Şimdi Ara

TTNET DONDURMA İŞLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar öğrenciyiz geçen yıl eve internet bağlatmıştık, bu yıl okul bitiyor interneti kapatmak istiyoruz ancak kampanya süresi 2 yıl olduğu için kapattıramadık bu durumda dondurma işlemi aklımıza geldi acaba 2 aylığına dondurma işlemi olur mu?.bu dondurma işlemi kampanyalı ttnet paketleri içinde geçerli mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

TTNET İnternet Dondurma İşlemi

Türk Telekom, kullanıcılarına TTNET internet dondurma hizmeti sunmaktadır. Bu hizmet, geçici bir süreliğine internet aboneliğinin dondurulmasını ve ücreti ödemeden bekletilmesini sağlar.

TTNET internet dondurma işlemi, kullanıcıların seyahat, taşınma gibi nedenlerle belirli bir süre internet hizmetine ihtiyaç duymadıkları durumlarda kullanılabilir. Aboneliğin dondurulması, fatura ödeme yükümlülüğünü ortadan kaldırır ve internet hizmetinin yeniden başlatılmak istendiğinde aylık ücret ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırır.

Türk Telekom ev interneti kullanıcıları, Türk Telekom internet dondurma online işlemlerini Müşteri Hizmetleri üzerinden gerçekleştirebilirler. Müşteri Hizmetlerine 0850 456 11 11 numaralı hattan ulaşılabilir.

Dondurma işlemi, abonenin talebi üzerine başlatılır ve belirtilen süre sonunda otomatik olarak sonlandırılır. Türk Telekom, TTNET internet dondurma ücreti talep etmemektedir. Ancak, dondurma süresinin dolmasının ardından hizmetin yeniden başlatılması için kurulum ücreti ödenmesi gerekebilir.

İnternet hizmetini geçici olarak durdurmak isteyen Türk Telekom kullanıcıları, Türk Telekom ev internet dondurma hizmetinden yararlanabilirler. Bu hizmet sayesinde internet aboneliği kolayca dondurulabilir ve yeniden kullanılmak istendiğinde tekrar aktif hale getirilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yıllık 90 gün dondurma hakkınız var ,ücreti yazmıyor bende donduracagım ama ücretini bulamadım

2 yıllık taahhüt olsa bile farketmez taahhütünüz 1 mayısta bitmez ileri atılır 1 haziranda biter (30 gün dondurmak için örnek)

dondurma işlemini hangi tarihte yapmak iyi olur fatura kesim tarihinden öncemi ,ayın son günü mü?

daha önce ypanların yardımını bekliyoruz
  • arkadaşlar diyelimki fatura kesim tarihi 1 i biz 8 inde dondurduk kalan 22 günün parasını almazlar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubuntux

yıllık 90 gün dondurma hakkınız var ,ücreti yazmıyor bende donduracagım ama ücretini bulamadım

2 yıllık taahhüt olsa bile farketmez taahhütünüz 1 mayısta bitmez ileri atılır 1 haziranda biter (30 gün dondurmak için örnek)

dondurma işlemini hangi tarihte yapmak iyi olur fatura kesim tarihinden öncemi ,ayın son günü mü?

daha önce ypanların yardımını bekliyoruz

teşekkürler bilgilendirme için,evet ücret ne kadar olur acaba bilen arkadaş yorum yazsa iyi olacak
  • ben daha önce 3 ay dondurdum yani 90 gün. fatura kesim tarihleri felan hiç önemli degil. gidip belge dolduruyosunuz belirttiginiz tarihte internet gidiyo ve geliyo. fatur kesim tarihleri içine gelsede dondurdugunuz ayın devamı olarak nitelendiriliyo. ayrıca bu 3 ay fatura gelmiyo.
    not: ben bunu geçen sene yazın yapmıştım degişme olabilir. bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso44

ben daha önce 3 ay dondurdum yani 90 gün. fatura kesim tarihleri felan hiç önemli degil. gidip belge dolduruyosunuz belirttiginiz tarihte internet gidiyo ve geliyo. fatur kesim tarihleri içine gelsede dondurdugunuz ayın devamı olarak nitelendiriliyo. ayrıca bu 3 ay fatura gelmiyo.
    not: ben bunu geçen sene yazın yapmıştım degişme olabilir. bilgim yok

teşekkürler bilgi için
  • Btk'nın almış olduğu 29.02.2012 tarihli kurul kararı.Bu karara göre;

