Şimdi Ara

TTnet akşam internet yavaşlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 aydır rezillik çekiyorum. Hipernet 50mbit paket kullanıyorum gündüz-gece saatlerinde 48mbit hız alıyorum. Akşam 19:00 ile gece 00:00 arası hızım 5-10mbit arasında değişiklik gösteriyor. Bu sorunu yaşayan varmı? Alt yapı sorunu yaşadığımı sanmıyorum yoğun saatlerde internetimin hızı düşüyor normalde 48Mbit hız alıyorum. İzmir'de yaşamaktayım, bilgi için şimdiden teşekkürler.

• İşte o ypğunluktan kaynaklanıyor ama sizde aşırı fark var bir arayıp sorun sebebi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende de var aynı sıkıntı. yeni abone oldum ttnet e akşam dediğiniz gibi özellikle 8 gibi net cok yavaşlıyor bende 16Mbit hız var. gündüz sıkıntı yok 1.7 Mbayt /sn ama akşamları düşüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynı sorundan bende muzdaribim...

izmir hatay bölgesinde oturmaktayım.

akşam 7 ile gece 1 e kadar ping ve hız sorunu yaşıyorum.

ping değerlerim 40 a çıkıyor hızım da 14 megabitten 6 a düşüyor.

sabah ve gece 2 den sonra ping değerlerim ise 8 9 hızımda 14 megabit

http://hizliresimyukle.com/images/2014/12/03/image1a768.jpg

port değişikliği yaptırdım sonuç gene aynı bölge müdürlüğüne gittim sonuç gene aynı malesef. sonunda iptal ettireceğim ve bana telefonla modemi aldıran müşteri hizmetlerini tespit ettirip o modem tahattut ücretini ödemeyeceğim.

• Bende izmir esrefpasada oturuyorum hizim 100 mb hiper kullaniyorum aksam saat 6 ile 12 arasi hizim 6 mb lere dusuyor.yuze yakin sikayette bulundum ama yine cozulmuyor.bolgemizdeki altyapi cok fazla aboneye hizmet verdigi icin kaldirmiyormus.****ler modemi kabloyu degistirttiler bosu bosuna bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu heryerde sabah 400-450 kb/sn ile cekerken gece hızım yarıya pingler 60 ms den 120 ms lere cıkıyor
    ben bunda KASITLI YAVASLATMA var diyorum şeref............ verdigim para haram zıkkım olsun
  •  TTnet akşam internet yavaşlaması

Uzun uğraş sonucunda çağrı merkezinde işlemi hızlandırttım. Port değişikliği talep ettim ve şuan bir sorun kalmadı gibi. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara önerim Hipernet ve Fibernet kullananların port değişikliği talebinde bulunması. ADSL kullanıcıları için bir fikrim yok ama hiper ve fiber için port değişikliği işe yarayabilir. Sonuç olarak yinede tahahhüt bitince firmayı değiştiricem 1 ay sonra sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: relative

TTnet akşam internet yavaşlaması

Uzun uğraş sonucunda çağrı merkezinde işlemi hızlandırttım. Port değişikliği talep ettim ve şuan bir sorun kalmadı gibi. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara önerim Hipernet ve Fibernet kullananların port değişikliği talebinde bulunması. ADSL kullanıcıları için bir fikrim yok ama hiper ve fiber için port değişikliği işe yarayabilir. Sonuç olarak yinede tahahhüt bitince firmayı değiştiricem 1 ay sonra sorun çözüldü.

Port'u nasıl değiştiriyoruz dostum.
    Bende de fiber var;özellikle akşamları online oyun oynayamıyorum. Ping çok yüksek.
    Gece ve sabahları ise sıkıntı yok.

• arkadaşlar ,Istanbul Avcılar dayım 2 .senem 20 mbit hipernetim var ,son 1 aydır Akşamlar ı anormal Hız değerleri alıyorum !
     TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması

• Esenyurt tayım ben de. Aynı sorundan muzdaribim. 10 Mb alabiliyorum maksimum ancak akşam saatleri bu sorunlar oluyor bende de. Bir kaç hafta evvel aradım arıza kaydı açıldı, sorunu giderdik dediler ama sürüyor sorun. Bölgesel olabilir.

