Şimdi Ara

TTNET 8LİMİTSİZ'de 40 kB/s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce TTNET'in 8LİMİTSİZ paketine geçtim. Sabah torrentte hız 600-800 kB/s gösteriyordu ama bi geldim 40 kB/s nin üstüne çıkmıyor. Modemi ve bilgisayarı açıp kapadım ama düzelmedi. 8LİMİTSİZ'de adil(!) kullanım kotası yok galiba, yoksa var mı? Sizce neden olmuştur, modem ısınmış olabilir mi?

Edit: Bu arada modemin markası TP-LINK TD-W8951ND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedArslan -- 4 Haziran 2012; 10:27:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedArslan

Arkadaşlar 3 gün önce TTNET'in 8LİMİTSİZ paketine geçtim. Sabah torrentte hız 600-800 kB/s gösteriyordu ama bi geldim 40 kB/s nin üstüne çıkmıyor. Modemi ve bilgisayarı açıp kapadım ama düzelmedi. 8LİMİTSİZ'de adil(!) kullanım kotası yok galiba, yoksa var mı? Sizce neden olmuştur, modem ısınmış olabilir mi?

8limitsizde akk yok.bir de torrent dışındaki download araçları ile yükleme yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

quote:

Arkadaşlar 3 gün önce TTNET'in 8LİMİTSİZ paketine geçtim. Sabah torrentte hız 600-800 kB/s gösteriyordu ama bi geldim 40 kB/s nin üstüne çıkmıyor. Modemi ve bilgisayarı açıp kapadım ama düzelmedi. 8LİMİTSİZ'de adil(!) kullanım kotası yok galiba, yoksa var mı? Sizce neden olmuştur, modem ısınmış olabilir mi?

8limitsizde akk yok.bir de torrent dışındaki download araçları ile yükleme yapmayı deneyin.

Teşekkürler. Başka sitelerden deniyorum, youtubeden video izliyorum yine yavaş. En iyisi TTNET müşteri hizmetlerini aramak. Sağolun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

quote:

Teşekkürler. Başka sitelerden deniyorum, youtubeden video izliyorum yine yavaş. En iyisi TTNET müşteri hizmetlerini aramak. Sağolun.

şu da olabilir:: bunlar önüne gelen paketin hızını düşürdükleri için siz de yakalanmış olabilirsiniz!

• Modeme düşen hıza baktınızmı kaç mb düşüyor ?
  • http://hiztesti.ttnet.com.tr/ burda hızınız kaç gösteriyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.