Şimdi Ara

ttnet aşırı kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen ay bir hafta kadar sık sık internete bağlanamadığım zamanlar oldu. aradığımda alt yapı çalışması olduğunu söylediler. bu sürecin ardından günün bazı saatlerinde sık sık kopma sorunu yaşamaya başladım. ancak çok sık. 30-40 saniyede bir dsl ışığı yanıp sönmeye başlıyor bağlanır bağlanmaz tekrar kopuyor ve bu 1-2 saat sürüyor. sonra her şey normale dönüyor.

ttneti ilk aradığımda arıza kaydı aldılar ve ardından sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını, benim tesisatımdan ya da modemimden kaynaklandığını belirten bir mesaj aldım. ancak sorunsuz olarak 2-3 gün internete bağlandım. ardından yine kopma sorunu başladı. artık neredeyse her gün 1 ya da 2 kere 1-2 saatliğine internete bağlanamıyorum. ttnet tekrar arıza kaydı açmıyor, sadece ücretli servis vereceğini söylüyor ve sorunun kendilerinden kaynaklanmadığından emin konuşuyor. servisi sadece hat sahibi çağırabilir diyorlar ve hat sahibi burada yaşamıyor. aslında hat sahibinin arayıp servis çağırmasını sağlayabilirim ama acaba beni yolmaya mı çalışıyorlar diye düşünüp emin olamıyorum. dün teknisyen çağırdım, hattı kontrol etti ve hatta sorun yok ama modemi bilemem dedi. zaten hatta sorun olsa hep olur böyle bazı günler günde 1-2 saat olmaz dedi.

modem arayüzünden sorun yaşamaktayken dsl bağlantı bilgisinin printscreenini aldım. ben bu rakamların anlamını bilmiyorum ama sorun varken ve yokken farklılık gösteriyor. imajı ekliyorum. ekteki kopma sorunu yaşanırken ki görüntü.

yeni modem alsam mı diye düşünüyorum ama emin olamıyorum. sizce sorun ne olabilir?

ttnet aşırı kopma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanesy -- 25 Temmuz 2016; 18:36:29 >

• alttaki görüntüyü de yaklaşık 1 saat sonra kopma sorunu geçince aldım. modem zte zxhn h168n. yine bir altyapı değişikliğinden sonra benim usrobotics bağlanmamaya başlayınca, aboneliğim süresince kullanmam üzere tahsis etmişlerdi. üzerinde ttnet mülkiyetindedir para ile satılamaz yazıyor.

ttnet aşırı kopma sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.