Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

wet ve district 8 'i beğendin mi?

buraya da yazayım,resident evil 5 'i orijinal olan varsa bir günlüğüne bana ödünç versin allah rızası için.Install edip hemen gere vericem. E-bay'den aldığım re5 te çizik var install edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

buraya da yazayım,resident evil 5 'i orijinal olan varsa bir günlüğüne bana ödünç versin allah rızası için.Install edip hemen gere vericem. E-bay'den aldığım re5 te çizik var install edemiyorum.

zeytinyağını denedin mi ?
  • TK ne geldi arcade oyunu alınabilecek kaliteli
  •  TTM Klan Kulubu

Haydi Hayırlı Olsun Forza 3 Tam Olarak Bitmiş... Önümüzdeki Günlerde Sertifika Alıcaklarmış. Sonrada Basım Çoğaltım Vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Ağustos 2009; 17:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

quote:

zeytinyağını denedin mi ?

denedim abi,üzerine hafif permesan da rendeledim ama yok yemedi şerefsiz dvd.

•  TTM Klan Kulubu

Yine mi new york.Keşke nissan speedway,kobra,engerek,newyork gibi sevilmeyen pistleri çıkartsalarda yerine monza,sepang gibi dünyaca ünlü pistleri ekleseler...
  • Gökhan,
    Wet'i denemedim, District8 pek sarmadi beni...

Babur,
    Simdi haberi ben verecektim...hizli adamsin vallaha
    Kaynak:http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=17339378&postcount=6466

Oganbey,
    Daha cogu pistler aciklanmadi...hele bekle biraz, önumuzdeki haftalarda hem arac - hemde pistler aciklanacak
    Tum pistler aciklandiginda halen memnun kalmazsan, o zaman tekrar konusuruz pistleri

Toplam olarak 116 pist olacak Forza MotorSport III'un DVDsinde...extralarla beraber, bunlarin yanina her 2-3 ayda bir yeni DLC pistleride eklersen toplaminda 150-200 arasi yarisacagimiz yollar olacak

Bu da Gamescom'dan yeni bir video...
    http://www.xbox360achievements.org/news/news-3433-GamesCom-2009--Forza-3-Show-Floor-Footage.html

Ahmet,
    En yakin Serious Sam var alinmasi gereken Arcade oyunu fakat yeni cikanlarida yukleyin...fena degiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 29 Ağustos 2009; 20:26:07 >

• Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar...yine sabahi bulduk yaw. Shadow Complex'e bir basladim, sabahin 5'ini bulduk

Bu arada dunya 2012'de batiyormus bazi söylentilere göre...bu yuzden bol bol eglenmenize bakin, bol bol oyunlar oynayin, Live'da görusmek uzere

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Dunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar...yine sabahi bulduk yaw. Shadow Complex'e bir basladim, sabahin 5'ini bulduk

Bu arada dunya 2012'de batiyormus bazi söylentilere göre...bu yuzden bol bol eglenmenize bakin, bol bol oyunlar oynayin, Live'da görusmek uzere

O zaman 2011 yılının sonlarına doğru 3 aylık Gold üyelik falan almak lazım. Bosuna para harcamayalım

• Elegan Abi Soundtracklerde "Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya" Yoksa İzlemeyede Gerek Yok. Dünya Yıkılıyo Gıy Gıy Gıy Klasik Müzik Çalıo Ambiyansı Tam Yansıtmıyor .Şaka Bi Yana Ciddi Ciddi Hem Sinemada İzlenecek Hemde Çıktığında BlueRayi Alınacak Görsellikde Bi Film...

