Şimdi Ara

TTnet 1 Nisan Zammı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aylardır 59 TL ödediğim ultranet limitsiz 16 mbit tarifesi bu ay 64 TL geldi, müşteri hizmetleriyle görüştüm, aylardır 59 ödüyordum diye anlattım, nisandan itibaren zamlı diyor

• ttnetten 1 nisan kakasi
  • Nisandan beri zam + akk ile birlikte internetimiz resmen 2-3 çağ geriye gitti. Tam diyorduk sonunda 54 liraya sınırsız hizmet alıyoruz, yine başladılar
    içine etmeye...
  • Bu konuyla ilgili ttnet müşteri hizmetlerinde yaklaşık 4 ses kaydım "yani görüşmem" 2 tane de şikayetim mevcut ve halen aranmayı bekliyorum. Sebebi ise geçen sene yaptığım 24 aylık sözleşme süresince ödeyeceğim aylık fatura tutarımın değişmeyeceğini söylemiş olmaları. :S

Sözleşme sürem dolmadan iptal edeyim dedim ama adam akıllı hizmet veren başka bir ISS'da yok. Fiber'e geçemedikten sonra normal adsl'de değişiklik yapsam ne olur hepsi aynı yerden yanı ttnet'den alıp türlü kampanyalar ile satmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 23 Nisan 2012; 12:51:59 >
  • Valla ya çok pahalı bir hizmet, bir kere kotasının 100 gb olması lazım ki 8 mbitler 50 gb oldu 25'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu konuyla ilgili ttnet müşteri hizmetlerinde yaklaşık 4 ses kaydım "yani görüşmem" 2 tane de şikayetim mevcut ve halen aranmayı bekliyorum. Sebebi ise geçen sene yaptığım 24 aylık sözleşme süresince ödeyeceğim aylık fatura tutarımın değişmeyeceğini söylemiş olmaları. :S

Sözleşme sürem dolmadan iptal edeyim dedim ama adam akıllı hizmet veren başka bir ISS'da yok. Fiber'e geçemedikten sonra normal adsl'de değişiklik yapsam ne olur hepsi aynı yerden yanı ttnet'den alıp türlü kampanyalar ile satmaya çalışıyor.

Bende aradım 2 yıllık sözleşmem varken nasıl oluyorda bana 59 liradan fatura gönderebiliyorsunuz dedim müşteri hizmetlerinde çalışan yok dedi sözleşmede yazıyor o anki paket fiyatı uygulanır diye o yüzden 59 lira ödüyorsunuz dedi. bende dedim bu sözleşmeye geçerken bana bir sözleşme göndermediniz telefonda kampanya geçişlerinde sözleşme göndermiyoruz zaten dedi. bende o zaman açın 1.5 yıl önceki konuşma kaydıma bakın o zaman bu kampanyaya geçerken çalışanınız 14 gün içinde eve sözleşme göndercez demişmi dememişmi kontrol edin dedim. eğer demişse ve sözleşme gelmemişse bana fiyatı yine 55liraya çekcekmisiniz dediğimde yok efendim çekemeyiz diyor iyice tepem attı dolandırıcılık yaptığınız ben o zaman 2 ay sonra 100 lira yapmıyacağınızı nerden bileyim fiyatı dediğimdede 1.5 yılda 4 lira zam gelmiş 100 lira olmaz beyfendi diyor hadi diyelim oldu sen bunun garantisini verebiliomusun dediğimde susup kaldı ben kaydınızı aldım incelencek ama olumlu sonuçlanacağını sanmıyoru dedi pişkin pişkin. bende çalıştığın o firma dolandırıcı insanları dolandırıyorsunuzu diyerek ne varsa ağzımda saydım kapattım 6 ayım kalmış 6 ay sonra herkes yoluna ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 23 Nisan 2012; 13:01:18 >

• şu fiyatlara rağmen bi de akk uygulaması koyuyorlar. dolandırıcının önde gidenleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yetkili birilerine ulaşabilsek de tepkimizi gösterebilsek, müşteri hizmetlerindeki çalışanlara tepki göstererek bir şey çözülmüyor
  • 4 gündür 6-7 defa şikayet kaydı gönderdim halen aranmayı bekliyorum
  • bende netlimitsiz 8 mb ye kadar tarifedeyim 49 tl ile başladık 59 tl ye dayandı fiyat. zam olabilir tamam diyorum. ama şu akk koymazlarmı 3 senedir düşmeyen hız bu yıl düştü. zaten taahütsüz üyeyim iptal benim için kolay olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar aylardır 59 TL ödediğim ultranet limitsiz 16 mbit tarifesi bu ay 64 TL geldi, müşteri hizmetleriyle görüştüm, aylardır 59 ödüyordum diye anlattım, nisandan itibaren zamlı diyor

forumda tonlarca konusu vardı :) 1 nisandan önce konuşulmaya başlandı hatta çünkü ttnet sitesinde açıklamıştı fiyat artışlarını.Doğru yani.

Hatta bende ultranetteydim 5 tl fazla vermemek için netlimitsize geçmiştim mart ayında yine 59 vermeye devam ediyorum çünkü o da zam gördü 55 ten 59 oldu.Sonuçta akk var ve ikisinde de 50 gb, 5 tl fazla vermeye gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 23 Nisan 2012; 14:11:10 >

• Günaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu konuyla ilgili ttnet müşteri hizmetlerinde yaklaşık 4 ses kaydım "yani görüşmem" 2 tane de şikayetim mevcut ve halen aranmayı bekliyorum. Sebebi ise geçen sene yaptığım 24 aylık sözleşme süresince ödeyeceğim aylık fatura tutarımın değişmeyeceğini söylemiş olmaları. :S

Bende aradım 2 yıllık sözleşmem varken nasıl oluyorda bana 59 liradan fatura gönderebiliyorsunuz dedim müşteri hizmetlerinde çalışan yok dedi sözleşmede yazıyor o anki paket fiyatı uygulanır diye o yüzden 59 lira ödüyorsunuz dedi. bende dedim bu sözleşmeye geçerken bana bir sözleşme göndermediniz telefonda kampanya geçişlerinde sözleşme göndermiyoruz zaten dedi. bende o zaman açın 1.5 yıl önceki konuşma kaydıma bakın o zaman bu kampanyaya geçerken çalışanınız 14 gün içinde eve sözleşme göndercez demişmi dememişmi kontrol edin dedim. eğer demişse ve sözleşme gelmemişse bana fiyatı yine 55liraya çekcekmisiniz dediğimde yok efendim çekemeyiz diyor iyice tepem attı dolandırıcılık yaptığınız ben o zaman 2 ay sonra 100 lira yapmıyacağınızı nerden bileyim fiyatı dediğimdede 1.5 yılda 4 lira zam gelmiş 100 lira olmaz beyfendi diyor hadi diyelim oldu sen bunun garantisini verebiliomusun dediğimde susup kaldı ben kaydınızı aldım incelencek ama olumlu sonuçlanacağını sanmıyoru dedi pişkin pişkin. bende çalıştığın o firma dolandırıcı insanları dolandırıyorsunuzu diyerek ne varsa ağzımda saydım kapattım 6 ayım kalmış 6 ay sonra herkes yoluna ttnet

fahiş oranda zam yapılamaz. bildiğim kadarıyla btk belli standartlar belirliyor. o oranlarda zam yapılıyor. ayrıca rekabet ortamı yaratmak adına da işlem yapılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.