Şimdi Ara

Ttnet'e Alternatif Her Türlü Öneriye Açığım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sokağa hat sağlayan ankastre kutusu eski ve yenilenmesi gerek. Son olarak 8 mbite kadar tarifesinde olmama rağmen şu an 1 mbit bile zor alıyorum. Daha önceleri en azından 3-4 mbit hız alabiliyordum ama bu son olay bardağı taşırdı. Ayda 80 lira ödüyorum ama aldığım hizmete bakın. Üstüne bir de sanki yasayla korunan bir şeymiş gibi ttnet yetkililerinin ağzında hep aynı jargon oluşmuş. Ankastre kutusuna gelene kadar bizim gerisi sizin deniyor ve bunu kabul etmemiz bekleniyor. Ben de altyapı sizin işiniz evimin tesisatı bana aittir ama evimin bahçesinde dahi olmayan, sokağa hat sağlayan bir kutuyu kiracı olarak oturduğum halde ben yaptırmam dedim.

Müşteri hizmetlerini aramaktan her ay zaten 5-10 lira telefon parası öder hale geldim. Üstüne bir de son olarak müşteri hizmetleri değil de artık santral mi, burada ki teknik servis mi bilmem sabit bir numaradan aradı zaten gayet ukala bir şekilde siz ödeyeceksiniz diye diretti durdu. Her arıza gösteren eski ankastre kutusunu yenilersek işin altından kalkamayız gibi birşey dedi. Ben de yapacaksınız tabi altyapı sizin işiniz dedim. Adam beni anlamaktan çok uzak zaten iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Evimin içinde ki tesisat mı yoksa ankastre kutusu mu diyorum onu bile anlatamadı aynı lafları çiğneyip duruyor. Adam şikayette bulunucam beni daha yetkili biri arasın dediğimde de, istediğin yere şikayet et iyi günler diyip kapatıcak kadar da özgüvenli. Eğer benim evimin içinde ki kablolar eskimişse onu zaten ben yaptırırım bana bakar o iş ama benim evimin sınırları dışında kalan bütün sokağa hat veren, ttnet'in üzerinden tonla para kazandığı bir kutuyu kimse kusura bakmasın ben yaptırmam.

sikayetvar'a şikayetimi bıraktım zaten ama bu firma, bu kafayla devam ettiği sürece olumlu bir sonuç almam çok zor hattı kapattırıcam. Aydın'da yaşıyorum özellikle burda olan arkadaşlar varsa alternatifler nedir, fikir almak isterim. Gerçi hepsi bu ttnet'in altyapısını kullanıyor zaten ama ben yine de danışmak istedim. Gerekirse Vınn'ı dahi ihtimal dahilinde düşünebilirim yeter ki bu firmaya bir daha bulaşmayayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooNCooL -- 7 Mart 2013; 15:43:17 >

• Başlık ibretlik olmuş :) Superonline fiber yoksa Uydunet derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde kendi sorunlarımızla çok ciddi bir şekilde uğraşmamız gerekir, şikayetlerde ısrarcı olmanız gerekir, Türk Telekom bu linkten şikayet bölümünden mesaj olarak şikayet yazın cep telefonunuzu verin sizi cepten geri arayıp şikayet konunuzu çözerler. Bağlı bulunzduğunuz Telekom Müdürlüğüne de gitmekte fayda gerekirse Müdür Beye kadar çıkın.
  • Uydunet çoğu şehirde olduğu gibi malesef benim bulunduğum şehirde de yok. Yoksa dakika durmazdım ilk tercihim o olurdu. Diğer arkadaşın verdiği linkten şikayette de bulunucam teşekkür ederim.

Daha az önce müşteri hizmetlerinden aradılar neymiş kampanyalarından yararlanmamı istiyolarmış. Daha önce 3 kez reddetmeme rağmen hala arıyolar. Telefonu açmadım da değil açıp nazik bir şekilde geri çeviriyorum ama hala devam etmekte. Daha müşterine doğru düzgün hizmet sağlayamıyorsun, 1mbit hız verdiğin için utanç duyacağına paket öneriyorsun.

Gerçi bunlarda utanma olmaz. Adamlar üstünde Türk Telekom yazan, belli ki zamanında buraya diktiği kendi ankastre kutusuna bana ait değil elektrikçi çağırıp sen yaptıracaksın diyecek kadar yüzsüz herifler..
  • Sabah aramışlar sanırım şikayetime geri dönüş olarak ancak şarjım az olduğu için telefon kapanmış. Bir daha ararlar mı bilmem ama ilgili olmaları bile önemli benim için. Bu arada alternatif önerilerine hala açığım. Mantıklı bir fikir veren olursa hemen kapattırıcam interneti. Zira şu an 80 kb hız anca alabilmekteyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooNCooL

Uydunet çoğu şehirde olduğu gibi malesef benim bulunduğum şehirde de yok. Yoksa dakika durmazdım ilk tercihim o olurdu. Diğer arkadaşın verdiği linkten şikayette de bulunucam teşekkür ederim.

Daha az önce müşteri hizmetlerinden aradılar neymiş kampanyalarından yararlanmamı istiyolarmış. Daha önce 3 kez reddetmeme rağmen hala arıyolar. Telefonu açmadım da değil açıp nazik bir şekilde geri çeviriyorum ama hala devam etmekte. Daha müşterine doğru düzgün hizmet sağlayamıyorsun, 1mbit hız verdiğin için utanç duyacağına paket öneriyorsun.