StoreFront
     TTM Klan Kulubu

Kendi Yaptığım 1. Geleneksel Nerden Nereye Derlemesi "Racing Seats"

Fanatec Porsche Wheel'in ve Forza 3'ün Dedesi "Gran Trak 10" 74 Model
    Ayakta Oynandığı İçin Frenede Basınca Yere Kapaklanma İhtimaliniz Yüksek Olduğu İçin Fren Yok Sadece Gaz
    "First Racing Game" Ünvanını Elinde Bulundurur

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Fren'de İşin İçine Girince Oturarak Oynama Zorunluluğundan Doğan İlk Racing Seat 80 Model

TTM Klan Kulubu

90'lardan Sega Rally Ateri Salonlarının Vazgeçilmezi

TTM Klan Kulubu

Buda Şuanki Jenerasyon Mach-4 2009

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Ağustos 2009; 18:53:26 >

• quote:

elegan abi,

wet ve district 8 'i beğendin mi?

kendi re5'ini install etmek zorundasın. Malesef yemiyor. Xbox 360 anlıyor onun sendeki dvd olmadığını. Ben Halo 3'te denedim. Hdd'e kopya olanı atmıştım. Sonrasında orijinali takınca dvd'yi döndürmeye başladı. Kendi dvd'ni harddiske bir şekilde atman lazım. Yoksa başka oyunu yemez xbox 360'ın. Üzgünüm.

Bu arada abiler, arkadaşlar. Satabilirsem ben sistemimi komple satacağım. Bizimkiler ayar etti. Neymiş, çok oyun oynuyormuşum da. Gece annem sigortayı indirdi benim de kafamda şalterler attı. Şu sistemi satıp parasını hatunlarla çatır çatır yemeye başlayayım da akılları başlarına gelsin. Resmen ayar olmuş durumdayım. Dolabıyla birlikte satacağım hem de. En çok sizin muhabbetlerinizden ayrılmak koyar artık ne yapalım. Buradan devam ederim elimden geldiğince. Zaten bizimkiler her gün başka barda olmamı istemezler Ramazan (Oruç Ayı)'nda :D. Artık yenisini almak için bana para mı verirler bilmem. Adam gibi evde oturmak batıyo bizimkilere. İlle kızların peşinde yatağa atmak için dolaşan şerefsizin teki olmam lazım ki anlayacaklar bu devirde oyuncu bir adamın en adam akıllı adamlardan biri olduğunu. Vallaha sinir oldum, yapacağım bütün sistemim satılırsa arkadaşlar. Hadi bakalım belime kuvvet :D

Ciddi ciddi ilan da açtım arkadaşlar. Sistem arayan varsa bu linkten bakabilir :). Saygılarımla
    http://forum.donanimhaber.com/m_34101444/mpage_1/key_//tm.htm#34101444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 30 Ağustos 2009; 17:53:34 >

• @M@triXbox, güzel yazmışsın insanlar herhalde haytalık yapanları el üstünde tutuyor. Bana oyun oynuyorsun diye eleştiride bulunanlar benim oyun oynadığım saatlerde diziden yarışmadan kafalarını kaldıramıyorlar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.
  • İbrahim Bu Sistem Satılırmı Yaw. Süper Oda Kumuşsun. Her Bekar Oyuncunun Rüyası. Çift Xbox Guitar Hero 5+1 Ses Sitemi. Satsan Bile 2000 Az Bence. Parça Parça Satsan Çok Daha Fazla Para Geçer Eline..

Bende Dediğin Yolu Denedim Lisede Babamın Bilgisayarımı Kaldırmasına İzin Verdim Kendimi Sokağa Vurdum. Normalde Karnede Olan 3-4 Tane 1, Lise 2'de Bi Anda 10 Tane Oldu. 13 Dersten 9 Tanesi 1, Bi Tanesı 0 Geldi. Karne Hala Duruyor Yanı Başımda Çerçeveleticem Bi Ara .

