Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar, yaw yine sabahi bulduk iyimi

Hakan,
    Gears2'yi bitirelim bugun, sonrada bana yardim edersin...az degilmis yaw 150 gayme, duyunca bir an icin uykum kacti vallaha

Musa,
    RE5'i bitir Erhan'la sonrada bana yardim lazim

Murat,
    Hayirlisiyla, özlettin kendini

Ahmet,
    Katiliyorum kardesim,...Audi R8 benimde favorilerimden hatta dun bir tane yolda gördum, gercegi dahada bir dehset yaw

V8'lerden göruntuler
    http://www.goodgearguide.com.au/article/317074/pictures_v8_supercars_feature_forza_3

Safak desen 50 bile degil artik...sadece ve sadece 49, baska yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 2 Eylül 2009; 12:48:23 >

• PGR 4 ve Ridge Racer 6 demolarını indirdim her ikisinide oynadım arkadaşlar, PGR 4 daha güzel geldi benim stilime göre...şimdide diyorum ya üzerinden uzun zaman geçmiş PGR4mü alsam yoksa Forza3ü bekleyip çıktıktan bi süre sonramı alsam...bu düşüncelerle boğuşurken dedimki kendi kendime al bi tane PGR4 zaten tonla oyun çıkıyor bu aylarda araba yarışı isteyince ona takıl sonrada patlat bi Forza 3 ohh mis gibi...
  • Paylaşım için teşekkürler Geymer abi V8 Supercars olayı iyi oldu gerçekten.

Bu arada Twitter resimlerindeki AudiR8'in olduğu tanıtım videosu video ortaya çıkmış
    http://www.n4g.com/xbox360/News-387542.aspx

Bu da V8 Supercars'dan directfeed oyuniçi görüntüler.
    http://oxcgn.com/2009/09/02/forza-3-world-first-v8-supercars-details-oxcgn-update/

http://xboxoz360.files.wordpress.com/2007/10/forza-3-oxcgn-273.jpg
    http://xboxoz360.files.wordpress.com/2007/10/forza-3-oxcgn-277.jpg
    http://xboxoz360.files.wordpress.com/2007/10/forza-3-oxcgn-278.jpg
    http://xboxoz360.files.wordpress.com/2007/10/forza-3-oxcgn-274.jpg
    http://xboxoz360.files.wordpress.com/2007/10/forza-3-oxcgn-276.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 2 Eylül 2009; 13:18:06 >

• Asil paylasimi sen yapmissin Ilker
    Son 2 resimdeki pist yenimi, neresi oldugunu cikaramadim...

Bu da CXC'nin Motion Pro II kokpiti, custom yapilmis...direksyon, pedallar...buna pedallara kullanilan guc'te dahil ayni orijinal aracindaki gibi ve vites kolu adamin orijinal yaris aracindakinin aynisidir!
    Fiyat olarak tahminim 60-80bin dolar diye tahmin ediyorum...deli bir sistem

• Harbi manyak sistem yapmışlar helal olsun ille direksiyon aldırtcaksınız yani bana hee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

PGR 4 ve Ridge Racer 6 demolarını indirdim her ikisinide oynadım arkadaşlar, PGR 4 daha güzel geldi benim stilime göre...şimdide diyorum ya üzerinden uzun zaman geçmiş PGR4mü alsam yoksa Forza3ü bekleyip çıktıktan bi süre sonramı alsam...bu düşüncelerle boğuşurken dedimki kendi kendime al bi tane PGR4 zaten tonla oyun çıkıyor bu aylarda araba yarışı isteyince ona takıl sonrada patlat bi Forza 3 ohh mis gibi...

Ahmet,
    PGR4 zevkli bir oyundur ve gayet uygun fiyata bulunur, önce onu al sonrada Forza MotorSport III

Batu,
    Tabii ki direksyon alman sart yaw, tonla guzel yaris oyunu cikacak... NFS-Shift, Dirt2, Forza MotorSport III...ilerde Formula 1, Test Drive 2

• Elegan abi,
    direksiyon işini düşündümde almayı düşünüyorum kesin , bu Logitech'in drive fx ile Microsoft'un direksiyonu arasında çok fark varmı acaba 2sinin arasında gidip geliyorum yada ne alınabilir ?
  • Geçen Capacity otoparkında kırmızı renk Audi R8 öyle duruyordu. Yan tarafında siyah seritler falan vardı Allah'ım sana geliyorum dedim
  • Ellerinize Sağlık Çok Güzel Gözüküyor V8 Supercars. Bende Bikaç Tane Veriyim ;

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Eylül 2009; 15:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fleshbattoo

Elegan abi,
    direksiyon işini düşündümde almayı düşünüyorum kesin , bu Logitech'in drive fx ile Microsoft'un direksiyonu arasında çok fark varmı acaba 2sinin arasında gidip geliyorum yada ne alınabilir ?

