Şimdi Ara

TTNET Adsl haksızlığı Yardım Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , dün ttnet'ten bir yazı geldi , daha evvel eşimin adına olan , tamamen farklı bir şehirde kullanılan bir hat hakkında bir borç bildirimi...

Evet hattın 3 veya 4 faturasının ödenmediği bilgimiz dahilinde , ancak yazıda 9 adet fatura olduğu söyleniyor ve 866 tl kadar bir borç çıkarılıyor...

Bu nasıl olur ? TTNET ödenmeyen 3. faturadan itibaren hizmet vermeyi durdurur , böyle iken 9 adet fatura nasıl olur ? Bunu mantığım alamadı ?

Konu hakkında fikri olan benzer durum başına gelen var mı ? Her türlü yardıma açığım... Özellikle yargıç/savcı/avukat arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?

Yazı ekte , TTNET müşteri hizmetlerine attığım mail aşağıda... Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...

Gelen Yazı ;
    yazı

Gönderdiğim Mail ;
    mail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boracalin -- 29 Ocak 2012; 2:05:37 >

• internet yada kullanılan hizmetlerde takiben 3 adet ödeme gecikmesi durumunda saglanan hizmet durdurulur 9 adet faturanın ödenmedigi halde halen sizmetin devamının oldugunu sanmıyorum adınıza gelen yazıyı malasef okuyamadım ancak durum şöyleki 3 adet fatura bedeli bir cok bedel eklenmektedir sanırım size ön bir yazı göndermişler en güzeli müsteri hizmetlerini aramanız ve sakin bir şekilde anlaşılır bir biçimde tüm detayları ile konuyu ögrenmelisiniz aksi durum sizin için kötü olacaktır avukata devri falan baya ugraşırsınız zira avukata gectimi dosya 866 tl nize biraz daha meblag eklenecektir kanısındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: puma59

internet yada kullanılan hizmetlerde takiben 3 adet ödeme gecikmesi durumunda saglanan hizmet durdurulur 9 adet faturanın ödenmedigi halde halen sizmetin devamının oldugunu sanmıyorum adınıza gelen yazıyı malasef okuyamadım ancak durum şöyleki 3 adet fatura bedeli bir cok bedel eklenmektedir sanırım size ön bir yazı göndermişler en güzeli müsteri hizmetlerini aramanız ve sakin bir şekilde anlaşılır bir biçimde tüm detayları ile konuyu ögrenmelisiniz aksi durum sizin için kötü olacaktır avukata devri falan baya ugraşırsınız zira avukata gectimi dosya 866 tl nize biraz daha meblag eklenecektir kanısındayım

kırmızı kelimelere tıklarsanız yazıya ve maile ulaşabilirsiniz. link güncellendi.
  • evet okudum siz en iyisi size yakın ttnet bürosuna size gelen yazı ile giderek konu hakkında mutlak ve kesin bir bilgi alınız zira internet bedeli 29 tl olarak belirtmişsiniz hizmeti durdurmuşlar ancak kalan 6 ay içinde malasefki ülkemizdeki internet olayında kullanılar port kullanım üçretide eklemiş olabilirler ancak yinede haksızlık var size karşı şunu belirtmeden gecemeyecegim

Eger ki TTNET sizin borcunuzu avukata gönderirse mal beyanatı için bir avukata yazı yazdırmanız 60tl takipsiz illam için sanırım 80 tl gibi bir ücret borcunuza gecikme faizinin dışında temerrüt faizi denilen saçma bir şey avukatlık masrafı TTNETİN avukatının masrafınıda sizden alacaktır gel gitler iş baya uzayacak ve tatsızlaşacaktır size en iyi tavsiyem yukarıda da dedigim gibi size gelen yazı ile TTNET bürosuna giderek konuyla ilgili detaylı bilgi alarak konuyu acıkca ögrenmeniz

ha bu arada borca itiraz edebilirsiniz ama borcu mutlaka ödemeniz gerekmekte sonra siz bir avukat bularak borca itiraz davası acabilirsiniz

AVUKAT DEGİLİM SADECE 2 BANKA TARAFINDAN HAKSIZLIGA UGRAMIŞ BİR VATANDAŞIM HAKSIZLIGIN BEDELİDE ÇOK AGIRDI

• Benim de 3 ay ödemediğim zamanlar oldu ama o zaman 8 mbps'e kadar olan tarife kullanıyordum.3.aydan sonra kesmişlerdi.Telefonla beraber 300'ü geçmemişti 3 ayın faturası.9 aylık fatura var da neden kesmemişler peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeKinq

Benim de 3 ay ödemediğim zamanlar oldu ama o zaman 8 mbps'e kadar olan tarife kullanıyordum.3.aydan sonra kesmişlerdi.Telefonla beraber 300'ü geçmemişti 3 ayın faturası.9 aylık fatura var da neden kesmemişler peki ?

3. faturadan sonra kesiyorlar ok. Ama hizmet alamadığın halde alıyormuşsun gibi faturalandırmaya devam etmişler sanırım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boracalin

quote:

Benim de 3 ay ödemediğim zamanlar oldu ama o zaman 8 mbps'e kadar olan tarife kullanıyordum.3.aydan sonra kesmişlerdi.Telefonla beraber 300'ü geçmemişti 3 ayın faturası.9 aylık fatura var da neden kesmemişler peki ?

3. faturadan sonra kesiyorlar ok. Ama hizmet alamadığın halde alıyormuşsun gibi faturalandırmaya devam etmişler sanırım :(

Yani kullanamadığın hizmeti faturaya yansıtmışlar öyle mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Türk Telekom için Modem.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Boracalin

quote:

Yani kullanamadığın hizmeti faturaya yansıtmışlar öyle mi ?

Evet görünen o...

• EEE YABANCI ŞİRKET NASIL OLSA CAKACAKLAR NASILSA VALLA SMİLE ADSL KULLANICISIYIM HALEN TTNET E GECMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM BU ŞEKİLDE OLAYLARI GÖRÜNCE VAZGECTİM ACIKCASI EE TÜRKİYE BURASI NASILSA ÖDENECEK O FATURA DEGİLMİ?

ARTI OLARAK BİR YERDEN HİZMET ALMAKDANSA ALMAMAK YADA NE BİLEYİM KULLANMAMAK DAHAMI GÜZEL NE İYİLİK YAP DENİZE AT MİSALİ AMA ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.