombi gibiyim valla gelirim oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Bu clana girme şansımız nedir hocam cevap yok hala :D

Sevgi saygı başka şartımız yok gerisini zamana bırak.....Ama forza 3 çıkıyor 2-3 ay oynar işie bakarım diye düşünüyorsan belirteyim bu klandaki kişiler 2 senedir birlikte oyun oynarlar yaş ortalamasıda 30 civarıdır haberin olsun.

Babür çok güzel yazmışsın ''şeytani'' konu başlığında tebrik ederim seni zaten alıntı yaptım %100 doğru söylemişsin.

Elegan gördüğüm kadarıyla forza kıyafetleri çıkmış piyasaya hadi sıkıysa alma

Arkadaşlar malum ilah geliyor onun için fahtanın 1 gününü şimdiden forza günü ilan edelim ve o gün sadece forzaya klana ayıralım derim benim önerim cuma veya cumartesi akşamı olsun bütün TTM buluşsun.
    önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 15 Eylül 2009; 11:29:41 >

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.