Şimdi Ara

ttnet denemesi bedava abonesi oldum iptal ettiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet 2 ay denemesi bedava kampanyasina abone oldum iptal basvurusunu yaptiral 11 gun gecmesine ragmen iptal ettiremedim bikac gun daha beklerseler taahhut zamani girecek ve bana 2 aylik faturayi gecirecekler. ben turk telekom mudurlugunu arayip soylememe ragmen net bisey soylemiyorlar telefonda resmen iptal edin diye yalvariyorum beyler yokmu bundan kurtulmanin baska caresi turk telekom perisan etti beni hergun aklimda iptal ettilermi endisesiyle yasiyorum

• Şahsi olarak gitmen lazım İl Telekom Müdürlüğüne telefonla olacak iş değil...Orada seni yönlerdirirler..
  • hocam iptali icin gitmistim imzalari falan attim islem yapmiyorlar acaba bu hatti kim kesiyor gercek muhatabimi gormek istiyorum islem yapmiyorlar
  • Aynısını bana da sol yaptı. Sanırım kurtuldum

Dün gene aradılar. Sisteme benim hesap açılmış. BAkıp kontrol ettiler. "İptal" gözüküyor dediler.

Bedava diye bir şey yok. İki ay ücret ödeme, sonra 24 ay öde bence. Çıkmak diye bir şey ok.
  • Superonline da benimkini iptal etmiyor lan 2 ay oldu hala işlem sırasına alındı diyor ne ayaksa
  • iptal etmiyorlar modemde benim modemim hiçbir eksiği yok şerefsizlere yalvarmaktan bıktım artık bana 200 tl göçürecekler galiba
  • Notere gidin ve bir ihtarname çekin ayrıca bilişim teknolojileri kuruluna şikayet edin.

ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜNDE TÜKETİCİ HAKLARI YÖNETMELİĞİ madde 18
    Fesih ve fesihte takip edilecek usul

Madde 18 - (1) Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir. Aboneler, abonelik sözleşmelerini feshetmek istedikleri takdirde bu taleplerini;

a) İşletmeciye ya da adına abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili temsilcisine yazılı olarak,

b) İşletmecinin müşteri hizmetleri tarafından kayıt altına alınan sesli kayıt sistemi üzerinden,

c) İşletmecinin internet sitesi üzerinden daha önce belirlenmiş şifre ve benzeri güvenli yöntemler veya

ç) Kurum tarafından belirlenecek diğer yöntemler ile bildirirler.

(2) Aboneye sunulan hizmet, bildirimin yapıldığı andan itibaren yirmi dört saat içinde durdurulur. Hizmetin bu süre içinde durdurulmaması sebebiyle abone sorumlu tutulamaz.

(3) İşletmeci, abonenin aboneliğe son verme yönündeki yazılı talebinin kendisine ulaşmasından itibaren en geç kırk sekiz saat içinde fesih işlemini gerçekleştirmek ve talebi takip eden yedi gün içerisinde abonelik sözleşmesinin feshedildiğini, abonenin talebine bağlı olmaksızın aboneye yazılı olarak bildirmekle yükümlüdür.

(4) Müşteri hizmetleri birimi aranarak ya da internet aracılığıyla yapılan bildirimlerde abonenin kimlik bilgilerine ek olarak daha önceden belirlenmiş güvenlik şifresi istenebilir. Bu husus müşteri hizmetleri birimi ya da internet aracılığıyla fesih bildiriminde bulunan abonelere bildirilir. Aboneler hizmet sunumunun durdurulmasını takiben on gün içerisinde işletmecinin iletişim adresine veya işletmeci adına abonelik sözleşmesi işlemlerini yürütmeye yetkili herhangi bir temsilcisine yazılı bildirimde bulunurlar. Süresinde bildirimde bulunmayan abonelerin sözleşmeleri, işletmeci tarafından feshedilmeyerek hizmet sunumuna devam edilebilir.

