Şimdi Ara

TTnet 8mbt e kadar hıza sahipken 2mbti kullanabilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8mbt e kadar hız paketi var ancak bunun sadece 2mbt ini kullanabiliyorum ...

• 2 mbit e akdar derken nasıl ?
    bnm modemin ıp ye girdiğimde 2 mbit gösterio ama geçen aylarda falan hep 7999 idi bende netlimitsizdeyim de we fatura da 58 geldi.
    sizinki download sırasında mı 2 gösterio yoksa benmki gibi mi
  • fotoğraflarla anlatayım

• brnimki daha yeni açıldı 4 mbit aradım dedim diyo biz size 8 vericez demedik 8 e kadar vericez dedik bende dedim bende size 49 vericem demiyom ozaman 49 a kadar veriyom...
  • ya adi herifler ya sözde 8mbte kadar olunca anlık kopmalar yaşayacağımdan optimum değer olan 2 mbte düşürmüşler bende santral no istedim açmıyolar :s baş belaları yemin ederim düzgün bi hizmet veren olsada geçsek .. Mail attım tekrar 8mbt olan standart değeri denemek istiyorum kopma yaşarsam tekrar 2mbt e sabitlersiniz diye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingElseMatters

fotoğraflarla anlatayım

benmki de 2 gösterio arkadaşımda da 4 gösterio du ama tekrar düzelmiş onnki b uay bi geçsin bakalım sonra düzelmezse benden çekecekleri war :D
    yani sorun sizde de deil donanımda hiç bi sorun yok da ttnet in wermiş olduğu hizmetin kalitesinde bi sorun war

• quote:

Orijinalden alıntı: NothingElseMatters

ya adi herifler ya sözde 8mbte kadar olunca anlık kopmalar yaşayacağımdan optimum değer olan 2 mbte düşürmüşler bende santral no istedim açmıyolar :s baş belaları yemin ederim düzgün bi hizmet veren olsada geçsek .. Mail attım tekrar 8mbt olan standart değeri denemek istiyorum kopma yaşarsam tekrar 2mbt e sabitlersiniz diye .

bnm ewde santrala yakın 900lerde bişe uzaklığı we 8mbps yi desteklio, destekliodu daha doğrusu benmki de 2 ye düştü
    siz bi daha arayın we üslubunuz da çok sert olsun bakalım bişe çıkar mı bilmiorum ama bu ay snnda bende düzelmezse bi arıcam ama kafalarına göre iş yapıolar

sizin hat zayıflaması kaç bd ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

brnimki daha yeni açıldı 4 mbit aradım dedim diyo biz size 8 vericez demedik 8 e kadar vericez dedik bende dedim bende size 49 vericem demiyom ozaman 49 a kadar veriyom...

modemin setup tan bence bi bakın eğer oradaki değerde 4 ise we o hız size yeterli ise hat zayıflaması falan da yoksa santrale çok uzak deilseniz bence ısrar edin we 8mbit olmasını isteyin
  • santral bana 2 sokak ötede ama 4 alıyom işte bidahaki aya düzelir heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan UÇAR

quote:

brnimki daha yeni açıldı 4 mbit aradım dedim diyo biz size 8 vericez demedik 8 e kadar vericez dedik bende dedim bende size 49 vericem demiyom ozaman 49 a kadar veriyom...

modemin setup tan bence bi bakın eğer oradaki değerde 4 ise we o hız size yeterli ise hat zayıflaması falan da yoksa santrale çok uzak deilseniz bence ısrar edin we 8mbit olmasını isteyin

ya oradaki değer 2048 görünüyor fotoğrafta var ztn ama tbiki yetmez ynı bluray bi rip 4gb civarı 800kps ile indirmek var 200 ile indirmek var.. normal ttneti aradım 444 0 375i biz bişey yapamayız değerler normal diyo santralin nosunu istedim onlarda açmadı .. :s

• santral no yu versene bi bende arıyım...
  • ya nasıl bişe yapamazlarsa ya sen 8mbit e kadar paketi 49tl ye alıosun arkadaş 2 mbit almıosun ki
    dur bakalım bu ay bi geçsin 3-4 gün sonra düzelmezse yine 2 derse artık hiç alttan falan almıcam ya dediğim olcak ya da biri smile a falan geçerim birine
    ttnet de alsın netini ...

bi net wercekler adamın burnundan getiriolar ya
  • Arkadaşlar bende dün geçtim 8mbit tarifeye, ama şu an 4mbit kullanabiliyorum.

24 saat içinde belli olur hızınız dedi, 8'e bir sorun olmadığı halde çıkartmazlarsa arayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-H -- 26 Aralık 2009; 21:23:13 >
  • quote:

santral no yu versene bi bende arıyım...

santral no yu 444 0 375ten al her bölgenin farklı :s
  • Arkadaşlar benim değerlerim de bunlar:

24 saat olmadı tarifeyi değiştireli, acaba bu değerler nasıldır, 8'e çıkarırlar mı, 8'i destekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-H -- 26 Aralık 2009; 21:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-H

Arkadaşlar benim değerlerim de bunlar:

24 saat olmadı tarifeyi değiştireli, acaba bu değerler nasıldır, 8'e çıkarırlar mı, 8'i destekliyor mu?

sende mail yada santrali ara bir konuş derm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.