Şimdi Ara

Ttnet 8 Mbps i destekleyen Modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pek modem işinden anlamam.
    Ttnet Adsl 8 mbps Netlimitsiz kullanıyorum.
    Ancak ttnetin hız testinde bu oran 1.70 lerde görünüyor.
    Biraz araştırdım da bu modemden kaynaklanıyor olabilirmiş. Modemim 6-7 yıllık sadece ben kullanıyorum pc yi neti başka kullanıcı yok.
    Ne yapmam gerek sorun modemde mi?
    Film izlemek için bile 7-8 saat yüklenmesini bekliyorum ki altı üstü 500 mb.
    Verdiğim paraya yazık üstelik ancak kırıntısı düşüyor payıma.
    Önerebileceğiniz 8 mbps i destekleyen modem var mı?
    Virüs taraması, windows defender taraması da yaptım virüs ya da zararlı yazılım yok. zaten bu sıkıntı yıllardır var.

Bilgisayarım dizüstü Toshiba A300 1GN
    Belki modem pc özelliğine göre değişiyordur diye pc özelliklerini de paylaşıyorum.

Satellite A300-1GN
    Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi Intel® Core™2 Duo işlemci P8400 (2.26 GHz, 3 MB L2 cache, 1.066 MHZ FSB)
    "Intel® PM45 Express chipset ve Intel® WiFi Link 5100 "
    Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
    3,072 MB (2,048+1,024) DDR2 RAM - max. 8,192 MB (800 MHz)
    320 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    15.4" Toshiba TruBrite® WXGA+ TFT ekran (1,400x900 çözünürlük)
    ATI MOBILITY RADEON™ HD3650 HyperMemory™ teknolojili, 512 MB yerleşik, 2,302 MB kullanılabilir grafik GDDR2 grafik belleği (4 GB RAM ile), 16x PCI Express
    DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    "5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card™ Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik),
    HDMI-CEC (REGZA-Link), eSATA(USB ile paylaşımlı) "
    Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N), Bluetooth™ 2.1 EDR
    56K modem, Ethernet LAN 10/100
    Li-Ion pil
    Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emdikey -- 1 Haziran 2012; 23:54:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emdikey

Arkadaşlar ben pek modem işinden anlamam.
    Ttnet Adsl 8 mbps Netlimitsiz kullanıyorum.
    Ancak ttnetin hız testinde bu oran 1.70 lerde görünüyor.
    Biraz araştırdım da bu modemden kaynaklanıyor olabilirmiş. Modemim 6-7 yıllık sadece ben kullanıyorum pc yi neti başka kullanıcı yok.
    Ne yapmam gerek sorun modemde mi?
    Film izlemek için bile 7-8 saat yüklenmesini bekliyorum ki altı üstü 500 mb.
    Verdiğim paraya yazık üstelik ancak kırıntısı düşüyor payıma.
    Önerebileceğiniz 8 mbps i destekleyen modem var mı?
    Virüs taraması, windows defender taraması da yaptım virüs ya da zararlı yazılım yok. zaten bu sıkıntı yıllardır var.

Bilgisayarım dizüstü Toshiba A300 1GN
    Belki modem pc özelliğine göre değişiyordur diye pc özelliklerini de paylaşıyorum.

Satellite A300-1GN
    Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi Intel® Core™2 Duo işlemci P8400 (2.26 GHz, 3 MB L2 cache, 1.066 MHZ FSB)
    "Intel® PM45 Express chipset ve Intel® WiFi Link 5100 "
    Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
    3,072 MB (2,048+1,024) DDR2 RAM - max. 8,192 MB (800 MHz)
    320 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    15.4" Toshiba TruBrite® WXGA+ TFT ekran (1,400x900 çözünürlük)
    ATI MOBILITY RADEON™ HD3650 HyperMemory™ teknolojili, 512 MB yerleşik, 2,302 MB kullanılabilir grafik GDDR2 grafik belleği (4 GB RAM ile), 16x PCI Express
    DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    "5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card™ Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik),
    HDMI-CEC (REGZA-Link), eSATA(USB ile paylaşımlı) "
    Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N), Bluetooth™ 2.1 EDR
    56K modem, Ethernet LAN 10/100
    Li-Ion pil
    Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio

bütün modemler 8mbiti deestekler zaten dışarıdan alacağın modemlerin en kötüsü 54mps olur çok az 24lük vardır ama hızın düşüklüğü nedeni senin santralden uzak olman die düşünüyürum en yakın santrali ara ve hattın kaç mbit e kadar destekliyor onu öğrenmeni tavsiye ederm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.