(5) Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.

(6) İşletmeciler sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle yükümlüdür. İşletmeci tarafından abonelik sözleşme şartlarında abone aleyhine bir değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. İşletmeciler söz konusu değişikliklerin kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme haklarının bulunduğunu abonelere bildirmekle yükümlüdür.

(7) Fesih bildiriminden sonra işletmecinin geri kalan alacakları için abonelere fatura göndermesi, abonelik fesih işlemlerinin yapılmasını durduracak şekilde yorumlanamaz.

(8) Aboneden daha önce alınan depozito, avans gibi ücretler veya abone alacakları var ise, mahsuplaşmayı müteakip kalan tutar on beş gün içerisinde işletmeci tarafından aboneye iade edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 20 Ekim 2011; 20:59:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde 29unda bitiyo sözleşmem iptal ettirmek için aradım şimdiden 29undan sonra kesin diye ama sözleşme tarihi bittikten sonra aramanız gerek dediler inşallah sorun yaşamam
  • Çift post olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 20 Ekim 2011; 22:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeir

Benimde 29unda bitiyo sözleşmem iptal ettirmek için aradım şimdiden 29undan sonra kesin diye ama sözleşme tarihi bittikten sonra aramanız gerek dediler inşallah sorun yaşamam

Sorun yaşayacağın kesin eğer iki aylık süre 29 unda doluyorsa(bu durumda kabaca sizi kandırmaya çalışmışlar ttnetin elemanları )

telefon müdürlüğüne gidip iptal ettirin ve ve yazılı belge alın müracat ettiğinize dair

kampanya bilgisi

22 Temmuz - 30 Eylül 2011 tarihleri arasında bu kampanyadan yararlanarak abone olan yeni bireysel veya kurumsal müşteriler ilk 2 ay boyunca 8 Mbps'ye kadar hızlı, (bireysel aboneler için) NET6, NETLİMİTSİZ, Yalın İnternet NET6 veya Yalın İnternet NETLİMİTSİZ; (işyerim aboneleri için) NET6 Başlangıç veya NETLİMİTSİZ Başlangıç Paketleri'nden birini ücretsiz kullanabilir. 24 aylık taahhütname ile dahil olunabilecek kampanyanın ilk 2 ayı deneme süresidir. Bu süre içinde ayrıca bağlantı ve diğer vergiler için ücret alınmaz ve internet hizmeti için gerekli olan modeme ihtiyacı olan müşteriler için modem kullanımı ücretsiz sunulur (modem hediye edilmez ücretsiz kullanım hakkı sağlanır). Abone deneme süresi için kampanya ya da abonelik iptali yapmazsa kampanyası otomatik olarak devam eder.

2 aylık deneme süresi sonrası abonenin kampanyaya devam etmesi durumunda 24 aylık (İlk 2 ay 24 aylık taahhüt süresine dahildir) taahhüt şartları geçerli olacaktır. Abone deneme süresinden sonra kampanyaya dahil olduğu paketin belirtilen indirimli fiyatından ücretlendirilir. Bağlantı ücreti taksitleri ve modem alan aboneler için modem ücreti taksitleri alınır.

• goz gore gore kazik atiyorlar turk telekomdan uzak durmak lazim omrumden omur caldilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmo

quote:

Orijinalden alıntı: Zeir

Benimde 29unda bitiyo sözleşmem iptal ettirmek için aradım şimdiden 29undan sonra kesin diye ama sözleşme tarihi bittikten sonra aramanız gerek dediler inşallah sorun yaşamam

