Şimdi Ara

TTNET BİZİ KAZIKLIYOR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende kotalı kullanıcıyım ve bu kota meselesine feci haldem takmış durumdayım. oturdum bu ay kalem kalem indirdiklerimi mb olarak not aldım ve virüs programının kendi kendini güncellemesi ile bilgisayarın kendini güncelleme miktarına da yaklaşık 20 mb verdim ki olmaz bunu sizde biliyosunuz neyse açık tam 732 mb. Dedim zombi mi olduk ne ama öyle bişey olsa bu kadar içeri sokmazlar herhal şemsiyeyi köklerler. :) neyse bide bu ttnet sayfasında arkadaşını getir 5 ytl indirim felan diyo 3 rakadaş önerebiliyomuşuz adam başı 15 ytl yapar diye mi hesaplıyacaz. goruslerinizi bekliyorum.

• donanimhaber.com'da bu sayfanın sana maliyeti yaklaşık olarak 530 Kb..Bunlarıda hesaba kattın mı?Ben kotanın şişirildiğine inanmıyorum..Ama kazıkladıkları konusunda hem fikirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeev -- 31 Ocak 2008; 0:14:10 >
  • internette yaptigin her sey kotani doldurur.. Downloaddan kasit sadece indirdiklerin degildir.. bu sayfaya ulasmak icinde download yapmis oluyorsun.. yani ulasmak istedigin her sayfada bir nevi downloaddir.. e daha bunun flash animasyonlusu war, youtube'u war hepsi download.. Endiselenecek bir sey yok.. fiyatlar acisindan kazik ama
  • ben bu sidede en gıcık aldıgım yönü şu sag taraftaki flaş lar ya her haraketi bana we sizlere dowland oluyor bu bil beni gıcık ediyor zaten yazdıgımdada oldu ama bunu halledemezmi site sahipleri ama gerisine laf yok çok güzzel bir forumdur bunuda belirtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 31 Ocak 2008; 1:51:22 >
  • ewt kesinlikle katiliorm bilal arkadasima.. o flashlar hos ama bize malesef download oluor
  • Firefox kullanin, addblock ile hic birini download etmeden pas gecin.
    Hem daha az para odersiniz hem de bu sayfa yildirim hiziyla gelir.
    Ornek olarak su andaki sayfa sadece user resimleri ile birlikte hesaplaninca 63KB geliyor, eger onlari da filtrelersem 43KB oldu.
  • Eskiden feodal rejimlerde toprak ağaları varmış.Internette daha gelişimini tamamlayamadı.Site sahipleri sırtımızdan para kazanıyorlar.Tüm dünyada durum bu..Siteyi yücelten esas unsur bizleriz ve bizimde kazanmamız gerekirden cebimizden para veriyoruz
    Yetmezmiş gibi adminlerin,modların poposu erişilmez derecede yukarıda. Türkiyedekiler banlama hastası zaten Agalara laf ediyoruz diye köyden kovuyorlar..Ne diyodu Şener Şen bi filminde?
    "ağanin pokinin üstünea pok olir mı looo"

Olmaz beyim diyeceksin.Göreceksin yakında bu düzen değişecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.