Kagit uzerinde MS'in dreksyonu daha iyi, su yönden... Drive FX FFB'yi simule ediyor, MS'inki full destekliyor. Fakat ikisinide kullanmis degilim...MS'inki vardi bende ve memnundum, Drive FX'i kullanan arkadaslarimda var, onlarda Drive FS'den gayet memknunlar.

Ya da ne alinabilinir sorunusuna ise cevabim: F-A-N-A-T-E-C olur ama onunda fiyati 300 kusur eurodur.

Fanatec'in en buyuk avantajlarindan birkaci...
    1) 3 tane FFB motoru vardir (G25'te 2 tane, MS'inkinde 1 tane vardir)
    2) Manuel vites destegi 6+1 (G25'deki gibi)
    3) Direksyon simiti gercek Porsche GT3'un boyutunda, oyuncak boyutunda degil
    4) Pedallarda debriyaj destegi
    5) Multiplatform destegi (Xbox360+PC+Ps3 desteklidir)

Daha ayrintili bilgi icin...www.fanatec.de

• Babur,
    Harika bir paylasim...grafikleri hakikatten cok cok gercekci ve Road America'nin cevresi daha bir gelismis, gel 49 gel
  • Teşekkür Ederim...

Birde Dün FM.net'de Bi Yazı Okumuştum Yeni Aklıma Geldi Dan'ın Bi Alman Oyun Dergisine Verdiği Roportajda Bikaç Bilgi Vermiş. Çoğu Zaten Bilininen Şeyler Geliştirilmiş AI, Video Editor vs Ama Benim Dikaktimi Çeken;

"Paint Kısmında Kullanabileceğimiz Layer Sayısı 1000'den 5000'e Çıkarılmış (Pro Painterlar İçin Geçerli Tabiki. Ben 450'yi Geçemedim Daha :D) Ve Paint Editorünün Photoshopdan Geri Kalır Bi Yanı Yokmuş..."

Bizde Böyle Tahmin Ediyorduk İlk Ağızdan Doğrulanıp Tahminimizin Doğru Çıkması Sevindirici

• Video muhteşem BBR paylaşım için teşekkürler. Kokpitteki ışıklandırma sorunu gitmiş görünüyor.
  • Süper Walla

• quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

İbrahim sana bu senaryonunun filmini yapmayı teklif ediyorum

Olur ya. Zaten bende star havası var. Kızlar öyle diyor genelde :D. Sistemi satacağım ya. Havaya girmem lazım kızlar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

İbrahim sana bu senaryonunun filmini yapmayı teklif ediyorum

Olur ya. Zaten bende star havası var. Kızlar öyle diyor genelde :D. Sistemi satacağım ya. Havaya girmem lazım kızlar falan

Bende satayım diyorum valla cihazı su 3K olayı sıktı canımı elimize aldık cihazı geldik kaç yasına kostur oradan buraya ne hallere soktu bu cihaz bizi. Valhalla board'lu versiyonlar çıkana kadar ara verecem diyorum kendi kendime Xbox 360'a. Bizim hanımda kafamı yedi bozuldu diye valla 3K'yı ben mi cihaz mı verdi anlamadım

• @BBR
    sağol kardeşim koyduğun R8 yetmiyordu bide Bugatti koydun yarın önsipariş veriyorum Forza3'ü

@ TK
    maşallah abi FANATEC'e ortakmısın mükemmel açıklamışsın alasım geldi ama dediğin gibi biraz tuzlu diğerleriyle idare edeceğiz artık

@Murat
    geçmiş olsun kardeşim umarım kısa sürede gelirsin bu ara Halo3 te takılıyoruz bir kişi eksik gel sende takımı tamamlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

@BBR
    sağol kardeşim koyduğun R8 yetmiyordu bide Bugatti koydun yarın önsipariş veriyorum Forza3'ü

@ TK
    maşallah abi FANATEC'e ortakmısın mükemmel açıklamışsın alasım geldi ama dediğin gibi biraz tuzlu diğerleriyle idare edeceğiz artık

@Murat
    geçmiş olsun kardeşim umarım kısa sürede gelirsin bu ara Halo3 te takılıyoruz bir kişi eksik gel sende takımı tamamlayalım

İnsallah Cuma günü bir terslik olmazsa alacağım ama alıpta makinayı denize atmazsam aksama geleceğim söz. Bende sizlerle Halo yapmak için can atıyorum

• bbr paylaşım için teşekkürler süper video
    adam drift yapıyo kafayı yemek elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak21242 -- 3 Eylül 2009; 1:55:47 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.