Şimdi Ara

TTnet 4440375 ve arıza kaydı ekip sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar,Yaklaşık 7 gündür adsl bağlantım yok ve mağdur durumdayım.Konuyla ilgili bilgilendireceğim sizleri.Konuyu açmamdaki sebeb,acaba benim düştüğüm duruma düşen varmıdır merak ediyorum ! 4440375 müşteri hattı ne işe yarar ? Arıza ekipleri olarak ilgili şahıslar düğün pilavınamı gidiyorlar da gelmiyorlar ? 13 mayıs 2013 tarihinde yağan yağmur sonrası adsl bağlantım belirli aralıklarla kopmalara başladı ve 14 mayıs sabahı komple gitti.Yani o gün bugündür 4440375 i arayıp arıza kaydı oluşturmaktan kriz geçiriyorum.Anladım efendim,yineliyorum efendim,kısa zaman içerisinde tarafınıza dönülecektir efendim gibi kısır döngüde dönen muhabbet sonu 7 gün oluverdi.Halen daha yok ! Az önce tekrar aradım,Bedia isimli temsilci ile muhabbetimiz sonucunda bana arıza kaydımın 18 mayıs 16.01 itibari ile arızanın giderildiğini ve kaydın kapandığını söyledi.Yok artık dedim,sanırım bu kamera şakasıdır ! Nasıl olur dedim bende halen bağlantı yok,bedia hanım.bağlantı kablolarınız da sorun vardır muhabbetine girince sinirlendim iyiden iyiye.Siz dedim şu an modeme sinyal geldiğini görebiliyormusunuz ? Hayır göremiyorum dedi.Bedia hanım,eve sinyal gelmiyor,sorun bağlantılarda değil direkte blunan kutuda büyük ihtimal ile.Komşum da var net bende yok,Telsiz telefonda çalışmıyor.Eve giriş yapan telefon hattının başına bağladım bir sabit telefon,acaba dedim içeride bir sıkıntımı var diye fakat sinyal yok,yok oğlu yok dedim.Modemin başına gelince arayın tekrar arıza kaydı oluştulaım demesinmi :P Yahu iyisiniz güzel söylüyorsunuz ama her gün aradığım temsilciler yeni kayıt oluşturabiliyorlar bu ne saçma bir anlayıştır dedim.Bedia bizde böyle muhabbetine girince,şimdi bozacağım ağzımı deyip kapadım.Unutmuşum iki kezde ttnet sayfasından şikayet dilekçesi yazdım.

Arkadaşlar,ey ümmeti Muhammed,Ne yaparım,nasıl bir yol çizerim ? Bulunduğum mahallede uydu net vırt zırt yok.Kalakaldım böyle yarı çıplak bir mevzuu da.Hele bir el atın.İsyandan bağracağım şimdi iş yerinde ''Bediaaaa'' diye. :/

• Hocam ttnet çağrı merkeziyle uğraşmayan. En yakın türk telekom ofisine gidin sıkıntınızı anlatın ekip gönderirler evinize bağlantıları kontrol ederler..
  • Yok üstad,sanırım buldum yolunu yordamını.Dün buraya konu açtıktan sonra şikayetvar.com adresinede yazdım.İlginçtir oraya bıraktığım şikayete karşılık 1 saat içerisinde ekip geldi.Direkteki kutuyu değiştirdiler ve sorun çözüldü.7 gündür uğraşıyorum inanamadım.Aynı gün içerisinde kaç kez aradım olmamıştı.Aklınızda olsun 2. gün sonu arıza giderilmez ise adreswww.sikayetvar.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlehlvlet -- 21 Mayıs 2013; 10:00:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.