Hat dondurma hizmeti Türk Telekom alt yapısı üzerinden Al-Sat ve Veri Akış Erişimi modelleri ile ADSL, ADSL2+, VDSL2 teknolojileri ile toptan internet hizmeti alan tüm İSS’lere (yalın DSL kullanıcıları dahil) sunulacaktır.
     Hat dondurma süresi iki farklı şekilde uygulanacaktır:
    a) İlk defa hat dondurma hizmeti kullanıldığından itibaren takip eden 12 ay süre zarfında, 180 güne kadar hat dondurma başvurusu 2 (iki) parçada kullanılabilir.
    b) 180 günden 300 güne kadar olan hat dondurma başvurusu, hat dondurma hizmeti başvurusu yapıldığı andan itibaren 12 ay süre zarfında 1 (bir) defada kullanılabilir.

Kurul kararı:http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK%2007-83.pdf

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/ReferansTeklif/ADSL-VDSL2-Hat-Dondurma-Tarife-Ve-Kampanya-Teklifi-05032012.pdf

Ben 300 gün yaptım.Ttnet kendi sitesinde bilgilendirmiyor ve çağrı merkezinde de 90 gün dışında olmuyor diyorlar.Türk telekom müdürlüğünde resmi yazı gösterince yapıyorlar.Araştırdığınızda asıl dondurma sürelerinin bu olduğunu görmüş olacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telekom tarife yardımı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thethe

Btk'nın almış olduğu 29.02.2012 tarihli kurul kararı.Bu karara göre;

Hat dondurma hizmeti Türk Telekom alt yapısı üzerinden Al-Sat ve Veri Akış Erişimi modelleri ile ADSL, ADSL2+, VDSL2 teknolojileri ile toptan internet hizmeti alan tüm İSS’lere (yalın DSL kullanıcıları dahil) sunulacaktır.
     Hat dondurma süresi iki farklı şekilde uygulanacaktır:
    a) İlk defa hat dondurma hizmeti kullanıldığından itibaren takip eden 12 ay süre zarfında, 180 güne kadar hat dondurma başvurusu 2 (iki) parçada kullanılabilir.
    b) 180 günden 300 güne kadar olan hat dondurma başvurusu, hat dondurma hizmeti başvurusu yapıldığı andan itibaren 12 ay süre zarfında 1 (bir) defada kullanılabilir.

Kurul kararı:http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK%2007-83.pdf

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/ReferansTeklif/ADSL-VDSL2-Hat-Dondurma-Tarife-Ve-Kampanya-Teklifi-05032012.pdf

Ben 300 gün yaptım.Ttnet kendi sitesinde bilgilendirmiyor ve çağrı merkezinde de 90 gün dışında olmuyor diyorlar.Türk telekom müdürlüğünde resmi yazı gösterince yapıyorlar.Araştırdığınızda asıl dondurma sürelerinin bu olduğunu görmüş olacaksınız.

adamlar çok uyanık gerçekten, ben kapatmak için gittiğimde yok olmaz falan dediler iyi dedim ben ne yapacam evden çıkıyoruz yok mu bunun başka yolu falan diye sordum.240 tl öderseniz kapatırız dediler dondurma olayından hiç söz etmediler ben kendim araştırarak öğrendim

• thethe T kullanıcısına yanıt
    bende dondurmayı düşünüyorum dondurduğumuzda faturada sadece vergilerimi ödüyoruz

sen dondurduğunda fatura ödedin mi yani buvergileri alıyorlar diye okudum yanlış hatırlamıyorsam

benimde taahütü bitiyor kapat tekrar aç uzun iş dondurmak mantıklı iş tabi telefon ile donduruyorlarsa şubeye gitmeliyse direkt kapatırım onlamı uğracağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.