Şimdi Ara

ttnet akk den nasıl kurtulurum max payne 3 cdkeyi hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ttnet akk den nasıl kurtulurum videolru felen yavaş izlesemde olur ama dosyaları hızlı indireyim eyer yardm ederseniz size

max payne 3 cdkeyi

• En basitinden aybaşı nı bekle
    Yada şu konuya bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Cd keyi ver bakalima aciklariz belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna uğraşmayın akkden kurtulamazsiniz kaderinize boyun egiceksiniz yada alt yapı varsa uydunete geçeceksiniz akknin modemle alakasi yok direk ttnet interneti hiz keserek yolluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaY_aKSi -- 15 Temmuz 2012; 22:48:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen keyi ver önce ayda 300 Gb indiriyorum
  • kardeş ben sana vericem ama sen belki açıklamıyacan ama ben vermezsem insanlık niyetini yapmış olurusn siz rahat olun ben vericem
  • artık öyle bi dünya yok ya sınırsız alıcaksın ya da altyapın elveriyorsa uydunete geçip keyfine bakıcaksın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ben sorunumu çözsem bende biliyorum uydu net iyi ama iyi bir paketi varmı ki hem
    60 tl olucak hem sınırsız hemdee akk olmayan bir paketi varsa geçeyim hemen :D
  • kardeş tamam haklısın kimse bu devirde yardım etmiyor herkez karşılık bekliyor nasıl yapıcam mtu ayarlarını ve kaç yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan-tr

kardeş tamam haklısın kimse bu devirde yardım etmiyor herkez karşılık bekliyor nasıl yapıcam mtu ayarlarını ve kaç yapıcam

Hocam Pm atınız.

TeamViewer programıyla birlikte yapalım..

Biraz profilime bakın elimden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan-tr

kardeş ben sorunumu çözsem bende biliyorum uydu net iyi ama iyi bir paketi varmı ki hem
    60 tl olucak hem sınırsız hemdee akk olmayan bir paketi varsa geçeyim hemen :D

uydunet 5mbit sınırız akk kesinlikle yok 69TL..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.