Şimdi Ara

TTNET Aylık Adil Kullanım Kotası Aşıldı ! Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınırsız internet kullanıyorum.Gta 5 i indiriyordum ve neredeyse %40 kadar indi.Daha sonra mesaj geldi adil kullanım kotası 50 gb geçildi hızınız 8 mbps den 3 mbps ye düştü diye.Arkadaşlar madem sınırsız internet neden 50 gb aşılınca pislik yapıyorlar.Bi gta 5 i indirecem 60 gb lığı indirirken sildim 36 gb indiriyordum %40 oldu bir bitiremedim arkadaşlar bu seferde hızı düştü 3 mbps ile bitmezki bu gta 5.Ne yapmam gerek arkadaşlar kafayı yiyeceğim sabah sabah uğraştırıyorlar beni.1-2 günlük 8 mbps ye çevirebilirler mi neyse 1-2 günlük faturaya yansısın.Ya da sizin var mı bir çözümünüz kolayca yapayım da gta 5 i beklemekten geberecem artık bu 3.günüm ve böyle giderse 1 haftaya anca biter.

• MTU Konusunda da yazmıştın sanırım. Orda yazanları dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliHa41

Arkadaşlar sınırsız internet kullanıyorum.Gta 5 i indiriyordum ve neredeyse %40 kadar indi.Daha sonra mesaj geldi adil kullanım kotası 50 gb geçildi hızınız 8 mbps den 3 mbps ye düştü diye.Arkadaşlar madem sınırsız internet neden 50 gb aşılınca pislik yapıyorlar.Bi gta 5 i indirecem 60 gb lığı indirirken sildim 36 gb indiriyordum %40 oldu bir bitiremedim arkadaşlar bu seferde hızı düştü 3 mbps ile bitmezki bu gta 5.Ne yapmam gerek arkadaşlar kafayı yiyeceğim sabah sabah uğraştırıyorlar beni.1-2 günlük 8 mbps ye çevirebilirler mi neyse 1-2 günlük faturaya yansısın.Ya da sizin var mı bir çözümünüz kolayca yapayım da gta 5 i beklemekten geberecem artık bu 3.günüm ve böyle giderse 1 haftaya anca biter.

Sanırım Adil Kullanım Kotası diye bir şey duymadınız. Limitsiz internet paketlerinde Adil kullanım kotası vardır. 35-50-75-100 ve 200 GB şeklinde. Her birinin fiyatı farklıdır. Tam anlamıyla sınırsız olanlar yani Adil kullanım kotası olmayan paketlerin fiyatı 150 TL üzerinde dir.

Estra para vereyim bir kaç gün tekrar 8 Mbit olsun diye bir durum yok. Benden önce mesaj atan arkadaşın dediği olaya bir bak.

• AliHa41 A kullanıcısına yanıt
    onlıne ışlem yahut müşterı hızmetlerınden 8 lımıtsız e geç ınıdır ındırebıldığını ışlem bıtınce yapılan kullanım günlük hesaplanım normal faturana yansır, sonrasında eskı paketıne dön
  • TTNet roketi aktif et 24 saatliğine hızın eskisi gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 16 Mbps'e kadar kullanıyorum, 5 - 6 gün 16 Mbps, sonrasında hep 3 Mbps kullanıyorum. Playstore'den de illegal da birçok oyun indirdim 3 Mbps ile. Tamam yavaş oluyor da burası Türkiye, düzgün hizmet olsa şaşırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

TTNet roketi aktif et 24 saatliğine hızın eskisi gibi olur.

adsl kullanıyor fiber değil, adsl de roket diye birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşin başka bir boyutu daha var torrentten oyunun hangi sürümünü indiriyorsun :D oyunun kurulumu bazı sürümlerde 8 ile 11 saat arasında değişiyor özellikle 36 Gb boyutunda olanlar indirmesi demiyorum yanlış yazdım sanmayın pc ye KURULUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 18 Nisan 2015; 19:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

İşin başka bir boyutu daha var torrentten oyunun hangi sürümünü indiriyorsun :D oyunun kurulumu bazı sürümlerde 8 ile 11 saat arasında değişiyor özellikle 36 Gb boyutunda olanlar indirmesi demiyorum yanlış yazdım sanmayın pc ye KURULUMU

eee ne yapıcaz oyunu kurmak için ssd mi alıcaz :P
  • Tmm arkadaşlar akk yi yükselttim dün indirdim gta 5 i mahallenin altyapısı en fazla 8 mbps yi destekliyormuş şimdi internet hızımı yükseltemem mi 24 mbps düşünüyordum.
  • mtu uydu nette de işe yarımıyor mu acaba ?
  • AliHa41 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yükseltmeyi düşünüyorsun.
  • Mahallenin altyapısı yetersizmiş en fazla 8 mbps daha üstü yapılamıyormuş ne yapacağım şimdi 8 mbps de mi kalacam uydunete filan geçemem mi ?
  • Önceden olmazdı ama artık hemen düşürüyorlar hızı.. Hele benim gibi 39 liraya 2 yıllık 16 mbit kaptıysanız her ay telefonla da arıyorlar adil kullanım kotasını arttıralım 10 lira ekleyelim diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

onlıne ışlem yahut müşterı hızmetlerınden 8 lımıtsız e geç ınıdır ındırebıldığını ışlem bıtınce yapılan kullanım günlük hesaplanım normal faturana yansır, sonrasında eskı paketıne dön

taahhütlülerde böyle bişey var mı bu bug oluyor o zaman
  • Dostum bu aylık hakkını doldurdun artık sol şeritten hızlı hayat bitti yavaş yavaş takılacaksın diyor kısacası sana TTNET Yapacak bir durum yok şuanda mecbur böyle devam edeceksin
  • tam olarak bug değil misal üniversiteli kampanyası içerisinde net 8 de var 8 limitsizde var 100mb 200gb akn paketide var varsa taahüt etkilemez çünkü aynı kampanya içerisinde olan başka bir pakete geçiş bu, bi küçük ayrıntısı var başlangıç paketinin fiyat olarak altında olan pakete geçiş yapmıyorla yani konu tamamen duygusal
  • Yeminle siktirip gidicem bu ülkeden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.