Şimdi Ara

ttnet aile koruma muhabbetinden nasıl kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki güne kadar hiçbirşey yoktu son iki gündür hiçbir siteye giremiyorum mesela zamunda ağdaki diğer bilgisayarlardan girdiğimde giriliyor ama benim bilgisayarımdan giremiyorum lüften bi yardım edin ramazan ramazan ttnet e sevgilerimi göndermekten helak oldum
    not : ttnet in ayarlarında devre dışı gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan91 -- 9 Ağustos 2012; 0:40:45 >

• Güvenli İnternet Uyarısı mı eğer buysa valla çok sinir bir şey ben memlekette olduğum için mecburen üst komşunun netini kullanıyorum adam bu güvenliği yapmış hiç bir siteye girmiyor çok sinir bir şey gerçekten , adamın modem arayüzüne bile girdim ama şu güvenli internet uyarısından bir türlü kurtulamadım ..
  • aynen öyle uyarı diyo aile profili dolayısıyla siteye girememektesiniz diyor ama güvenli internet devre dışı bir başla bilgisayardan girdiğimde açılıyor benim bilgisayarımdan açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan91

aynen öyle uyarı diyo aile profili dolayısıyla siteye girememektesiniz diyor ama güvenli internet devre dışı bir başla bilgisayardan girdiğimde açılıyor benim bilgisayarımdan açılmıyor

Bendede bu sorun vardı. ttnet online işlem merkezine girip çocuk profiline alıp 1 dakika bekledikten sonra tekrar devre dışı bıraktım ve sorun halloldu. sende bir dene belki işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkarakaya

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan91

aynen öyle uyarı diyo aile profili dolayısıyla siteye girememektesiniz diyor ama güvenli internet devre dışı bir başla bilgisayardan girdiğimde açılıyor benim bilgisayarımdan açılmıyor

Bendede bu sorun vardı. ttnet online işlem merkezine girip çocuk profiline alıp 1 dakika bekledikten sonra tekrar devre dışı bıraktım ve sorun halloldu. sende bir dene belki işe yarar.

dün denemiştim ama şimdi birdaha deniyorum

bir değişme olmadı hala aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan91 -- 9 Ağustos 2012; 1:55:37 >
  • sorun düzeldi sistemden kaynaklı bir sorunmuş müşreti hizmetleri başta onlar yasaklı siteler diye başından sağmaya çalıştı bayağı ama biraz üstüne gidince biraz uğraştı ve düzeltti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.