Ama Arkadaşım Genede Bu İşten Hem Ailen Zararlı Çıkar Hem Sen Zararlı Çıkarsın. Pek Çözümleyici bi Yol Değil Bana Göre. Ben Senin Yerinde Olsam bu İşi Konuşarak Halletmeyi Denerdim. Emin Ol Bi Orta Yol Bulabilirsiniz . Hem Ailen Üzülmez Hemde Senin Bu Süper Xbox Sistemin Sende Kalmış Olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Ağustos 2009; 18:28:39 >

• İbrahim şimdi inceledim ilanı da kardeşim bu sistem satılır mı yaa süper bişi yapmışın yazık günah vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Ama Arkadaşım Genede Bu İşten Hem Ailen Zararlı Çıkar Hem Sen Zararlı Çıkarsın. Pek Çözümleyici bi Yol Değil Bana Göre. Ben Senin Yerinde Olsam bu İşi Konuşarak Halletmeyi Denerdim. Emin Ol Bi Orta Yol Bulabilirsiniz . Hem Ailen Üzülmez Hemde Senin Bu Süper Xbox Sistemin Sende Kalmış Olur...

+1

Ibrahim,
    Babur'un yazdigina katiliyorum...sistemini satacagina Live dunyasina biraz ara ver, cunku bu sistemin hakikatten cok guzel ve sonradan yeniden böyle bir sistem yapmak icin cok zorlanabilirsin!
    Bak, Halo3 ODST, Forza MotorSport III ve COD6 geliyor...bir anlik kizginlik icin bunlardan vazgecilmez

Babur,
    Super bir paylasim...eski anilarim aklima geldi, kokpitleri görunce

• @ibrahim 1-2 ay salla açma makinayı ekim sonunda yeniden açarsın zaten olay ekim sonu başlıyor.

not: ya bu fener ne kısmetli takım manisa oynadı fener kazandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 30 Ağustos 2009; 23:13:52 >
  • Abi yok valla olay artık koptu. Yani işe gir çalış diyorlar. 2 - 3 ay iş aradım yok abi yok. Aşındırmadığım kapı kalmadı. Ya da mal gibi 600 liraya haftanın 6 günü çalışacağım. Oldu anasını satayım. Sonra git oku diyorlar. Onu da biliyorum. Babamla etmediğim kavga kalmadı. Abi ben Mimar Sinan üniversitesi İstatistik bölümünü kazandım geçen sene. Babam para vermiyordu doğru dürüst, yetmiyordu valla. Şimdi diyeceksiniz lan olm sen de ailenden ayda 500 istemişsindir diye. Babam bana herşey dahil 100 lira veriyordu. Ben de gittim işe girdim para yok diye. İkisini de yürütemedim işten çıktım önce. Sonra dediler ki okula önem vermiyorsun falan. Üstüne bir de fırça yedim. Lan dedim adam olmaya çalıştıkça fırça mı yiyeceğim. Bıraktım okulu da. Madem okumamı istediniz o zaman destek olun di mi. Yok işte öyle bişey. Sonrasında okulu keyfimden bırakmışım gibi yine fırça yedim. Okulu bırakınca bi işe girdim 2 ay çalıştım. İşler azaldı patron beni part time yaptı. Bak abi PATRON BENİ PART TIME yaptı diyorum. Ben kendi isteğimle olmadım. Sonra babamdan fırça yedim git iş bul diye. Lan sanki kendim düşürdüm part time'a. İşten de istifa ettim. Lan dedim madem fırça yiyeceğim. 2 gün de olsa niye iş stresini çekeyim ki dedim. O günden beri de ne iş bakıyorum ne de okula. Oyun oynuyorum her gün. Ne oldu gene suçlu olduk. Bişey yapmıyorum ya. Fırça atacak yer yok. Rahat duramıyorlar. Oyun oynarken de fiş çekilince benim de kafamın tası attı abi. Haksız mıyım allah aşkına ben nasıl anlaşacağım bunlarla ya. Bu durumdan sonra ben konuşamıyorum abi çünkü kendimi haklı olarak görüyorum ve hakkımı savununca da TERBİYESİZ lakabı takılıyor hemen. Onlara göre ben ne olacağım, bir robot anasını satayım. Eğil dediklerine eğilecem, kalk dediklerinde kalkacağım anasını satayım. Düşünme kabiliyetim olmayacak. Şimdi kendimi geliştirdim cevap da veriyorum ya. İşlerine de gelmiyor tabi. Şerefsizim karı kızla günümü gün de ederim mal mıyım ben adam gibi davranıp evimde durayım her allahın günü? Yakışıklıyım da. Paraya da ihtiyacım yok tavlarım ben kız. Dışarı çıksam her gün 30 kızla göz göze geliyorum zaten. Sistemi satmayın diyorsunuz arkadaşlar, abiler. Bir tavsiyeniz var mı deneyeyim, valla şu anda kafam sadece sistemi satıp karı kızla yatmaya çalışıyor. Başka bişeye değil. Zaten askere de gideceğim bu gidişle yakında 15 ay. Gitmeden mala vurur öyle giderim yani.

