Şimdi Ara

TTNet AKK uygulandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005'den beridir TTNet abonesiyim.
    Haziran 2011'de ttnet netlimitsiz paketine telefon ile arayarak geçtim.10 aydır AKK uygulanmıyordu bugün itibariyle uygulandı.
    TTnet hattını aradım telefona çıkan kişi NetLimitsiz olan bütün tarifelerde AKK uygulandığını söylüyor.
    2005'de imzaladığım sözleşmede AKK ile ilgili bir madde yok.
    Ne yapmamı önerirsiniz.
    Teşekkürler.

• eger sözleşme elinde varsa kullanıcı haklarına şikeyet edersin sonra direk mahkeme
  • Elinde belge varsa eğer akk ile ilgili çatır çatır kaldırtırsın bence akk yi.

Yazını okuyunca ben de hatırladım beni de telefon da kampanyalı bi tarife ye geçirmişlerdi akk den bahsedilmemişti acaba ben de hakkımı arasammı?
  • Aynı durum bende de var ama ne yapmak gerek bilemiyorum... Dava açsak bile bizi şözleşme imzaladığımız zamandaki hızlara mecbur ederlerse bunun hiçbir anlamı kalmaz.
    Süeronline da müşteri 20 mbps hızı sınırsız diye aldı ve AKK uygulanınca dava açtı ve şzleşmede imzaladığı hız olan 20 mbps sınırsız hızına geri kavuştu. Böyle bir durum bizim için geçerli olamaz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Elinde belge varsa eğer akk ile ilgili çatır çatır kaldırtırsın bence akk yi.

Yazını okuyunca ben de hatırladım beni de telefon da kampanyalı bi tarife ye geçirmişlerdi akk den bahsedilmemişti acaba ben de hakkımı arasammı?

Ara tabi arkadaş en doğal hakkın.
    Söz gider yazı kalır demişler.
    Devleti var mahkemesi var adamın kulağından ince ince kan alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumptyDumpty

Merhabalar

2005'den beridir TTNet abonesiyim.
    Haziran 2011'de ttnet netlimitsiz paketine telefon ile arayarak geçtim.10 aydır AKK uygulanmıyordu bugün itibariyle uygulandı.
    TTnet hattını aradım telefona çıkan kişi NetLimitsiz olan bütün tarifelerde AKK uygulandığını söylüyor.
    2005'de imzaladığım sözleşmede AKK ile ilgili bir madde yok.
    Ne yapmamı önerirsiniz.
    Teşekkürler.

kazanılmıs hakkın olabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline vs türknet
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.