Edit: Çağrı merkezini aradım, altyapı çalışması olduğu söylendi. Bekleyeceğiz mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elladan -- 8 Ocak 2015; 21:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elladan

Esenyurt tayım ben de. Aynı sorundan muzdaribim. 10 Mb alabiliyorum maksimum ancak akşam saatleri bu sorunlar oluyor bende de. Bir kaç hafta evvel aradım arıza kaydı açıldı, sorunu giderdik dediler ama sürüyor sorun. Bölgesel olabilir.

Edit: Çağrı merkezini aradım, altyapı çalışması olduğu söylendi. Bekleyeceğiz mecburen.

kesin bölgesel bir sorun vardır, ama aksam saatlerinde böyle olup, gece sorunsuz Hız ve Ping olması, bu sorunun sanki yetersizlik den ileri geldiği yönünde düşüncelerim var ..

• ayni sorun bendede var 3 aydır uğraşmaktan yoruldum ve sonunda hat iptali yaptım yarına avcılar telekoma giderek işlemi sonuçlandıracam.
    yer: saadetdere esenyurt/ 24 megabit hipernet vdsl
    akşamları saat 18 sonra 2 megabit ile 5 megabit arası hızlar var.gece 01 den sonra akşam a kadar 23 megabit alıyorum.
    direk ankastreden modeme cat 6 çektim sonuç değişmedi( böle durumda olan arkadaşlar boşuna kablo değişimi yapmayın)
    modem ile bilgisayar kablo ile bağlı ,denemediğim test sayfaları kalmadı hepsi aynı sonucu veriyor.( yalan net ttnet hız testi sayfası bile aynı)
  • alt yapı yetmiyor

milletin hızını 20 mbps ye çıkardılar

superonline a kafa tutacam diye

adamlar adil kullanım uygulamalarına rağmen insanlara garanti ettikleri hızı veremiyorlar

biz de burada adil kullanım kullanım kalkar mı diye beklenti içine giriyoruz
  • Vdsl hizmeti sunulan yerlerin alt yapısı zaten adsl : yani max 8 megabit bazı yerlerde 16 megabit e kadar çıkabilmektedir.
    bu vdsl hizmeti denen kandırmacayı modem desteği ile sunuyorlar.( modem arayüzünden bakılınca ulaşılabilir hız 114 megabit gözükse bile 4-5 megabit hız alınıyor)
    bir başka servis sağlayıcı dan aynı vdsl hizmeti isteyince veremeyeceklerini göreceksiniz( hepsi turktelekom alt yapısını kullanır )
  • apollonm A kullanıcısına yanıt
    Sen nediyon bro
  • İkamet Tekirdağ Çerkezköy. Her akşam bu saatler de ping 200-300 arası hız normalde 12 mbit ama ping artınca 2-3 megabit oluyor hiç bir şey izlenmiyor yapılmıyor yetti kaç kez şikayet ettim çözümü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elladan

Esenyurt tayım ben de. Aynı sorundan muzdaribim. 10 Mb alabiliyorum maksimum ancak akşam saatleri bu sorunlar oluyor bende de. Bir kaç hafta evvel aradım arıza kaydı açıldı, sorunu giderdik dediler ama sürüyor sorun. Bölgesel olabilir.

esenyurttayım ve benzeri problem bende de var.. sabah 6:30 gibi hız testi yaptığımda 11-12 mbit,aksam saaat 6'dan sonra test yaptığımda en fazla 2-3 mbit hız alabiliyorum..
  • DSLAM'a gelen fiber hat 155Mbit ise bundan kaç abone hizmet alırsa muhtemelen ona göre bir yavaşlama oluyor. Bir yerde bir kapasite sorunu olduğu kesin de, biz bilemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

alt yapı yetmiyor

milletin hızını 20 mbps ye çıkardılar

superonline a kafa tutacam diye

adamlar adil kullanım uygulamalarına rağmen insanlara garanti ettikleri hızı veremiyorlar

biz de burada adil kullanım kullanım kalkar mı diye beklenti içine giriyoruz

+1 bana da öyle geliyor.

Bendeki yavaşlama aşırı derecede yalnız.Hat değerlerim sağlıklı olmasına rağmen düzgünce girmiyor internete.Sitelere bile zor bağlanıyor.
  • http://www.speedtest.net/my-result/4046877232
    bu benim kaplumbağa net in hızı
    az önce komşuda da vdsl var (24 megabit) bi bakayım dedim: hız 3,6 megabit idi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.