Sorun yaşayacağın kesin eğer iki aylık süre 29 unda doluyorsa(bu durumda kabaca sizi kandırmaya çalışmışlar ttnetin elemanları )

telefon müdürlüğüne gidip iptal ettirin ve ve yazılı belge alın müracat ettiğinize dair

kampanya bilgisi

22 Temmuz - 30 Eylül 2011 tarihleri arasında bu kampanyadan yararlanarak abone olan yeni bireysel veya kurumsal müşteriler ilk 2 ay boyunca 8 Mbps'ye kadar hızlı, (bireysel aboneler için) NET6, NETLİMİTSİZ, Yalın İnternet NET6 veya Yalın İnternet NETLİMİTSİZ; (işyerim aboneleri için) NET6 Başlangıç veya NETLİMİTSİZ Başlangıç Paketleri'nden birini ücretsiz kullanabilir. 24 aylık taahhütname ile dahil olunabilecek kampanyanın ilk 2 ayı deneme süresidir. Bu süre içinde ayrıca bağlantı ve diğer vergiler için ücret alınmaz ve internet hizmeti için gerekli olan modeme ihtiyacı olan müşteriler için modem kullanımı ücretsiz sunulur (modem hediye edilmez ücretsiz kullanım hakkı sağlanır). Abone deneme süresi için kampanya ya da abonelik iptali yapmazsa kampanyası otomatik olarak devam eder.

2 aylık deneme süresi sonrası abonenin kampanyaya devam etmesi durumunda 24 aylık (İlk 2 ay 24 aylık taahhüt süresine dahildir) taahhüt şartları geçerli olacaktır. Abone deneme süresinden sonra kampanyaya dahil olduğu paketin belirtilen indirimli fiyatından ücretlendirilir. Bağlantı ücreti taksitleri ve modem alan aboneler için modem ücreti taksitleri alınır.

Yok hocam benim 1 yıllık sözleşmem vardı o bu ayın 29unda biticek taahüt :) Teşekkürler ilginiz için süperonline adsl'e geçmeye karar verdim hayırlısıyla uğraştırmadan iptal edebilirim inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeir -- 21 Ekim 2011; 0:40:46 >

• islerine gelmedigi zaman iptal etmiyorlar aramadigim yer kalmadi heryone 500 dakkami ttneti arayarak bitiriyorum
  • TTnet açarkende uğraştırır kapatırkende,
    Bu arada DRX dikkatli ol heryone 500 dakka ya bu 444 lu numaralar dahil olmuyor genelde. Birde cep telefonundan darbe yeme.
    kolay gelsin.
  • bedava 2 ayım 8mayısta doluyor .
    ayın kaçında gidiyim kapattırmaya?
    1 mayısta gitsem geç mi kalmış olurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bedava 2 ayım 8mayısta doluyor .
    ayın kaçında gidiyim kapattırmaya?
    1 mayısta gitsem geç mi kalmış olurum?

Bu hafta git ben tuketici haklari ile 2 ayda anca iptal ettirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 24 Nisan 2012; 13:54:56 >
  • ttnet tam bir dolandırıcı.2 ay denemesi bedava kampanyasına katıldık adamlar yok 2 ay bedava imiş iptal ettiremiyormuşuz.birde sinirlenip telefonu suratımıza kapatıyorlar
  • Adamları neden suçluyorsunuz ki? Bakın kampanya neymiş "Denemesi bedava". İyi de "vazgeçmesi bedava" kampanyası değil ki. Siz yanlış kampanyaya girmişsiniz. Ondan sonra adamlara kızıyorsunuz. Adamlar üç kuruş para kazanacaklar diye uğramadıkları hakaret ve eleştiri kalmadı
  • denemesi bedavadan 2 defa yararlandım ,1 inci de iptal ettim 2.isi son kullanma tarihine 15 gün var.
    alternatif olmadığına göre 22 ay 49.90 lira ödemeye razıyım.
    Not:
    iptal prosedürüne uyunuz şöyleki;
    ilk önce evden telefonla iptal edin,
    ertesi gün ofise gidip yazılı forum doldurun ve müşteri temsilcisine kesin kararlı olduğunuzu söyleyin yoksa her allahın günü arayıp ikna turlarına devam ederler.
    şu anakadar sorun çıkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.