Gerçi bunlarda utanma olmaz. Adamlar üstünde Türk Telekom yazan, belli ki zamanında buraya diktiği kendi ankastre kutusuna bana ait değil elektrikçi çağırıp sen yaptıracaksın diyecek kadar yüzsüz herifler..

Hocam aynı durumu bende yaklaşık 1 senedir yaşıyorum artık canıma tak etti 10-15 dk önce aradım (ttnet değil smart net kullanıyorum) bana da ankastre ile ilgili bir sorun var elektrikçi çağırmanız gerekiyor diyorlar. Kendimiz yaptırabiliyormuyuz bu işi çünkü başka türlü yapacakları yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Earnest35

quote:

Orijinalden alıntı: TooNCooL

Uydunet çoğu şehirde olduğu gibi malesef benim bulunduğum şehirde de yok. Yoksa dakika durmazdım ilk tercihim o olurdu. Diğer arkadaşın verdiği linkten şikayette de bulunucam teşekkür ederim.

Hocam aynı durumu bende yaklaşık 1 senedir yaşıyorum artık canıma tak etti 10-15 dk önce aradım (ttnet değil smart net kullanıyorum) bana da ankastre ile ilgili bir sorun var elektrikçi çağırmanız gerekiyor diyorlar. Kendimiz yaptırabiliyormuyuz bu işi çünkü başka türlü yapacakları yok

Hocam ben Allah'tan taşınıyorum. Artık yeni evde ki ankastrenin bu kadar kötü olmadığını ummaktan başka çarem yok ama bir arkadaşımdan şöyle birşey duydum. Kendisi de aynı durumdan müzdaripmiş ve aboneliğini iptal ettirmeye gitmiş. Nedenini sorunca söylemiş ve taahhüt karşılığı ankastreyi yenilemişler ancak seninki smart olduğu için birşey diyemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu halk böyle kuzu oldukça daha çok bu tür şeyler olacak. :) Rekabet olmayan yerde ne yazık ki hizmet kalitesi de olmaz. Uydunet ve SOL de zaten TT'un berbat olduğu yerlere hiç gelmiyor...

FlyNet diye bir şey var bizim burada şimdi. Düşük hızlı ama ucuz bir sınırsız paketine geçeceğim yakın zamanda. TT'den ne kadar uzaklaşsam kardır. Tamam yine onun üzerinden bir şekilde ama, karı ne kadar azalsa o kadar iyi bana...
  • O zaman bende ttnet e gecip yaparim hocam bi care bulmamiz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Alternatif var...

Turkcell Superonline Fiber
    --
    Uydunet

Bunların dışında hepsi aynı.
  • Uydunet benim bulunduğum ilde yok ama turkcell superonline hızlı bir şekilde yayılıyo bildiğim kadarıyla ve benim olduğum yere gelirse dakika durmam geçiş yaparım. Sırf bu yüzden taahhüt yapmıyorum. Üstteki arkadaş gibi bende nefret duyuyorum ttnet'in tekeline. Daha pahalı bile olsa ilk fırsatta başka firmaya geçicem..
  • uydu net çoğu ilde var dikatli arştırdınmı ben bi ara başvuraktım 200 yada 300 meter aşağıda kablolu tv kutusu vardı abonelik işilemlini yapalım altyapıyı getiriziz falan dediler de almadım 1 mbt 29 + kablolu tv zımbıtrsızı TV seyretmeyenlerde büyük haksızlık hoş kanalar HD olsa Bi nebze alınır ama
  • Hocam çoğu il dediğin 22 il sadece. Bir ara çok araştırmıştım. Çokta cazip aslında ama malesef yok burda ve güçlü bir yayılma politikalarının olduğunu da sanmıyorum..
  • 29 Ekimden bu yana aynı sorunlarla boğuşuyorum. Bağlatmak ayrı bir mesele kullanmak bir ayrı... Teknik ekip dolabçı beygiri gibi gelip duruyorlar. Telefonla ulaştığınızda kel alaka önünde yazılı olanı anlatıp durmasına mı, sana onbin şey anlatırıp sistem güncelleniyor demesine mi... sonu yok gerçekten.... Dinden imandan çıkmamak da mümkün değil; "Biz teknik ekibi size yönlendireceğiz, gelmeden sizi arayacaklar" dediklerinde bana telefonda küfürü kaldırabilecek birsini arasın dedirtecek kadar umursamaz ve çözüm bulmazlar....

Alternarif çözümler arasında gsm şebekesi üzerinden bağlanmanın yoluna veya buradan okuduğum uydunet (varmı yok mu bilmiyorum) bana daha da mantıklı gibi gelen superonline fiber internet (ne olduğunu dahi şuanda bilmiyorum) gibi çözümler arasından birisine yöneleceğim ama önce yarın telekom'a gidip müdürden başlayıp aşağı doğru inmek niyetindeyim.

İnsan evladına hem de parasını alarak çile çektirmeye kimsenin hakkı yok. Tüketici hakları ile ilgili masaya (hayatımda yapmadığım şey) telekomun içerisindeki ttnet ofisine şikayet dilekçeme telefon ve internet hattımı da kapatmaya yarın tüm günümü ayırıp, işime gücüme bakacağım. 1 ay oldu be; 1 ay dır çekiyoruz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.