• İbrahim kardeşim birkaç gün ara ver ama kesinlikle satma sistemini. Yakında zaten gövde gösterisi baslayacak o zamana kadar dinlen yoga yap kendini topla sonrada Live dünyasına bomba gibi dön

Bir anlık kızgınlık için ani kararlar alıp onları uygulama unutma öfkeyle kalkan zararla oturur gerçi kızlarla takılmakta kötü fikir değil ya. Bekle bende satıp geliyom herseyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 31 Ağustos 2009; 3:08:23 >

• M@triXbox

Alakasız olacak ancak patentini alsan resmi Xbox 360 dolabı ilan edilebilir o derece profesyonel olmuş dolap ve genel haliyle sistem.
  • @WitchKing-o5
    olumlu yorumun için teşekkür ederim. Zaten dolabın planlarını kendim çıkarttım. Üstüne tahtaları bauhause'ta kestirip kendim monte ettim. Bir marangoza yaptırmadım çünkü zaten herhangi bir işte çalışmıyorum. Bu dolaba da 700 lira verecek kadar da param yoktu :)

----------------------------------------------------------------------------
    bu arada benim planım şu. şimdi kenarda bi 200 lira gibi param var. bizimkiler bilmiyor ilanı verdiğimi. yarın söyleyeceğim. iş bul diye kafamın etini yemeye başladılar gene. diyorum rahatsız mı oluyorsunuz, satıyorum ama cidden satamasam bile bizimkilere satmış imajı vermek istiyorum. bu sistemi güvendiğim fakat ailemi tanımayan birisine 2 hafta bırakmam lazım. Ayrıca bu kişi de İstanbul'da ve Erenköy'e yakın bir semtte olursa tercihimdir :). Aileme diyecem ki sistemi sattım. Sonra elimde kalan parayla bir motosiklet kiralayacağım. Diyeceğim ki bunu satın aldım. Güle güle kullan deyin lan :D. Bizimkiler kesinlikle motosiklet karşıtı. Yok tehlikeliymiş de bilmemne de. Derim madem oyun oynamamı istemiyorsunuz, ben de motor aldım bunun keyfini süreceğim. Hiçbir gece eve gelmemeyi planlıyorum. Nasıl olsa motor var, her gün başka arkadaşta kalırım problem değil. Xbox 360 camiasını gezsem bana 1 yıl yeter :D. 2 haftada pes ettirmeyi düşünüyorum. Sonrasında diyecekler ki oğlum biz hata ettik. Sen oyun oynamakla iyi yapıyormuşsun. Sistemi geri al. Diyecem ki adam geri vermiyor. Zorlayacam güya, sonrasında adam geri almak için 2500 lira istiyor. Ben de parayı harcadım 1000 liram kaldı. üstünü tamamlayın alayım falan. üstü parayla gider motosikleti harbiden alırım. bilmiyorum arkadaşlar planım bu. herşeyi ayarladım bi tek işte bu sistemin götürüleceği güvenli bir yer sorunu kaldı. Ah ablamlar hala tatilde olacaktı ki onların evine koyardım. Şans işte. Ne dersiniz bu planı uygulayayım mı? Ya da tavsiye edeceğiniz başka bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 31 Ağustos 2009; 4:26:43 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.