Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Guzel paylasim ve fiyatida gayet uygun

Ahmet,
    Bende dedim, herhalde Aykut'u cok özledi, o da askere gitti diye

Bu arada Shadow Complex sitelerden 10/9, 10/10 aliyor...bunuda almak sart oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshbattoo

Sensiz Live Bir Hiç !! Bir ton yapılacak şey var daha çabuk gel..

aldınmı aykutun makineyi batu ?
    aldıysan hakikaten bayağı birşey çıkacak yapılacak
    telefon geldi evden yapmışlar sanırım sorun çözülmüş akşama Live da olma ihtimalkim yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

quote:

Orijinalden alıntı: fleshbattoo

Sensiz Live Bir Hiç !! Bir ton yapılacak şey var daha çabuk gel..

aldınmı aykutun makineyi batu ?
    aldıysan hakikaten bayağı birşey çıkacak yapılacak
    telefon geldi evden yapmışlar sanırım sorun çözülmüş akşama Live da olma ihtimalkim yüksek

Oleyyyy Bu hafta içinde alıyorum abimin makineyi oyun içinde boğulucaz valla Ahmet abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Bu arada Shadow Complex sitelerden 10/9, 10/10 aliyor...bunuda almak sart oldu

elegan oyun güzelmiş.trailleri güzele benziyor.Shadow Complex için ortaklaşa almak için adam aranıyor 1200 ms pointmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 17 Ağustos 2009; 16:24:35 >
  • Artık bu saatten sonra bütün arcade'lar 1200 MS Points mi olacak acaba..
  • batu haftasonu ne yaptınız ben giremedim live ya bu haftada salıdan sonra yokum galiba haftasonuna kadar iş gezisindeyim. 1200 ms point gibi görünüyor ama bazıları 800 ms point oyunun güzelliğine göre herhalde.Shadow Complex co-op varmı?
  • Valla Mehmet single'dan bölüm geçtik baya Terrorist Hunt yapmıyoruz sensiz
  • akşam girecem eğer müsait olursanız oynarız
  • Bugün de ben giremicem Mehmet artık ne zaman birlikte olursak tam o zamana kaldı
  • Bu geceki oyunlar ve muhabbetler icin tesekkurler beyler, yaw halen guluyorum iyimi
    Bu aksami aciklamaya kalksam nereden baslanir bilmiyorum...Bitmeyen Uno'mu desem, 5000'mi desem, Tante Trudi'mi desem

Vallaha gulmekten yanaklarim agriyor artik...
    Unutmayin, carsamba gunu Lost Planet 2'nin co-op demosu geliyor, Shadow Complex geliyor...geliyorda geliyor anasini satayim, MS su Xbox360'la dehset bir eglence aleti yaratmis

Herkeze iyi geceler, Safak 64, baska yok

• quote:

Bu geceki oyunlar ve muhabbetler icin tesekkurler beyler, yaw halen guluyorum iyimi
    Bu aksami aciklamaya kalksam nereden baslanir bilmiyorum...Bitmeyen Uno'mu desem, 5000'mi desem, Tante Trudi'mi desem

Sorma ya cidden cok güldüm bugün.Hele Hakan abinin yorumlari beni benden aldi Biz ciktik ama Hakan abi offline gösterip Tante ile takiliyor olabilir

• Vallaha Musa,.... Hakan yaparmi-yapar...zaten 2'de1 kariya "Nice" - "Oh Yeah" filanda diyordu

Ben kactim artik yaw, var ya halen guluyorum
  • Herkese iyi aksamlar, İbrahim'in Halo 3'de dibimden roketi yapıstırdığı resmi yakında görebilirsiniz
  • Ahmet,

Geçen gün babamın patron Samsun'a gitti,hava alanından araba kiralayıp ,rizeye mi ne gidecek,benzinliğe girmiş arabanın dizel mi benzinli mi olduğundan tam emin değil, benzinci sormuş "abi nasıl dolduralım diye " bizim ki dur bakayım sözleşmeye demeden, benzincinin yanında ki eleman "ikisinden de koyun daaa" demiş. Adam dakika bir gol bir diye yarılmış.Laz uşakları,kopardı hatları ha!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

Bu geceki oyunlar ve muhabbetler icin tesekkurler beyler, yaw halen guluyorum iyimi

Sorma ya cidden cok güldüm bugün.Hele Hakan abinin yorumlari beni benden aldi Biz ciktik ama Hakan abi offline gösterip Tante ile takiliyor olabilir

Tante Trudi o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

Ahmet,

Geçen gün babamın patron Samsun'a gitti,hava alanından araba kiralayıp ,rizeye mi ne gidecek,benzinliğe girmiş arabanın dizel mi benzinli mi olduğundan tam emin değil, benzinci sormuş "abi nasıl dolduralım diye " bizim ki dur bakayım sözleşmeye demeden, benzincinin yanında ki eleman "ikisinden de koyun daaa" demiş. Adam dakika bir gol bir diye yarılmış.Laz uşakları,kopardı hatları ha!!!

ahahahah öldüm abi gülmekten ya

benimde amcaoğlu gelmişti birgün, kafeye götürdüm dediki ben sade bi kahve alayım, adam salep getirdi bol tarçınlı amcaoğlu dedi " pardon, bakarmısınız ben sade kahve istemiştim bu salep" , abi adam istifini bozmadan " iç oni daaa " hergün ayrı olay burda abi

ama seninki hakikaten bombaymış gökhancım bu arada ne zaman geliyorsun live'a arada gel abi sohbetinde yetiyor bizlere

• Elegan abi listede göründügü gibi guitar hero world tour gitari (ps3) ile rock band'leri calabiliyorsun.Demekki ben hakliymisim

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
  • abi bugün gelicem umarım,dün evle uğraştık,yedi bitirdi bizi.doğalgaz moğalgaz derken akşam 8 gibi geldik eve. Acaip yorgundum. Reident evil sipariş ettim gelince co-op yapalım ha!!!
  • Gökhan, Ahmet,
    Amma guldurdunuz yaw, cok yasayin emi

Musa,
    Dogru vallaha, listede "Belki" calisir diye yaziyor, o yazilan "Yes"'lerin ustlerinde rakamlar var, onlarin ne anlama geldigine baktinmi
    Al sen Ps3'e, al da bir bak bakayim calisiyormu

Saka bir yana Musa, verdigin listede kesin calisir denmiyor, adamlar tahmin yurutuyorlar! Ona göre alis-verisini yap

Hakancim,
    +1, Tant Trudi O Kadarrrr

Murat,
    Resmi bekliyoruz

• YourEMGN Yeni Ön İnceleme
    http://youremgn.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id=378&Itemid=27

Forza 3 E3 trailer'ının oyunun içindeki Video Editor ile yapıldığı yazıyor

Resmen herkes kendi trailer'ını yapar o zaman
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.